Helikopter-kísérleti program

Általános információk

Program leírás

Szeretne helikopterpilótává válni?

Gyakran mondják, hogy a legjobb iroda a pilótafülke. A helikopterpilóta lenyűgöző kilátással, hihetetlen szabadsággal és adrenalin-pumpáló kalanddal rendelkezik. A gép égbe kerülése izgalmas és néha életet megváltoztató. Nem csoda, hogy 2020-tól robbanásszerû igény mutatkozik a pilóták iránt.

2020 és 2036 között a helikopterpilóták iránti kereslet várhatóan megugrik, és 49 000 pilóta hiánya marad fenn olyan nagy légiközlekedési vállalatok szerint, mint a Boeing és az Airbus. De miért?

Ez azért van, mert világszerte növekszik a pilóta iránti igény, mégis kevés az FAA által jóváhagyott iskola, amely helikopterpilótákat oktatna. Ugyanakkor sok pilóta nyugdíjba vonul, tovább súlyosbítva a hiányt.

A helikopterek feltalálása óta ez lehet az egyik legnagyobb lehetőség a pilótává váláshoz. De mi kell ahhoz, hogy pilóta legyünk?

Utoljára frissítve okt. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

This is a new college at SUU. We are still getting everything organized and appreciate your patience. Our Departments are: Aviation Computer Science and Information Systems Engineering and Technology ... Tovább

This is a new college at SUU. We are still getting everything organized and appreciate your patience. Our Departments are: Aviation Computer Science and Information Systems Engineering and Technology Mathematics Kevesebb