Read the Official Description

Cselekedve tanulás elve mögött a három éves képzés Raffles Milan, képzési lehetőséget, hogy az elme, biztosítja a megbízható technikai háttér és teszi azt szeretnénk, hogy szélesíteni látókörüket az élet.

Miért?

A divat rendszer egy hatalmas terület, beszédes, még megjósolhatatlan, amelyben az értelemben a klasszikus nem felel meg a leginkább hajtott kísérletet. Nincsenek receptek kialakulni. Ott az a képesség, hogy a munka, a vágy, hogy tudja, hogy felvegye a versenyt a külvilággal és a sok kultúrák: a magas, pop, etno ... Van egy nagyon éles szemmel - folyamatos képzés - képes fogni a legapróbb részletekig. Egy szem, amely ismeri a hagyományos szabás módszereket, de nem fél, hogy javasoljon tiszteletlen elegancia.

szakmai lehetőségek

A világ a stílus és a szakma gyorsan fejlődik, a hagyományos kategóriák tesznek porózus. Amellett, hogy a belső pályára divatházak mellett nagy tervezők (asszisztens tervezők, minta döntéshozók, produkciós asszisztens, divat stylist és a divat illusztrátor), vagy a saját, nemzetközi környezetben hozunk létre egy sor olyan típusú keresztező funkciók és lehetőségek , kapcsolódó kreativitás, gyártás, forgalmazás és promóció. Ezekben az összefüggésekben, akkor számíthat egy nagy horderejű készítmény szinte mindig az adu.

Ki

A kurzus nyitott a kérelmezők a diploma magasabb iskolai és a diákok az olasz és a nemzetközi egyetemeken. Az ideális jelölt motiválja őszinte szenvedély a design, a stílus és a jelmez, és szeretnék folytatni a karrierjét a divatvilág kihasználva a tervezési kapacitás, értelmezés és a kommunikáció, valamint tudásukat és tehetségüket. A három év alatt a kurzus, a hallgatók szerezzenek nem egyértelmű értelmezés, amely hatékonyan alkalmazható a jövőben a szakmai és kreatív környezetben.

program

Első év: előkészítő elemei a tanulmány a divattervezés, általános elrendezése. Második év: középkategóriás fejlesztése a témák és a konkrét betekintést. Harmadik év: befejezése a témák, a végső tervezési és építési portfólió. Különösen a diákok elemzik a formák, sziluettek, anyagok, termelési folyamatok, társadalmi tényezők és szokások, amelyek alapján a tudatos tervezés, részletes és eredeti. A hangulat az osztályban ösztönzi az egyéni véleménynyilvánítás és feltárása új területek és kontextusok, még messze a norma.

Témakörök

 • Készüljünk trendeket.
 • A divat rendszer.
 • Art and History of Costume History.
 • Minta készítés.
 • Szövetek és nyersanyagok.
 • Tervezése ruhát.
 • Product Development.
 • Divatos design.
 • Gyűjtemény kollázs.
 • Marketing és a kutatás.

Project Tanárok

Ezek elismert szakemberek, a szerzők a projektek, amelyek nyomot hagytak, és sok év tanítás mögött. Nekik van egy nyitott meg, és nagyon nemzetközi. Ezek egy részét egy összetartó és produktív-csoport, és szeretik, hogy megvitassák az elért tanfolyamok, az alkalmat arra, hogy a futás és teljesítményét az egyes hallgatók.

 • Venuccia De oroszok
  modellező
Saverio Palatella
tervező
saveriopalatella.it

Michel Lund
tervező
michellund.Linkedin Pina Gandolfi
Divat és stílus szerkesztő
rollingstone.it Andrea Szeretett
Sarto
sartoriadiletto.com Andrea Sagrini
tervező
andreasagrini.Linkedin Sergio Salerni
művészeti igazgató
urbanproduction.it Maria Candida Gentile
kivitelező Parfumeur
mariacandidagentile.com Giovanni Pelloso
Történelmi és fényképezés kritikus
giovannipelloso.Linkedin Luigi Ciuffreda
építészmérnök
luigiciuffreda.Linkedin Luisa Milani
grafikus
latigre.net Lia Luzzatto
Színtanácsadónk
color-and-colors.it Cesare Maria Cunaccia
Író / Újságíró Giuseppe Ardrizzo
epistemologo Project: Rodolfo Del Chiaro
tervező
rodolfodelchiaro.Linkedin Project: Jean Marie Ardu
divattervező

cégek

A közel harminc év alatt az üzleti, Raffles Group épített szilárd partnerhálózat, akik a három éves képzés és mester. A hírnév, a vállalatok és a kapcsolatok minősége fejlődött a garancia egy nagyon gyümölcsöző találkozó az oktatás és az üzleti világ.

Adidas, Aigner, B & O - Bang & Olufsen, Boucheron, Brother, Bulgari, Burberry, a C & A, Cartier, Chanel, Chloé, Design Business Chamber Singapore, Diesel, Dior, Dolce & Gabbana, Dunhill, Elle, Fendi, Fujifilm, Bútor Design Award Szingapúr, Giorgio Armani, H & M, Heinz, Hermes, Hogan, a HP Technology, HSBC - Hong Kong és Shanghai Banking Corporation, IKEA, InterContinental Hotels & Resorts, Kohler, Lear Corporation, Lego, Li & Fung, L'Oreal, Louis Vuitton, LVMH, mahagóni, Max Mara, MediaCorp, Metro, Michael Kors, a Microsoft, a Nippon festék, a Nokia, az Orchard Road Business Association, a Pepsi, a Philips, a Prada, Puma, Ralph Lauren, RedWorks, Richemont, Richmond, Rolex, a Saatchi & Saatchi, Saint Laurent Paris, Samsung, Shiseido, Siemens, Szingapúr Bútor Industries Tanács, Szingapúr Ékszer Egyesület, a Sony Pictures, a standard Chartered, textil és divat Föderáció Tiffany & Co., Valentino, Versace, Y & R, Yves Saint Laurent.

hétfő talk

Minden hétfőn este 18:00 órakor Raffles Milan felkéri a diákokat, hogy megfeleljen a nagy karakter a tervezés jelenet, a stílus és a design kultúra. Hallgassa az élő történeteket és ötleteket a piac befolyásolása és előre a gondolkodásmód lehetőséget a nagy mélység, amely kiegészíti az akadémiai programokat. Itt vannak a találkozókon a következő évben.

Belépés

A Triennálé részvételével történik, maximum 20 versenyző.
A jelöltek kiválasztására készül egy egyéni interjú a pálya vezetője.

egyenes

 • Olasz nyelvtanfolyamok:

  Diákok Európai Unió és Svájc

  7.000,00 € A jövedelmi tartományban
  9.000,00 EUR II bevételtartomány
  EUR 11,000.00 III jövedelem tartományban
  15.000,00 euro IV jövedelem tartományban
 • Angol nyelvtanfolyamok:

  Diákok Európai Unió és Svájc

  EUR 10.000,00 A jövedelmi tartományban
  EUR 11,500.00 II bevételtartomány
  EUR 12,500.00 III jövedelem tartományban
  15.000,00 euro IV jövedelem tartományban
 • EU-n kívüli hallgatók, tanfolyamok olasz vagy angol nyelven:
  12.500,00 €
 • Tájékoztató ISEE jövedelemkategóriák:
  A sávhatár euróig 40.000,00
  II fizetést tartományban 40,001.00 EUR 70,000.00
  III fizetést tartományban 70,001.00 EUR 100,000.00
  IV sávhatár feletti 100,000.00 Euró
 • Belépőjegy
  Ahhoz, hogy alkalmazni a felvételi egyetemi programra, meg kell fizetnie belépőjegy 100,00 euró.
Program taught in:
Angol
Olasz
This course is Campus based
Start Date
okt. 1, 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
15,000 EUR
Deadline
okt. 1, 2019
By locations
By date
Start Date
okt. 1, 2019
End Date
Június 1, 2022
Application deadline
okt. 1, 2019

okt. 1, 2019

Location
Application deadline
okt. 1, 2019
End Date
Június 1, 2022