Hotel Menedzsment és Catering Felügyelet

(a diákok számára)

A 17 és fél-21 éves kortól külföldi tanulók a Hotel Menedzsment és Catering Felügyelet keretében fogadják el. Ez kiváló alkalom azoknak a pályázóknak, akik folytatni kívánják tanulmányaikat a vendéglátás területén, majd később a vendéglátás ágazatában karriert dolgoznak ki.

Kasa High School Ciprus egy magán oktatási intézmény, középiskolai engedély.

Az iskolai lemorzsolódók elnyerik az iskolai lemorzsolódási bizonyítványt, és bármelyik egyetemre vagy egyetemre további tanulmányokra jelentkezhetnek.

A felvétel január, június és október minden napján nyitva áll.

Kasa High School Gimnázium 1961-ben létrehozott középiskolai felsőoktatási intézmény. A pályázóknak országuk 10. osztályt vagy középiskolát kellett volna elvégezniük.

A vízumot interjú nélkül adják meg.

1 éves bizonyítvány a felnőttoktatásban

85352_ScreenShot2018-11-15at1.08.44PM.png

85314_ScreenShot2018-11-14at1.56.42PM.png

Áttekintés

A program célja, hogy az ápolók számára lehetővé tegye a regisztrált ápolók számára, hogy az idősek gondozására szakosodva bővítsék ismereteiket. Ez a program az ápolók munkaerőpiacának magas igényeinek kielégítésére szolgál, és az ápolóknak olyan extra képesítéssel rendelkeznek, amely bővíti munkalehetőségeiket. Ezen okok miatt a programot úgy tervezték, hogy ezek a célok és célok elérjék. Pontosabban, a program 50% -át előadásokra fordítják, ahol a diákok megismerkednek a felnőtt ápolás elméleti részével és 50% -kal a klinikai órákban, ahol a diákok a korábban szerzett tudást és a gyakorlatot szimulációs laborban / kórházban alkalmazzák. Pontosabban, néhány tanítás az Apollonio Private Hospital szimulációs laboratóriumában zajlik, mielőtt a klinikai környezetben tapasztalt ápolók felügyelete alatt gyakorolna. Ily módon a felnőtt ápolói tanusítvány ápolói / diákjai készen állnak a munkahelyre, amint sikeresen befejezik a programot.

Cél

A Felnőtt Nursing Tanúsítvány egy egyéves képzési program, amelynek célja, hogy felkészítse a hallgatókat a társadalom felelős tagjaivá és az egészségügy irányítási ágazatának produktív résztvevőinek, a felnőttápolásra összpontosítva. Az alapvető egészségügyi reform reformja és az egyre összetettebb egészségügyi problémák és a globálisan öregedő népesség miatt az ápolók nagy keresletben vannak. Ugyanakkor újra kell képezniük és képezni kell őket, hogy megfeleljenek az egészségfejlesztés, a betegségmegelőzés, a gerontológiai pszichológia / fiziológia és a fájdalomkezelés új hangsúlyának.

A felnőtt ápolási program tanúsítványa arra törekszik, hogy hatékonyan és hatékonyan működjön minden olyan általános egészségügyi ellátásban, mint a kórházak, a közösség és a segített élet (ápolási otthonok) egy multikulturális társadalomban.

Felvételi követelmények

A felnőttképzési bizonyítványhoz a hallgatóknak rendelkezniük kell akkreditált bachelor diplomával az ápolási vagy bármely más egészségügyi vonatkozó képesítést. A regisztrált ápolók jogosultak a programba való felvételre. A kollégiumba való belépés bármely félév elején lehetséges, és a hallgatók képesítésétől függően kerül kiadásra.

Időtartam: 1 éves bizonyítvány, 60 ECTS.

Pálya felosztása

Kód

1. évfolyam - 1. em

ECTS / Credits

NUR-101

Bevezetés a felnőttoktatás alapjaihoz

5

NUR-102

Bevezetés a szakmai felnőttképzési gyakorlatba

6

NUR-103

Gerontológiai ápolás

7

NUR-104

Demencia az idősek - ápolási beavatkozásokban

7

N / A

Választható (Diák választja a GRE-101-et

5

Összes félév 1

30

NUR-105

szedése

5

NUR-106

Rehabilitáció

7

NUR-107

Életvégi kérdések

3

NUR-108

Palliatív ellátás

7

NUR-109

Táplálkozás és speciális táplálkozás (idősek)

3

N / A

Választható kurzus (A diákok a GRE-101-et választják

5

Összesen a 2. félévre

30

Összesen az 1. évre

60

Program oktatási nyelve:
Angol
Utoljára frissítve April 6, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date