Auditoros Kognitív Idegtudományi

SZERVEZŐ:

University of Helsinki, Cicero tanulás és a kognitív Brain Research Unit és Doktori Program Brain & Mind

Kapcsolódó Degree Programok:

  • Doktori Program Brain & Mind
  • Mester Program Neuroscience

IDŐPONTOK:

8.-2017/08/18

ÁRAK:

600-900 EUR

HITELEK:

6 ECTS

KOORDINÁTOR:

Mari Tervaniemi

Cél diákok

A diákok a Mester és a doktori szinten a pszichológia, a kognitív tudomány beszéde tudomány, zenetudomány, a neurológia, a nyelvészet, az orvostudomány és a biológia arra ösztönzik, hogy alkalmazzák.

Szinopszis

Az emberi agy és az a képessége, hogy alkalmazkodni az igények a környezet áll a középpontjában a mi természetesen. Ez természetesen hasznos a diákok, akik szeretnének ismereteket szerezni a legutóbbi fejlemények hallási kognitív idegtudomány különösen. Ebben a keretben a 2017 kurzus középpontjában a tanulás és a fejlődő agyban.

A képzési program középpontjában az agyi funkciók keretében neuroplaszticitás, beleértve előadások a kognitív, érzelmi és szociális idegtudomány. A kurzus áll oktatóanyagok agy kutatási módszerek és előadások aktuális témákról. Számos tüntetések gyakorlati laboratóriumi munka modern agyi képalkotó eljárások, mint például electroencephalographia (EEG), magnetoenkefalográfia (MEG) és mágneses stimuláció (TMS). A diákok is lehetősége van arra, hogy vezessenek be a projektet és kutatási eredmények poszter ülés.

Tanulási célok

A tanfolyam lehetővé teszi a diákok megértsék az elméleti elvek, ígéretek és korlátai a modern agykutatás módszerek. A hallgatók szert gyakorlati tapasztalat adatgyűjtő és elemzéseket. Ők azt is megtudjuk, a legutóbbi fejleményeit ezekkel a módszerekkel, hogy jobban megértsük az emberi megismerés és a tanulás, különösen azokon a területeken a nyelv és a zene.

Természetesen méret és a tanítási módszerek

Előadások, team munka, a gyakorlati képzés és az agyi kutatási módszerek, poszter ülések, és a tanulási napló.

Eszközöket és az értékelési szempontoknak

Tanulási napló; Pass / Fail

Program oktatási nyelve:
Angol

19 további kurzus Helsinki Summer School »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
11 napok
Nappali
Price
600 EUR
600-900 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő