Hosszú távú francia nyelvtanfolyamok

Általános információk

Program leírás

3 hónap / 6 HÓNAP / 9 hónapban: 15 óra / hét általános francia csoport (7-10 diák max.) + 5 óra workshop (összesen: 20h)

CÉLOK:

  • Annak érdekében, hogy a diákok, hogy kommunikálni a nagyobb bizalom és pontosság a különböző hétköznapi helyzetekben
  • Hogy javítsák a beszédértés és beszédkészség

A minimálisan elvárt szint:

Minden szinten

Tipikus Diák profil:

A fiatal felnőttek (16 év) és felnőttek (18 év).

Időtartam:

12 hét alatt (3 hónap) / 24 hetes (6 hónap), illetve 36 hét alatt (9 hónap)

Természetesen Kezdés dátuma:

Minden hétfőn, egész évben, kivéve kezdőknek. Kezdők kell kezdeni az első hétfőjén minden hónap (lásd konkrét dátumokat lent).

Január 6; Február 3; Március 3; Április 07.; Május 12.; June 02; Július 7; Augusztus 4; Szeptember 1; Október 06; November 3; December 1.

Órarendi beosztás:

Csoportos tanfolyamok (15h): 10h - 13h (hétfő) és 9h - 12h (kedd-péntek). 2 műhelyek elosztva 2 délután (2-4,30 hétfőn, 1,15-3,45 kedd-péntek).

Műhelyek:

  • Fonetika: A hallgatás és a fúrás gyakorlatok, a diákok megtanulják, hogy megismertessék ritmus, szócsoport stressz, intonáció és kapcsolatokat. - Nyelvtanulás: A cél ennek a workshop célja, hogy javítsa a diákok beszédértés és beszédkészség a mindennapi életben, és felül kell vizsgálni bizonyos nyelvtani szempontjai a csoportos órák. - Francia kultúra: A játékok és mozi kapcsolatos tevékenységeket, a diákok fogják bevezetni, hogy a francia életmód, az irodalom és a kultúra.

Tanfolyam felépítése:

Interkulturális csoportokban 7 és 10 fő a maximális egy osztályteremben környezetben.

Módszertan:

Ez egy nagyon interaktív kurzus nagy hangsúlyt fektet a szóbeli kommunikáció. Házi feladat van állítva minden este. Vonatkozó kézikönyv tartozik.

Általános Szerződési Feltételek:

Lemondás vagy halasztást nem engedélyezett, ha a tanfolyam elkezdődött. Nincs árcsökkenés hetekig egy nemzeti ünnep. Csak az első kézi tartalmazza a regisztrációs díjat.

Utoljára frissítve okt. 2014

Az iskoláról

Looking for a French course for foreigners in Paris? Elfe has been specialised in teaching French as a foreign language to adults in small groups of 7 people for more than 20 years.

Looking for a French course for foreigners in Paris? Elfe has been specialised in teaching French as a foreign language to adults in small groups of 7 people for more than 20 years. Kevesebb