HSK 3 (mandarin kínai)

London South Bank University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

HSK 3 (mandarin kínai)

London South Bank University

A HSK 3 (mandarin kínai) egy 70 órás részmunkaidős tanfolyam, amely ideális a kezdőknek, akik megtanulják megtanulni a mandarin nyelveket. Ez a hat HSK kurzus harmada. HSK bizonyítványok 1-6.

A HSK 3. szint lehetővé teszi, hogy további 300 szót tanulj a HSK 1. és 2. szintjén tanultakhoz: Alapvető szinten kommunikálhat a kínai nyelveken, és beszélsz napi, tudományos és szakmai életedről, mint például orvosok, sportolók , a szórakozás, a megjelenés és a személyiség leírása, stb.

A HSK egy nemzetközi szabványosított vizsga, amely teszteli és kielégíti a kínai nyelvtudást. Hat mérési szint van, és a hat HSK vizsgát átvezető tesztelők képesek lesznek haladni az egyszerű kínai kifejezések elsajátításában, hogy mind szóban, mind papírra kifejtsék magukat. A HSK 3 tanúsítvány megszerzésével nemzetközileg elismert szakképzettség érhető el kínai nyelven.

Ezt a kurzust a CITCM Konfuciusz Intézet biztosítja, amely a kínai kultúrát és a kínai orvostudományt számos műhely és tanfolyam elvégzésével támogatja.


A foglalkoztathatóság

A HSK minősítés egy nemzetközileg elismert vizsgarendszer, és a munkáltatók számára bizonyítja a nyelvtudás képességét a mandarin kínai nyelven. HSK bizonyítványok 1-6.


Foglalkoztathatósági szolgáltatás

Mi vagyunk az Év Egyetem Graduális Foglalkoztatásért - A Times és a Sunday Times Good University Guide 2018.

Az LSBU-nál sikeres pályafutást szeretnénk létrehozni. A tanulmányai alatt - és két évvel a diplomás után - hozzáférhet a foglalkoztathatósági szolgáltatásunkhoz, amely magában foglalja:

  • Egy online fórumon, ahol széles körű elhelyezéseket láthatsz: részmunkaidős, teljes munkaidős vagy önkéntes. Lehetőséged van a Job Shop tanácsadók megtekintésére, akik mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek a keresés következő lépésében.
  • Karrier-teremünk csoportos workshopokat kínál önéletrajzok, interjútechnikák és munkatapasztalatok megtalálásában, valamint rendszeres prezentációkat a munkáltatók között számos ágazatban.

Diákvállalatunk csapata segít Önnek a saját vállalkozás megkezdésében és értékes vállalkozói készségek fejlesztésében.


Tanítás és tanulás

  • Két óra kapcsolattartás hétenként
  • Hét óra öntanulás
  • Nincs tanfolyam, de a diákok feladatokat és munkalapokat kapnak, hogy segítsenek nekik az önálló tanulásban. Van egy vizsgálat, amely teszteli az olvasási és hallgatási készségeket
  • A vizsgákat havonta hajtják végre, hogy rugalmasak legyenek a tanuló számára, ha több időre van szüksége a felülvizsgálathoz, a vizsgát a következő hónapig elhalaszthatja


Belépési követelmények

A HSK 3-nak sikerült befejeznie HSK 3-at.


Díjak és finanszírozás

A kurzus költsége 630 £, valamint vizsga díj.

Az LSBU hallgatók kedvezményben részesülnek és 350 Ft-ot fizetnek a kurzusért.

Az összes modul megváltoztatható az egyetemen, és eltérhet a tanulmányaid során kínált moduloktól.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve June 10, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 2019
Duration
Időtartam
70 Óra
Részidős
Price
ár
630 GBP
A kurzus költsége 630 £, valamint vizsga díj.
Locations
Egyesült Királyság - London, England
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2019
Egyesült Királyság - London, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt