Read the Official Description

IELTS tanfolyamaink nagyon népszerűek. Sok hallgatónknak meg kell tennie az IELTS tesztet, hogy igazolja angol nyelvtani tanulmányait az egyetemen. A kurzus célja, hogy teljes mértékben felkészítse Önt a tesztre, hogy a lehető legjobb eredményt elérje. A legtöbb diák az IELTS előkészítést egyesíti az Általános angol nyelvvel az IELTS 21-en.

Akadémiai csapatunk ismerete és tapasztalata segít Önnek abban, hogy elérje a szükséges IELTS pontszámot. Az IELTS tanfolyamainkat gondosan terveztük, hogy elnyerjék Önnek a sikeres felkészítést és gyakorlatot. Meg fogják tanulni a vizsga technikáit és stratégiáit a feladatok minden egyes feladathoz. Az IELTS teszt a következő részekkel rendelkezik:

  • kihallgatás
  • Olvasás
  • Írás
  • Beszélő

Az IELTS tanáraink a kurzus során megjelent kurzusokat használnak. Minden egyes IELTS-szintre kurzuskönyvet kapsz. Napi 1-2 órányi házi feladat elvégzésére számítunk.

A tanórákon kívül további gyakorlati foglalkozásokra is felkeressük IELTS tanulmányi központunkat, felár nélkül. Tanáraink további segítséget kapnak a tanulási központban, hétfőtől csütörtökig 15 órától 16 óráig.

Diákjaink átlagos előrehaladási aránya a készség, a képesség, az elhatározás és a házi feladatok és az önálló tanulási idő függvényében változik. Általában azt javasoljuk, hogy 8-10 hetes tanulmányt készítsen, hogy növelje az IELTS pontszámot 0,5 sávval.

Liverpool School of English nem IELTS vizsgaközpont. Diákjaink IELTS tesztet teszik tesztközpontként Manchesterben (az UKVI-nál) vagy a Liverpooli Egyetemen (Academic vagy General Training). Segítünk Önnek az IELTS teszt megírásában.

Ha egy brit egyetemen szeretne tanulni, akkor az Academic English igazgatója is tud információt és tanácsokat adni Önnek, hogy segítsen kiválasztani és pályázni az egyetemi tanfolyamon.

Általános angol

Általános angol a legnépszerűbb kurzusunk. Célja az angol nyelvtudás minden területének javítása: beszéd, hallgatás, olvasás, írás, nyelvtan, szókincs és kiejtés.

Akadémiai csapatunk gondosan választja ki a tananyagokat, hogy a leckék megfelelőek és érdekesek legyenek hallgatóink számára. A kurzus első napján tanfolyamkönyvet és egy új kurzuskönyvet kapsz minden alkalommal, amikor feljebb lépsz.

Tanáraink a kommunikatív megközelítést alkalmazzák, hogy dinamikusan és vonzóbbá tegyék a tanulóközpontú tanulságokat. A leckék a pontosságra és a folyékonyságra összpontosítanak. Ön képes lesz arra, hogy magabiztosan kommunikáljon valódi élethelyzetekben.

Tanáraink biztosítják, hogy minden leckében világos tanulási eredmények jöjjenek létre. Minden héten rövidebb felülvizsgálati tesztet fogsz kapni. Hosszabb előrehaladási tesztek havonta. Minden egyes előrehaladási teszt után 1: 1-es oktatóprogrammal rendelkezik a tanárával. Ebben a bemutatóban fejlesztened ki egyéni cselekvési tervedet, ezáltal biztosítja az angol nyelv javítását, amennyire csak lehetséges, és sikeresen elérte céljait. Minden egyes bemutató után kap egy előrehaladási jelentést a tanártól.

A kurzus végén kilépési tesztet vehet fel. Ezután képes lesz összehasonlítani az elhelyezés teszt eredményeit a kilépési teszt eredményével, hogy megnézze, mennyit javult.

Nyújtunk részidős IELTS előkészítő tanfolyamokat GE6 vagy GE10 órákon hetente.

Figyelembe véve az IELTS tesztet

Liverpool School of English nem IELTS vizsgaközpont. Segíthetünk a teszt lebonyolításában, de a vizsga megszerzéséhez el kell mennie egy IELTS vizsgaközpontba. A vizsga díja kb. 160 - 200 font, és változhat. Az IELTS-vizsgák két típusa létezik; az "IELTS UKVI" teszt és az "Academic IELTS (non-SELT)" teszt.

IELTS UKVI

Ez egy SELT (Secure English Language Test). A Tier 4-es hallgatói vízumot kérelmező nem uniós diákoknak ezt a tesztet kell elvégezniük. Az egyetemi előtanulási tanfolyamra pályázó hallgatóknak szintén meg kell tenniük ezt az IELTS tesztet. Ezt a vizsgálatot SELT jóváhagyott központban kell elvégezni. Az IELTS UKVI-t egy Manchester-i tesztközpontban veheti át. Ez körülbelül 1 óra vonattal vonattal.

Akadémiai IELTS (nem SELT)

Ezt az IELTS-t az Egyesült Királyság egyetemeinek többsége elfogadja. Mindig azonban ellenőriznie kell az egyetemen, ahova tanulmányozni kíván. Az Academic IELTS-t a Liverpooli Egyetem tesztközpontjában veheti át. Ez csak egy rövid sétára van az iskolától. A teszteket havonta egyszer vagy kétszer kínálják szombaton.

Legfontosabb tényeket

Pályafutás időpontja: bármely hétfő elindítása

Tanfolyam időtartama: Minimum 1 hét. Legfeljebb 1 év.

szintek száma:
IELTS 21: Középfokú - Haladó
(CEFR B1 - C1)

Órák / heti órák:
IELTS 21: 21 óra / 19 óra 15 perc

Lecke hossza: 55 perc

Maximális osztályméret: 15 fő

Minimális életkor: 16 év (18 évnél fiatalabb diákok írásos szülői beleegyezése szükséges)

Vízumkövetelmények:
Rövid távú tanulmányi vízum vagy Tier 4 Visa

Vizsgálati díjak (változhatnak):

  • IELTS (UKVI) 200 font
  • IELTS (akadémiai vagy általános képzés) 150 font

Ezek nem tartoznak a tanfolyam díjaiból.

Árak

Program taught in:
Angol

See 5 more programs offered by Liverpool School of English »

This course is Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
1 - 52 hetek
Részidős oktatás
Nappali
Price
235 GBP
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment