Hivatalos Leírás

Hotel Menedzsment és Catering Felügyelet

(diákok számára)

A 17 és fél-21 éves kortól külföldi tanulók a Hotel Menedzsment és Catering Felügyelet keretében fogadják el. Ez kiváló alkalom azoknak a pályázóknak, akik folytatni kívánják tanulmányaikat a vendéglátás területén, majd később a vendéglátás ágazatában karriert dolgoznak ki.

Kasa High School Ciprus egy magán oktatási intézmény, középiskolai engedély.

Az iskolai lemorzsolódók elnyerik az iskolai lemorzsolódási bizonyítványt, és bármelyik egyetemre vagy egyetemre további tanulmányokra jelentkezhetnek.

A felvétel január, június és október minden napján nyitva áll.

Kasa High School Gimnázium 1961-ben létrehozott középiskolai felsőoktatási intézmény. A pályázóknak országuk 10. osztályt vagy középiskolát kellett volna elvégezniük.

A vízumot interjú nélkül adják meg.

1 éves bizonyítvány a felnőttoktatásban85352_ScreenShot2018-11-15at1.08.44PM.png

85314_ScreenShot2018-11-14at1.56.42PM.png

Áttekintés

A program célja, hogy felajánlotta az ápolónőket, hogy bővítsék tudásukat az ápolásról az idősek gondozása érdekében. Ez a program célja, hogy megfeleljen az ápolói munkaerőpiac magas igényeinek, és olyan képesítéssel rendelkező ápolókat biztosít, amelyek kibővítik munkalehetőségeiket. Ezen okok miatt a programot úgy tervezték meg, hogy ezeket a célokat és célokat elérjék. Pontosabban, a program 50% -át előadásokra költik, ahol a hallgatók a felnőttképzés elméleti részének ismeretét szereznek, és 50% -át a klinikai órákban, ahol a hallgatók a korábban szerzett ismereteket alkalmazzák és gyakorlatot végeznek egy szimulációs laborban / kórházban. Pontosabban, a tanítás egy része az Apollonio Magánkórház szimulációs laborjában zajlik, mielőtt a tapasztalt ápolónők felügyelete alatt a klinikai környezetben gyakorolná. Így a Felnőttképzés Tanúja ápolók / hallgatók készen állnak a munkahelyre való belépésre, amint sikeresen befejezik a programot.

Cél

A felnőttképzési bizonyítvány egy egyéves képzési program, melynek célja a hallgatók felkészítése a társadalom felelős tagjává és az egészségügyi menedzsment szektorban működő produktív résztvevőkre, a felnőtt ápolásra koncentrálva. Az alapvető egészségügyi reformok idején és az egyre összetettebb egészségügyi problémákkal és a globálisan öregedő lakossággal szemben a nővérek nagy szükség van. Mindazonáltal újra kell képzett és képzett, hogy megfeleljenek az egészségügyi promóció, a betegségmegelőzés, a gerontológiai pszichológia / fiziológia és a fájdalomkezelés új kihívásainak.

A felnőttképzési bizonyítvány program célja, hogy hatékonyan és hatékonyan működjön minden általános egészségügyi rendszerben, például a kórházakban, a közösségben és a segített életben (ápolási otthonokban) egy multikulturális társadalomban.

Felvételi követelmények

A felnőttképzési bizonyítványhoz a hallgatóknak rendelkezniük kell akkreditált bachelor diplomával az ápolási vagy bármely más egészségügyi vonatkozó képesítést. A regisztrált ápolók jogosultak a programba való felvételre. A kollégiumba való belépés bármely félév elején lehetséges, és a hallgatók képesítésétől függően kerül kiadásra.

Időtartam: 1 éves bizonyítvány, 60 ECTS.

Pálya felosztása

Kód

1. évfolyam - 1. em

ECTS / Credits

NUR-101

Bevezetés a felnőttoktatás alapjaihoz

5

NUR-102

Bevezetés a szakmai felnőttképzési gyakorlatba

6

NUR-103

Gerontológiai ápolás

7

NUR-104

Demencia az idősek - ápolási beavatkozásokban

7

N / A

Választható (Diák választja a GRE-101-et

5

Összes félév 1

30

NUR-105

szedése

5

NUR-106

Rehabilitáció

7

NUR-107

Életvégi kérdések

3

NUR-108

Palliatív ellátás

7

NUR-109

Táplálkozás és speciális táplálkozás (idősek)

3

N / A

Választható kurzus (A diákok a GRE-101-et választják

5

Összesen a 2. félévre

30

Összesen az 1. évre

60

Program oktatási nyelve:
Angol
Utoljára frissítve November 19, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date