11

A festészet és rajz tanfolyam célja, hogy mindenki számára tartogat valamit.

A kezdő, aki azt akarja, hogy megtudjuk, egy új kifejező közepes vagy a tapasztaltabb orvos, aki azt akarja, a lehetőséget, hogy a kísérlet és konstruktív kritikát. A tanfolyamok lehetővé teszik a kezdő és tapasztalt szakemberek, hogy működjenek együtt vizsgálja különböző festőszerszámok, technikák és tudományágban.

Rajz alapvető készség, amely alátámasztja az összes művészi és kreatív törekvéseit. Rajz lehetővé teszi számunkra, hogy kifejező és leíró, hogy vizsgálja meg, és kommunikálni. Kínálunk egy sor rajz osztályok, amely lehetővé teszi, hogy vizsgálja meg a rajz gyakorlat útmutatást és támogatást. A rajz kurzusok alapját az a bevett gyakorlattal, de az innovációt, és a kísérletezés.

Az élet rajz és festés osztályok hogy a tanulók a lehetőséget, hogy tanulmányozza és a munka az emberi alak, és fedezze fel a különböző médiumok, anyagok és technikák. Rajz a szám is inspirálni sok különböző formája művészi érdeklődés; egy feltárása identitás megértése az emberi testiség. Megfigyelés, összetétele, mérő- és kifejezése kulcsfontosságú eleme, és felteszi is adott történelmi referencia és kontextusban.

Nem adott iskolában vagy művészetfilozófiailag szabályozza mi természetesen rendelkezésre, csak egy elkötelezettség a kiválóság, a tanulási tapasztalat.

Művészeti anyagok nem szerepelnek a tanfolyam díját, de az alapanyagok megvásárolhatók a kollégium áron. Minden további költségeket során jelezte, vázlat, vagy interjú és tanácsadás ülés. (Kérjük, vegye figyelembe, hogy az élet rajz osztályok egy meztelen modellt használnak.)

Tanfolyam áttekintés

A kritikus és támogató környezetben ez a tanfolyam ösztönzik az egyéni kifejező értelmezése, ha dolgozik az élet modellje. Egy sor rajz és gyakorlatok a kurzus középpontjában után fejlődő szükséges készségek és technikák megfigyeléses rajz. Vizsgálva tényezők, mint a kifejezés rokon használata közepes és létrehozza a modern és történelmi hátterét az élet rajz.

  • Campus: Chelsea Központ
  • Times: Mon 10:00-12:30
Program oktatási nyelve:
Angol

130 további kurzus Kensington and Chelsea College »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
10 hetek
Részidős oktatás
Price
472 GBP
Teljes díj £ 275; A nem EU-díj £ 472
Helyszínek szerint
Dátum szerint