Ható

Icelandic Film School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Ható

Icelandic Film School

Ez a részleg tanítja az alapvető technikákat és módszereket jár színpadon és a képernyőn. Arra ösztönözzük a diákokat, hogy vizsgálja meg az egyéni kreativitás és fektessen különös figyelmet a tánc, a fizikai kifejezés és az éneklés.

A tanterv szilárd alapot biztosít akár színészi karrierjét a film, televízió vagy a színpadon, vagy továbbra is egy dráma vagy filmes diplomát máshol. Szemben sok dráma és színjátszás programok nagy hangsúlyt fektetünk eljáró kamera, mely megadja a lehetőséget a diákoknak, hogy megtanulják az alapokat a filmgyártás is, hiszen ezek a munka sok filmes projektek során a tanulmányaikat.

A programot kínál kihívást szakmai képzés a legmagasabb szintű a művészet hatású. Akkor gyakorlat a kézműves jár, és megtanulják az alapokat a filmkészítés által a csapatmunka a diákok más osztályok az iskolában. Ez az együttműködés fut egymás mellett a színészi tanulmányokat egész négy félév. Oktatóink színészek, rendezők, énekesek, táncosok és filmesek, akik jönnek a legkülönbözőbb háttérrel és tapasztalatokkal.

Ön lekerül a program egy alapos megértése a hivatásos színész munkamódszereit és kötelezettségeket, valamint a magabiztosság és függetlenségét egy érett alkotó művész. Akár tovább, hogy lesz egy profi színész, vagy filmes, vagy úgy dönt, hogy folytatni a tanulmányait máshol, akkor építettek egy értékes kapcsolati háló kezdve itt az iskolában, az Ön diáktársak minden osztályon egy hosszú listát a tehetséges, kreatív oktatók .

Osztály 4 felkészít a következő munkák

  • Színész
  • Színésznő
  • Filmes (összes alapítványok)
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 2019
Duration
Időtartam
4 félév
Nappali
Locations
Izland - Reykjavík
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2019
Izland - Reykjavík
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Videók

Today's First Screening