Hivatalos Leírás

A kurzus a színészet egy kétéves tanfolyamot, és kiterjed minden iparágban és üzleti élet csatlakozik a leadott. Az óra biztosított mintegy 900, amely változhat attól függően, hogy a tervezett produkciók.

Az év - az eszközök és technikák

Az első évben a megbízott összpontosít előadásmód technikák Voice oktatás, ének és a test mozgásának. Mindezek alanyok vizsgálták külön a referencia tanárok, majd tesztelni a laboratóriumi és a csoportos gyakorlatok. Megtanulod, hogy elemezze a szöveget tanul Classics Színház- és Filmművészeti West. Azonnal megismerkedik a kamerával az osztályban, és a sor, hogy megtanulják az eljárások és a film termelői menetrendeket, hogyan kell dolgozni könnyű, a gép csatlakozó és a mikrofon a forgatáson, és hogyan kövesse az utasításokat az igazgató.

Év II - Személyiség

A második évben elvégzi a műszaki képzés és a fejlettebb fizikai, mint a harc és a belső monológ, hanem elemzi a főbb módszerek a legnevesebb megbízott Methods International. Központi dolgozik bontás, fizikai és érzelmi építése a karaktert. Úgy is működik előállítására öntés és Meghallgatás együttműködve vezető ügynökök és casting igazgató. Azt is biztosítani másolása modulok, Voice Over és Read értelmezte a stúdióban, valamint hang és beszéd Coaching angolul.

Előfeltételek

 • többség
 • High School Diploma vagy azzal egyenértékű
 • Tartózkodási engedély (külföldi hallgatók)
 • Olasz nyelvtudás - Kiváló
 • Olvasni és tárolni - Jó
 • Alkalmazkodóképesség és képes versenyezni a személyes szinten - nagy
 • Az angol nyelv ismerete - Alapvető
 • film / televízió Kultúra - Nagy
 • Képesség a csapatban - Jó

munkalehetőségek

A feladat rejlő lehetőségeket ezen a tanfolyamon:

 • Színész Színház, TV, web és a mozi,
 • Singer,
 • hangot,
 • Presenter,
 • Hangszóró olasz és angol nyelven,
 • Eljáró oktató.

termék anyaga

A diákok eljárva hacsak kizárás esetleges hiányzásokat vagy fegyelmi okból találkozik a végén természetesen a személyes Showreel amely magában szemelvények 4/6 éves audiovizuális során keletkező havi gyakorlatok együttműködve minden más megyékben.

Szerves részét képezi ez az anyag fog forgatni órák, Provini és meghallgatások, Backstage produkciók és vizsgálata oklevél II évi amely kifejezetten tartalmazza monológ, párbeszéd, egy dal, egy koreográfiát.

A szereplők részvételét az oktatási produkció végén első és második évben kurzusokat a másik viszont nem garantált, de szükség lesz, hogy támogassa a meghallgatásra, vagy őket elérni közvetlenül hívja a rendező.

nyelv

A kurzus olasz, de egyes modulok és / vagy osztályok kerül sor az angol. Ők is biztosított színészi leckéket angolul.

gyakorlati tevékenységek

A tanfolyam tanulságok oktatása műveltség meghajtó feladat végrehajtása során a hónap; gyakorolja a forgatáson, és a hétvégén; látás és a kritikus órák befejezett gyakorlatok.

GYIK

Tanulságok és gyakorisága

Mikor a szakok indítása és mikor ér véget?

Az RFA tanfolyamok októberben kezdődik, és május végén; Júniusban és júliusban tartják az év végi produkció, amelyben minden diák osztva a legénység.

A részvétel kötelező?

Igen. Az RFA képzések kötelező részvétel minden nap. A frekvencia minősége fontos paraméter, amely segít az Akadémia kiválasztásához és azonosítsa a legérdemesebb diákok.

Megteszem gyakorlati órák során?

Igen. A Roma Film Academy célja, hogy a vonat a diákok két lépésben: olvasási és technikai első évben szerint műfajok és a nyelvet. A képzési módszer alapja elsősorban a gyakorlati technikák és elméleti fogalmak révén előadások a forgatáson, a havi gyakorlatok, tanulmányi esszék és rövidfilmek diploma.

Amikor a tanulságok és mikor?

Osztályok tartják hétfőtől péntekig, napi egy vagy két műszakban, és egy hétvégén havonta a termelés. Lessons lehet calendarizzate 9,30-18,30; A havi termelés set menetrendek, és különböző hosszúságú jelentett időről időre szóló oktatási naptárak.

Hol órákat?

Osztályok tartják a tantermekben a Cinecittà Studios és a színházi fektetési Roma Film Academy . speciális órák helyett történhet közvetlenül telephelyén kiválasztott partnerekkel az iskola. A havi oktatási produkciók és év végén, végül is tartanak az azonosított helyen időről időre a diákok szerint a projekt típusa.

Milyen nyelven van az oktatásban?

Akadémiai kurzust tartanak olasz, ezért szükséges a külföldi hallgatók olyan szintű alapvető ismereteket. Minden diák köteles az alap az angol nyelv ismerete, mivel néhány leckét modulok angolul.

Részt vehetek több fogás egyszerre?

No. Az oktatási kétéves tervet a Roma Film Academy rendelkezik jelentős számú órát szentelt interdiszciplináris előadások vagy közös osztályok, ahol két vagy több osztály együtt dolgozni. Néhány nap, szintén kettős osztályú műszakban, így nem lehet részt venni két kurzust egyszerre.

Meg tudom változtatni a tanfolyam?

Igen. Az első négy hetében felkészítő tanfolyam meghatározása: az első évben részt kell órákat minden egyetemi kurzusok az iskolában. Ez az időszak fordítják műveltség mindkét általános osztályok műszaki berendezések és a hierarchiák, hogy tisztázza a dolgokat, hogy azoknak, akik bizonytalanok, amelyen természetesen választani. Végén az előkészítő ezért lehetséges, hogy végezzen átállás eredményeként a felvételi teszt által támogatandó a tanár referense az új kurzus választott.

Vannak vizsgálatok, tesztek és ellenőrzések az év folyamán?

Igen. Rendszeresen teszteljük és oktatási vizsgálatok. Ezek együtt havi fúrók, és esszék a végén az első évben, és a fegyelmi paraméterek a legfontosabb szempontok, melyek az egyetemi ítéletet, hasznos a felvételi a második évben. Végén a második évben, amellett, lesz egy záróvizsgát, amely meghatározza a jóváhagyást a diploma rövid film.

belépés

Melyek az alapvető követelmények egy kurzusra?

Az alapvető követelmény minden tudományos képzések életkor, a középiskolát, a magas szakértelem és a tudás az olasz nyelv, egy jó film a kultúra és az alap az angol nyelv ismerete.

Mivel a követelmények minden természetesen értékeljük?

A követelmények értékelik a belépési teszt, amely meghatározza a kiindulási szintet az egyes jelöltek. Ugyanakkor az iskola fenntartja magának a jogot, hogy a megelőző két év alatt, a saját belátása szerint, további ellenőrzéseket annak érdekében, hogy az előrehaladás figyelemmel kísérése az egyes diák.

Mi a felvételi teszt, és mennyi ideig?

A felvételi teszt időtartama kb 30 perc alatt, és az az eszköz, amellyel a fejét Humánerőforrás és a tanár határozza meg a kiindulási szintet az egyes jelöltek. Az interjú is hasznos, hogy megértsük, mi az a hozzáállás és a motiváció a jelölt. A jelentkezőknek, akik nem felelnek meg, saját belátása szerint, az iskola, a követelmények alkalmatlannak minősítettük. A felvételi teszt ingyenes és nem kötődik a beiratkozás. Akkor foglaljon egy vagy több bemeneti bizonyítékot a megfelelő formákat.

Van tapasztalata a film / televíziós iparág eléréséhez RFA tanfolyamok?

Nem érheti el a RFA tanfolyamok nem szükséges, hogy a műszaki / művészeti képzés elején az előző két évben, mint a képzés magában foglalja a műveltség minden osztályra.

El kell készíteni az anyagot, hogy a felvételi teszt?

Nem szükséges, hogy a termelt anyag, de lehet és kell hozni, ha a bemenet tesztelni a potenciális már anyagok (pl. Videó klip, rövid, novellák, versek, fotózás portfólió, tervek, könyv, script kivonatok és hasonlók ). Az anyagokat kell hozni az USB adathordozót vagy a merevlemez formázása Mac; Ő lesz a tanár dönti el, mit nézni anyagok között bemutatott fázisában bemeneti teszt.

Ha azt akarom, hogy beiratkozik a színjátszásosztályon, szembe kell néznem egy próba?

Még során megbízott várhatóan egyes felvételi teszt. A tanár, saját belátása szerint szükség az olvasás a szöveg, vagy kérdezze konkrét kérdéseket hasznos a kiindulási szintre. Van azonban szükség előállításához speciális anyag.

Feliratkozhatok közvetlenül a második évben?

Egyes kurzusok lehet beiratkozni közvetlenül, a második évben, miután elhaladtak a felvételi vizsga.

Mi a motivációs levél, hogy én küldtem, mielőtt a felvételi teszt?

A kísérőlevél röviden ismerteti a jelölt ír, hogy miért úgy döntött, hogy javaslatot tesz egy adott tudományos pálya, melyek a kitűzött célok, mint bármelyik tapasztalatait, amelyeket tanulmányok volna. Egy rövid bemutatása önálló és a motiváció ezért a vágy, hogy a technikai / művészi pályája az audiovizuális ágazatban, amelyben a személyzet RFA támogatást kap egy jobb ötlete a jelölt. A levél kell állnia egy oldalon, lehetőleg a „mappa”, azaz 1800 karakter szóközökkel és mentett PDF formátumban. Mindig is: hely, dátum, személyes adatait a kérelmező, beleértve a nevét, az utolsó név, telefonszám és e-mail címe; lábjegyzetek ehelyett meg kell adni a hozzájárulást a személyes adatok feldolgozása frissített hivatkozva törvényerejű rendelet. 196/2003.

Mikor kell motivációs levéllel a titkár?

A levelet kell küldeni csak miután megkapta a visszaigazolást a beugró. Ez lesz a titkárság kérdezni ebben a formában, segnalandoti határidő küldésére és e-mail címét, hogy küldje el.

bejegyzés

Hogyan regisztrálni?

Ahhoz, hogy beiratkozik egyetemi kurzusok meg kell venni egy felvételi teszt idején, ingyenes és nem kötelező regisztráció. Akkor foglaljon felvételi teszt formanyomtatványon az egyik ülés által jelzett Roma Film Academy . Akkor nem támogatja a belépést vizsgálat máskor az év, és minden alkalommal más a belépési díjat. Miután megkapta a kimenetelét próba, ha risultassi esetben a titkárság tájékoztatja Önt, hogy mit kell tennie, hogy iratkozzon fel.

Mi regisztráció?

Regisztráció szükséges mennyiség, hogy erősítse meg az órákon, és meg kell fordítani csak az első évben a sikeres kommunikáció a felvételi teszt. A regisztrációs díj függ a munkamenetet, amelyhez előfizet, és biztosítja akkor is, ha nem kívánják folytatni a tanfolyamon való részvétel. Akkor iratkozzon miután megkapta a pozitív eredmények a belépési teszt, mind a központban, és on-line irányelveket követve, amelyet a titkárság.

Melyek az időpontok és a határidők, amellyel jelentkezni?

A regisztráció nyitva márciustól szeptemberig 2018 fizetendő összeget megfelelően változik ülésén, ahol regisztrál. Ne feledje, hogy ha teheti felvételi teszt májusban és akkor jogosult, akkor iratkozzon fel még később; Azonban meg kell fizetni a költségeit a tandíj, feltéve, hogy a hónapban. Bejegyzési kérelmek érkeznek augusztustól kezdődően, a tartalékok Iskola beállítani felvételi tesztek csak kurzusok, hogy még mindig van hely áll rendelkezésre.

Végén az első évben automatikusan részt vesz a második?

Végén az első évben a titkárság elküldi a diákok a szükséges nyomtatványokat kell alkalmazni a belépő a második évben. Elfogadása a kérés függ az utat tett az első évben, a végső értékelést a pedagógusok és minden közigazgatási vagy fegyelmi intézkedések. A diák, ezért úgy dönt, hogy befejezze tanulmányait az első évben egyre csak igazolás jelenléti, és így nem kell fizetnie a vonal a második évben.

Mi történik, ha már tag vagy?

Miután sikeresen letette a felvételi teszt, a titkárság küldi a formák előfizetni. Miután visszaküldte a kitöltött űrlapot, hivatalosan egy RFA diák. Ahhoz, hogy tökéletes a gyakorlatban, akkor kérte, hogy küldjön néhány dokumentumot, az idő és a meghatározott módon az államtitkár:

 • a tanúsítvány másolatát a középiskolát;
 • 2 igazolványkép, egy nyomtatott és egy digitális küldeni e-mailben;
 • bélyegző értékének 2,00 €;
 • példányát az adótörvény;
 • bizonyítvány jó egészség (csak a tanfolyam megbízott).

A külföldi diákok arra is szükség van:

 • tanúsítvány igazolja a kérdés a vízumot kell beszerezni tanulmány az olasz nagykövetség vagy konzulátus a saját országában.

Mennyibe kerül egy tanfolyam RFA?

Az ár a tanfolyamok jelzi közvetlenül az adott kurzus kártyát.

Az iskolában van egy maximális számú diák egy osztályban?

Igen. Minden évben az Akadémia meghatároz egy maximális hallgatói létszám osztály szerint a jelöltek alkalmasnak tartott és ellátási lánc menedzsment. Ily módon minden hallgató számára garantált egy nagy horderejű oktatási oktatás szempontjából nélkülözhető, helyiségeket és eszközöket. A helyek száma a nyilvántartásba vétel az első évben, és a közvetlen egy, a második évben van megadva közvetlenül az osztály kártyát.

akadémiai Path

A két év során az Akadémia lehetővé teszi számomra, hogy nem szakmai?

A jelzés az iskola, hogy szentelje magát a teljes kapacitását a frekvencia a tanfolyamok és a termelési tevékenységek során a kétéves. Kivételes esetekben, illetve a különösen fontos tevékenység, az Akadémia jóváhagyja képzési időtartamokat / szakmai folyamán, bár nincs összhangban a képzés.

Lehet kombinálni a dolgom a frekvenciát, az Akadémia?

Az Akadémia egy mindenre kiterjedő kötelezettség: előadások, egyéni és csoportos munka ülés előkészítése és havi különleges esemény projektek, töltse ki az RFA hallgató rutin. E „működhet kívüli rendeket, távollét miatt a munkával kapcsolatos okok miatt nem indokolt.

Mivel támogatja az Akadémia belépő a munka világában?

RFA követi a diákok az érettségiig, és folyamatosan figyeli őket, miután. Attól függően, hogy az adott funkciókat, hogy a hallgató kifejlesztett több mint két éve, a megszerzett szakmai és érdeme minden diák, az iskola jelentés profilja a tanuló vagy diák, hogy nevezzenek produkciók és professzionális munkát. közvetlen belépés a szakmai kör nem garantált még inkább, ha az egyik műszaki vagy etikai normákat nem teljesül a véleménye az iskola.

Tudok dolgozni az Akadémia?

Igen. Gyakran előfordul, hogy egy korábbi tanítványa lett társult vagy a segéd oktatási vagy műszaki szegmensei RFA. A szakmaiság, a kiválóság, a megbízhatóság és az általános tanterv egykori diák fontos paraméterek kiválasztását az együttműködést.

Mi a bizonyíték jutok a végére a tanfolyam?

Diákok, akik sikeresen befejezik a tanulmányok jelezték az iskola kapott a kiadás a posztgraduális diploma. Abban az esetben, elhagyása a tanfolyam, vagy a hallgató felfüggesztése a leckéket, akkor lehet kiadni csak az igazolásokat, amelyek az iskola szabályzata.

Hogyan lesz egy „RFA nagykövete”?

A „nagykövet” (vagy nagykövetek) Öregdiákok, akik az iskolában javasolja rendezvények vagy tevékenységek kívül a tanítás és korrepetálás csinál a munka felé az iskola tanulói. Végén a tanulmányok akkor kell továbbítani a titkárságon munkát válni „nagykövete”. Ha a vezetés úgy véli, hogy van valamennyi követelménynek, hogy képviselje az Akadémia, akkor válhat „nagykövete”, és élvezze az előnyöket kapcsolódik ez a szám.

Részt vehetek RFA tevékenységet akkor is, ha már befejezte a tanfolyam?

Igen. Az Akadémia fogja tartani a kapcsolatot az adatbázis evidenziarti kezdeményezések, rendezvények, alkalmak vagy üzleti lehetőségeket függően képesítést. Legyen naprakész, így a kapcsolatok kommunikál a Titkárság e-mailben és telefonon.

Mi lehet az nyelvtanfolyamok olasz, angol modulokat. Mi nem kínál tanfolyamokat teljes egészében angol nyelven.

Program oktatási nyelve:
Olasz
Roma Film Academy

5 további kurzus Roma Film Academy »

This course is Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
2 Év
Nappali
Price
5,500 EUR
- tanévenként
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date