Program bemutatása

A mai menedzser - holnap vezetője

Sok tehetséges vezetők "kisiklik", ha így az átmenetet az általános irányítását. Szaktudással, szakértelemmel és magas szintű
motiváció tette sikeres eddig, de új képességek most szükség, hogy hatékony legyen a következő szintre. Figyelembe egy szélesebb körű, nagyobb stratégiai szerepet megköveteli a munkaképesség több valóság meghatározása, amelyek a kereszt-funkcionális feszültségek és konfliktusok. Építési bizalmi kapcsolatot, fejlesztése tágabb hálózatok és befolyásolása révén több szintet a szervezet irányítását jelenti keresztül egy másfajta beszélgetést.

A gyorsított Fejlesztési Programja (ADP) felismeri az Ön igényeit ebben a kulcsfontosságú szakaszban a fejlesztési és kínál egyedülálló lehetőséget, hogy tesztelje a különböző képességek gondolkodni, érezni, viselkednek és beszélnek, mint általános igazgató.

A gyorsított Fejlesztési Programjának és tartalmát struktúrába fogja erősíteni a személyes, interperszonális, szervezeti és stratégiai tudás, készségek.

Mint tapasztalt funkcionális vagy szakorvos menedzser egy tipikus Gyorsított Fejlesztési Program résztvevője már nyert 10 és 15 év "megfelelő vezetői tapasztalattal.

Tartalom


A gyorsított fejlesztési program készül a mai vezetők lesz a holnap vezetői támogatja őket az átmenetet az általános irányítását. Ez az általános kezelési program felgyorsítja és megkönnyíti az átmenet megerősítésével interperszonális és stratégiai készségek, miközben szélesebb szervezeti és működési ismeretekkel.

Neked kell a lehetőséget, hogy szert szélesebb körű megértéséhez, hogy a különböző megközelítések eredményeket elérni, beszélje meg elképzeléseit, és keresünk új útjai a küzdő emberek ugyanazokat a kérdéseket, mint te. Mi élni tudjunk a tanulás csoportosulás van a különböző kultúrák csapat, biztató, hogy megosszák tapasztalataikat az egész programot.

Ön teljesíti a potenciál fejlesztése öt fő szükséges képességek lesz egy nagyon hatékony általános igazgató és inspiráló üzleti vezetője.


1. Vezető emberek


2. Irányító stratégia és a változás


3. Értékelése és kezelése a szervezeti teljesítmény

4. Létrehozása és szállító vevői értéket


5. A stratégiai döntéshozatalban

Célközönség


Mint gyorsított fejlesztési program résztvevője lesz erősen motivált, lelkes tanulni és új készségeket fejleszthetnek ki. Mint tapasztalt funkcionális vagy speciális vezetője lesz általában már megszerzett 10 és 15 év "megfelelő vezetői tapasztalattal. A legfontosabb az, akkor csak arról szól, hogy, vagy a közelmúltban készült, az átmenetet az általános gazdálkodást.
Program oktatási nyelve:
Angol

22 további kurzus London Business School »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
4 hetek
Részidős oktatás
Price
18,000 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date