Read the Official Description

vjoà

Ebben Klanglabor KHM egy projekt-orientált eredményes gyakorlat ötvözi aktuális hang diskurzusok formájában szemináriumok, előadások, gyakorlati feladatok és a munka előadások.

Interdiszciplináris és moduláris szervezett hely a hang laboratórium rendelkezik mind helyet a fejlesztési művészeti projektek hang, valamint a workshopok hangszerkészítés, zenei termelési technikák, illetve a média régészeti témák. A tartomány a szemináriumai tartalmazza hangszintézist módszer hardver és szoftver (programozás), használata érzékelők, felület és alkalmazás fejlesztés, rádió Arts / Ars acustica, terepi felvétel / hangzás kompozíció, szöveges hangkompozícióba / Költészet sonore, és az elméleti tükrözi a hallási kultúra és a zene és a művészet történetében.

Ezen túlmenően, a hang labor kínál az éves alap szeminárium hang bevezetés a különböző témák az érdeklődő diákoknak, hogy még nem vagy alig tapasztalattal hanggal. Sőt, curates és szervezi a hang labor a nézőtéren a KHM koncertsorozat "Noktürnök", amely bemutatja kiemelkedő és kivételes művészeti pozíciók között zene, hang-művészet és előadás-teljesítmény három esemény szemeszterenként.

Program taught in:
Német

See 6 more programs offered by exMedia »

This course is Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline

okt. 2019