humán erőforrás vezetői program

Általános információk

4 locations available

Program leírás

Vázlat:

A mai gyorsan változó és rendkívül versenyképes környezetet, az emberi erőforrás funkció egyre fontosabb szerepet játszanak a szervezet végső siker vagy kudarc. Ahol a siker egykor függ a szervezet képességét, hogy felfedezzék és a természeti erőforrások kezelése, a siker ma megy a szervezetek, amelyek a leghatékonyabban felfedezzék és kezeli az emberi erőforrás.

Bár széles körben elismerik szervezetek kell vonzani, kezeli és fejleszti az emberek, ma HR szakemberek arra kell törekednie, hogy ennél sokkal többet. Ezek lehetővé kell tennie a szervezetnek, hogy építsen a globális HR hálózatok bővítése érdekében, és boldogulni a nemzetközi színtéren. Meg kell továbbá a humán erőforrások fejlesztésére, hogy folyamatosan építeni versenyelőnyt egy állandóan változó környezetben. És, hogy hozzáadott értéket kell, hogy a szervezet megkülönböztető kompetenciák. Ez a program, által kínált a University of Michigan Business School, tanít state-of-the-art HR gyakorlat, hogy az biztosítani fogja a szervezet versenyképességét és növeli a karrierjét. Mint résztvevő a programban, akkor megtanulják, hogyan igazodjanak a szervezet HR gyakorlat az általános stratégiát, hozzon létre az ügyfél-orientált kultúra, beszédes értéke HR befektetések a te dolgod, alkalmazni a legújabb technikákat HR menedzsment és figyelembe véve a humán erőforrás kérdések révén-a-vis kereszt kulturális irányítás egy kozmopolita munkahelyi környezetben, mint a Közel-Keleten.Kiknek ajánljuk a rendezvényt?

Ez a program elsődleges célja a közép a felső szintű emberi erőforrás szakemberek, valamint a vezető funkcionális vezetők mind a magán-és állami szervezetek és intézmények, beleértve, de nem kizárólagosan,

- Senior döntéshozók, mint például igazgatók, vezérigazgatók és elnökök, akiknek szerepük a mai környezetben igényel részletesebb ismeretekkel rendelkeznek a származtatott érték hu az ember a tőke, és így a szerepét az emberi erőforrások stratégiai döntéshozatalban és az általános szervezeti összehangolás.

- Közel a vezető tisztségviselők (az olyan területeken, mint a marketing, a gyártás, tervezés, értékesítés, adminisztráció és a stratégia, valamint a vezérigazgatók, akik támogatni ezeket az útvonalakat), akik szeretnének játszani egy hatékonyabb szerepet javításában szervezet humán tőke és a tudásnak a az átfogó stratégiának

- Felelős a tervezési és fejlesztési emberi erőforrás-stratégiák. Korábbi résztvevők a program tartott világszerte a alelnökének az emberi erőforrások, az emberi erőforrások igazgatói, igazgatói emberi erőforrás stratégia, az emberi erőforrás menedzserek, felvételi igazgatókkal és a vezetőkkel, rendezők a teljesítmény-menedzsment, alelnöke, a szervezeti hatékonyság és a fejlesztés. HR generalista minden szinten is javára részt vesznek ezen az egyedülálló program. Ismernie kell a HR-területet, és kész arra, hogy fogadjon el új távlatokat.


A program céljai

A Humán Erőforrás ügyvezető Program tanít state-of-the-art HR gyakorlat, hogy az biztosítani fogja a szervezet versenyképességét és növeli a karrierjét. Mint résztvevő a programban, akkor megtudhatod, hogy:

- Hozzáférés a jelenlegi humán erőforrás menedzsment gyakorlatot, és fogalmaz tervek javításuk
- Alkalmazza a legújabb és state-of-the-art technikák az emberi erőforrás menedzsment
- Kihangsúlyozása értéke HR befektetések számára a szervezet
- Hozzon létre egy ügyfél-központú kultúra
- Létrehozása és összehangolása a HR-stratégiák a legfontosabb szervezeti stratégiák
- Azonosítsa HR problémás területeket, és alternatív megoldásokat, amelyek megkönnyítik a mana gement folyamatokat.
- Ismerjék jövő alakulása összekapcsolása stratégia és HR menedzsment hatással lehet a szervezet

Ez a program célja, hogy fokozza a készségeket, amelyek generalista, valamint az Ön számára a legújabb eszközök szükségesek, hogy sikerül a karrierje.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

A Stephen M. Ross School of Business a University of Michigan egy premier oktatási intézmény belül az egyik legjobb egyetemek között világszerte. Küldetésünk, hogy dolgozzon vezetők gondolkodás és cse ... Tovább

A Stephen M. Ross School of Business a University of Michigan egy premier oktatási intézmény belül az egyik legjobb egyetemek között világszerte. Küldetésünk, hogy dolgozzon vezetők gondolkodás és cselekvés, akik készen állnak, hogy kezeljék a kihívást, multidiszciplináris problémája társadalomban. Vezetők, akik tudnak nyújtani az erkölcsi és polgári vezetői, és akik hasznosítják befolyásolják a társadalom javára. A Michigan, mi mindent átfogó erő egyedülálló képessége, hogy hidat tudományos elmélet az üzleti gyakorlattal. Úgy gondoljuk, igazi vezető kezdődik holisztikus megértését az üzletből. Nálunk mag folytatása "a szellemi tőke hatását." Ezek a gondolatok karról hoz az osztályterembe, és az eszközöket mi diplomások használt alakja a világ. Mi érdekli a diákokat, akik meg akarják partnere kar együtt hozzon létre egy nagyon egyedi, erős oktatási tapasztalat. A stratégia kidolgozásához a tanulók vezető képesség - amellett, hogy hatással szükséges üzleti ismeretek és készségek - az, hogy tevékenység-alapú tanulási lehetőségek gyökerezik a valóságban kérdésekben. Az MBA-t a Michigan Ross School of Business, akkor adjuk meg a piacon a vezető a bizalom és a bölcsesség meghatározása és megvalósítása a látását a siker. Kevesebb
Ann Arbor , Bengaluru , Dubai , Bangkok + 3 Több Kevesebb