Áttekintés

A Humán Erőforrás ügyvezető program felkészíti a humán erőforrás menedzserek válik a stratégiai partnerekkel létrehozásában és megvalósításában a sikeres üzleti fókuszú HR stratégiák. A résztvevők megtanulják, humán erőforrás technikákat és készségeket, amelyek hozzájárulnak a vállalat versenyelőnye. Azt is meghatározza azt, hogy szakemberek vállalnak vezető szerepet a szervezeteiken belül, és tanulj state-of-the-art technikák, az emberi erőforrás-gazdálkodás.Kiknek ajánljuk a rendezvényt?

Felső / közép humán erőforrás menedzserek megállapításáért felelős vállalati politika, vagy megosztott szinteket a nagyvállalatok, illetve a politikai döntéshozatalban vezető humán erőforrás funkciók kisebb cégek. A résztvevőknek el kell ismernie az emberi erőforrás területén, és kész arra, hogy fogadjon el új távlatokat. A program felé irányul line vezetők, akiknek meg kell alakítani és finomítani lehessen az emberi erőforrás-menedzsment ismeretek.

Kérjük, vegye figyelembe: Felvételi ez a program alkalmazása csak.Tanulási célok

Mint részt vesz ebben a programban, akkor:

- Ismerje tekintheti meg szerepét a stratégiai partner az Ön szervezete
- Tudjon meg kidolgozása és alkalmazása hatékony humánerőforrás-stratégiák és gyakorlatok keretében a cég
- Legyen képes összehangolni a humán erőforrás gyakorlat, hogy támogassa a cég rövid távú üzleti célok és a hosszú távú üzleti stratégiájaEgyedi jellemzők s

Csapat vesz részt a projektekben is alkalmazni tantermi fogalmakat, amelyek egyedi helyzetekre várhatóan szembe kell néznie az emberi erőforrás menedzsment szakemberek. Ezeket a projekteket kell kidolgozni során több késő délutáni ülés. Csapatok bemutatják elemzéseket és ajánlásokat a végén a program.


32 további kurzus Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
5 napok
Részidős oktatás
Price
6,250 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date