Gyakornoki Program: Buenos Aires, Argentína


A gyakornok az, aki dolgozik, egy ideiglenes helyzetben a hangsúlyt on-the-job képzés nem pusztán a foglalkoztatás. Interns általában főiskolai vagy egyetemi hallgatók, de ők is középiskolások, vagy posztgraduális felnőtt keresek készségeket egy új karrier.


Mente Argentina gyakornoki program Buenos Aires-ben lehetővé teszi a nemzetközi diákok eltölteni egy ideig dolgozik egy területen való érdeklődés és kapcsolódó saját tanulmányait, felkészítve őket a jövőjük, mint a szakmai dolgozók.


Együttműködünk a sokféle különböző vállalkozások, állami, nem kormányzati és nemzetközi szervezetek, Mint egy gyakornok kap egy mély betekintést Argentína kultúrát, miközben egyre komoly tapasztalattal a munkaterületen választja. A legtöbb elhelyezések akkor fog működni a spanyol nyelvű emberek, gazdagítva tovább a spanyol tudás.MIT mente ARGENTÍNA gyakornoki program Buenos Aires-ben AKCIÓ!

Mente Argentina kínál személyre szabott gyakornoki programok Buenos Aires, Argentína.


Hisszük Szakmai vagyunk a legjobb módja annak, szerezzenek szakmai gyakorlat a területen szeretne dolgozni, míg a tanulás vagy javítása egy új nyelvet.


Mente Argentina nemzetközi gyakornoki program Buenos Aires közötti szakadék áthidalása azok számára, akik egy rendkívüli szakmai tapasztalat és a vállalatok és szervezetek Argentína szoruló tehetséges, sokszínű egyének dolgozni rövid és hosszú távú projekt.


Lesz fejleszteni és fokozza a szakmai készségek, tipikus argentin munkakörnyezet. Dolgozunk különböző fogadó cégek: magán-, állami, nem kormányzati és nemzetközi. Ön kerül az Ön igényei szerint, a tapasztalatok és képességek a legjobb elhelyezés mérkőzést.


Az Ön preferenciái kapcsolatos üzleti területen és a pozíció típusát jelzi a pályázati űrlapon, a mi csapatunk aktiválja számos üzleti kapcsolatokat és nézd át a szakmai adatbázist, hogy megtalálja az álláspont, amely a legjobban megfelel az Ön elvárásainak és igényeinek.


Ez a tapasztalat elkészíti Önnek a jövőben, és akkor is van esélye, hogy elmerüljön a helyi kultúra és az üzleti világban.


A program díja magában foglalja az összes szolgáltatásunkat, beleértve ami egyedülálló szakmai, 1st Class Szállás a legjobb területén Buenos Aires, a széles körű kulturális merülési tevékenységeket, valamint személyes tanácsadás és szolgáltatások, valamint segítségnyújtás egész tartózkodása alatt.


Mente Argentina gyakornoki program is tartalmaz egy opcionális bevezető kurzus 20 óra spanyol merítési osztály alatt az első héten Argentínában (hétfőtől péntekig reggel 9-től 13:00).Ez lenne az alkalom, hogy frissíteni a memóriát, és felkészülni az adott üzleti szókincs, valamint a leggyakoribb argentin kifejezéseket és szavakat, hogy szükség lesz, hogy kölcsönhatásba lépnek egy argentin üzleti környezetben.Mente ARGENTÍNA egyedülálló nemzetközi KAPCSOLAT: Buenos Aires


Mente Argentina szakosodott megkönnyítése karrierrel kapcsolatos és a szakmai gyakornoki Buenos Aires az üzleti tanácsadás, reklám / design, az egészségügy, a kommunikáció, az emberi jogok, a Medicine oktatás, pénzügy / számvitel, az újságírás, és még sok más területen.


Száma elhelyezések számára gyakornoki nem korlátozott, és szinte minden területen vizsgálat áll rendelkezésre. Alapul sok éves tapasztalattal rendelkezik az interkulturális programok Mente Argentína csapat folyamatosan keresi az új szakmai lehetőségeket a résztvevők számára.


A gyakornoki által kínált Mente Argentína nem fizetett annak a ténynek köszönhető, hogy a jogi szabályozás Argentína szükséges munkavállalási vízumot fizetett szakmai, és a fő célja a program nemzetközi tudományos képzés.


Mente Argentína rengeteg tapasztalat és tudás megkönnyítő nemzetközi gyakornoki, hogy hozzon létre azonos értéket mind a program résztvevői és az Argentin szervezetek, ahol dolgoznak.

&nbsp


MIÉRT INTERN Buenos-Aires, Argentína? MIÉRT VÁLASSZON mente Argentína?

&nbsp

• Mente Argentina kínál nemzetközi gyakornoki Argentínában számos népszerű területeken, beleértve a nemzetközi üzleti, újságírás, az orvostudomány, a jog, az emberi jogok, a marketing, és így tovább. Kiválaszthatja a munkaterületre, ahol azt szeretné, gyakornoki program lenni!!

• Külföldi tapasztalatok egyre inkább előfeltétele a munkahelyeket.

• Mente Argentina Interns gyakran kapnak egyetemi krediteket is szakmai Argentínában.

• Mente Argentína csapat alkotja tapasztalt tanácsadók, akik a készséggel, hogy azon konkrét igények szerint, társaságok és non-profit szervezetek keresek nemzetközi gyakornokoknak.

• Interning Argentínában egy nagyszerű módja annak, hogy tanulni, vagy javítani a spanyol, ami elkerülhetetlenül bővíteni kulturális kompetencia és a munkahelyteremtés fajta

• A gyakornok egy másik országban ad egy teljesen új eleme a tanulás, hogyan kell alkalmazkodni, és megtapasztalják a különböző munkahelyi környezetben

• Van folyamatos támogatása személyes tutor honnan Mente Argentínából

• Compliance garancia az összes jogi és formai követelményeit a szakmai gyakorlat.

• Fluent kommunikáció Mente Argentína közötti közvetítőként a gyakornok és a fogadó cég.

• 24 - órás támogatás segítséget nyújt a személyes, társadalmi, jogi és egyéb személyes problémák, hogy esetleg tartózkodása alatt Argentína.

• Annak lehetősége, hogy utazni, és vegye túrák a többi résztvevővel.

• 1st Class Szállás tartózkodása alatt (a felár nélkül)

• Mente Argentína kulturális tevékenységek, mint a Tours, tánc osztályok, szemináriumok, rendezvények, és még sokan mások (a felár nélkül)

&nbsp


Kombináld a gyakornoki program a spanyol Lessons (opcionális)

&nbsp

Annak ellenére, hogy ez nem fontos, hogy veszel egy spanyol kurzus teljesítése érdekében egy szakmai, legalább egy nagyon alapszintű spanyol van szükség. Mente Argentina kínál Önnek a lehetőséget, hogy összekapcsolják a programot a spanyol leckéket. Ily módon, akkor képes lesz tanulni, vagy javítani a spanyol, miközben egyedülálló élményt Buenos Aires.

&nbsp

Lessons hogy 4 órán szállítják hétfőtől péntekig a MA Spanyol Iskola csökkentette csoportok maximum 8 fő. E csoport osztályok kombinálható egyéni órák, így erősítik a gyengeségei és mi válaszolunk kérdéseire az egy az egy találkozón.

&nbsp

Spanyol Iskola 's oktatók magasan képzett, és van egy nagy tapasztalattal a tanítás a spanyol, mint idegen nyelvet. Ezért az osztályok lesz interaktív és mindenekelőtt élvezetes! Az osztályok is részt vett mind a reggeli és a délutáni órákban, így nem lesz átfedés a tevékenységét a program.MI ÁLL AZ mente ARGENTÍNA gyakornoki program közé?


• létrehozása személyre szabott szakmai, amely kifejezetten megfelel az Ön igényeinek

• Hivatalos Nemzetközi Szakmai bizonyítvány által nyújtott Mente Argentína

• Exkluzív Szállás a legjobb területeken Buenos Aires: Palermo, Belgrano, Barrio Norte vagy Recoleta

• Airport Pick Up

• Airport Leadás

• Bemutatkozás útmutatás & Orientation

• Ingyenes Cell Phone

• Teljes hozzáférés Mente Argentína Tours & Tevékenységek

• Mente Argentína Discount Card

• Mente Argentina Welcome Kit (hívókártya, bennfentes Osszes útikönyv, térkép, és így tovább)

• Tango Lessons

• Health Club tagság: Free Gym tagsági

• Mente Argentina Helyszíni segítségnyújtás és támogatási szolgáltatások 24/7

• Beszélgetés az Exchange Partnerek

&nbsp

&nbsp

Regular Program: 6 hét - 10 hét - 14 hét - 18 hét

Kezdés dátuma: Minden hétfőn

&nbsp

Program oktatási nyelve:
Angol

6 további kurzus Mente Argentina »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
feb. 2020
feb. 2020
Duration
6 - 18 hetek
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

feb. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date

feb. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date