Grand Diplôme®

A Grand Diplôme® a legátfogóbb programja kulináris képzés és a felismerés, hogy létezik ma. Ez áll a Diploma Konyha (Basic Certificate, középhaladó és haladó), és a diploma péksütemények (Certified Basic, Intermediate és Superior)

Módszertan

Az elméleti és gyakorlati oktatását Le Cordon Bleu a legteljesebb, mert egyesíti a tüntetéseket szakácsok gyakorlati ülés.

Bemutató órákon a speciálisan kialakított szobák ferde tükrök, monitorok rendszerbe kötött videokamerák és minden szükséges betartani részletesen a munka és a használt technikák professzor séf csapata.

A diákok kapnak az összetevők listáját a szükséges mennyiséget, hogy előkészítse a receptet. A bemutató során jegyzeteket a magyarázata a szakács és a saját észrevételeit.

Végén a show, amely időtartama 3 óra, egy kóstoló, amely lehetővé teszi a diákokat, hogy megtanulják felismerni a különböző textúrák és ízek készül; elengedhetetlen része a képzésnek.

A gyakorlati foglalkozások hogy a diákok alkalmazzák a technikákat tanult a bemutató a séf. Minden tanuló saját szakmai munkaterület és a School biztosít az összetevők elkészítéséhez szükséges vényköteles egyedileg az elejétől a végéig felügyelete mellett a séf.

A hallgatók munkájának kiértékelése a végén minden edzésen.

Naptár és ütemezés

A Grand Diplôme® tart 30 hét (900 óra összes), és elkezdheted tanulmányozni kell semmilyen éves hívások január, április, július és augusztus.

Azt tanítják a napi 6 órában hétfőtől péntekig, és a hallgató megértette osztály egy időben slot 8:30-14:00 vagy 19:00-22:00.

Program oktatási nyelve:
Angol
Spanyol

9 további kurzus Le Cordon Bleu Mexico »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date