1

Kensington and Chelsea College sikeres története nyújt Továbbképzési tanfolyamok felnőtteknek. Kínálunk széles körű nappali és részidős képzéssel szívében London.

Gyakran számos oka a tanuláshoz visszatérő később az életben, akkor egyszerűen szeretné folytatni az új kamat vagy hobbi, vagy vegye fel, ahol abbahagyta az iskolában. Bármi is az oka, kínálunk legkülönbözőbb tanfolyamok alkalmas felnőttkori tanulás és támogatja keresztül programot a tapasztalt és támogató személyzet.

Tanfolyam áttekintés

Ez az egy év során egy rugalmas és átfogó modulokat. Diákok válasszon ki egy személyre persze, hogy meg tud felelni a különböző eredményeket. Modulok állnak rendelkezésre a különböző szinteken és szakterületek közé anatómia élettan, Health & Fitness, sportsérülések, elsősegély, biomechanika, Sport Pszichológia, étrend és táplálkozás, Coaching készségek és a szociológia. Ezeket alkalmazzák a sport és a testmozgás révén az iskolai tanulást, vita és gyakorlati műhelyek. Átvételi minden tanfolyamok által interjú csak. Meg kell majd bizonyítania iránti érdeklődést és lelkesedést a témában, valamint a megfelelő szintű írásbeli és szóbeli angol. Súgó és támogatás adható a diákok, akik nehezen nyelvi, numerikus és informatikai készségek. A sikeres befejezése a tanfolyam vezethet közvetlenül a foglalkoztatás a közösségben, felsőoktatási vagy egyéb szakmai díjat.

  • Campus: Chelsea Központ
  • Times: H / K 9:30-16:30
Program oktatási nyelve:
Angol

130 további kurzus Kensington and Chelsea College »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
34 hetek
Részidős oktatás
Price
8,500 GBP
19 Plus £ 3384; A nem EU-díj £ 8500
Helyszínek szerint
Dátum szerint