Amirõl tanulni fog:

Elvek segítségével tanított A 7 szokása hosszú távon sikeres emberek - a nemzeti bestseller Dr. Stephen R. Covey, alapítója és elnöke, Franklin Covey Rt. ezt a dinamikus és rendkívül részvételen természetesen megadja Önnek egy ütemtervet, hogy növelje a hatékonyságot a munkahelyi és a magánélet között.

  • Alkalmazzuk ezt az úttörő gondolkodási folyamat a személyes és a szakmai élet
  • Értsék meg a alapelveit hatékonyság
  • Hozzon létre egy személyes küldetés nyilatkozatot, hogy irányítsa és fokozza az életed

Hossza:

Öt - félnapos ülés a tanterem oktatás által támogatott személyes munkafüzet a folyamatos tanulás és alkalmazása.

Küldetésünk egyszerű:

  • Mi partnere az egyének és az üzleti élet vezetőit, hogy a kiválóság eléréséhez a stratégiai gondolkodás, cselekvés és tanulás;
  • Dolgozunk ki megbízható kapcsolatokat, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy személyre szabott tanácsadási szolgáltatásokkal segíti ügyfeleink üzleti céljainak elérését, hogy;
  • Mi osztjuk meg szenvedélyes az élethosszig tartó tanulás.

E kurzus:

Ha kíváncsi az alapvető különbség a kritikus és a stratégiai gondolkodás. Tanuld meg alkalmazni a stratégiai gondolkodás színjátszás és tanulás modellt megoldani az üzleti problémákat, és javítják a szervezeti teljesítmény.

Körülbelül Seattle Kutatás Partners, Inc..

Seattle kutatási partnerek megfelelő tanulási igényeinek igazgatók, felügyelők, és az egyes közreműködők szervezetekben. Akár egy kis üzlet tulajdonosa, a humán erőforrás szakember, a szervezeti egység vezetője, vagy vezető tisztségviselő, a csúcs alatti tanulás program ™ célja, hogy felajánlja kiváló minőségű tanulási és fejlesztési tapasztalatokat. Mi vagyunk az oktatók és az üzleti vezetők elkötelezettek a teljes fejlesztési szakemberek nem számít, tevékenységi területén, illetve az ipar.  
 


Program oktatási nyelve:
Angol

13 további kurzus Seattle Pacific University School of Business and Economics »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
5 napok
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019