A kurzus leírása

Ez a kurzus kiváló módja annak, hogy belépő szintű ismereteket szerezzen az elektrotechnikai iparban. Ez a minősítés alapvető alapot biztosít a biztonságban és az alapkészségekben és a tudásban ahhoz, hogy a résztvevő bármely elektrotechnikai fegyelemben dolgozhasson.

A tanfolyam időtartama

Ez a kurzus 20 héten keresztül érkezik. Ön egy osztálytermi alapú üzemmódban van a heti 33,75 órára. Annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki a tanfolyamból, önnek kell önvizsgálatot végezni a saját idejében.

Tanfolyam követelmények

Azon tengerentúli résztvevők számára, akiknek az első nyelve nem angol, az ehhez a kurzushoz szükséges belépési szint minimum:

 • IELTS (nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszer), 6-os pontszámmal, kevesebb, mint 5 vagy azzal egyenértékű egyéni pontszám.
 • A résztvevőknek 18 év felettieknek kell lenniük.

A belépési követelményekről további információkért kérjük, lépjen kapcsolatba a nemzetközi igazgatási tisztviselővel a 61 7 4779 2199 számon. A vissza nem térítendő beiratkozási díj, beiratkozási űrlap és a tanfolyami dokumentáció aláírásának elfogadását követően a résztvevők helyét megerősítik.

Előzetes tanulás elismerése (RPL)

Azok a hallgatók, akik elvégezték a releváns tanulmányokat, vagy rendelkeznek a tanfolyam bizonyos kompetenciáival, kérhetik az előzetes tanulás elismerését (RPL). A pályázatot az első pályázattal lehet benyújtani, vagy a kurzus megkezdésétől számított két héten belül az RPL jelentkezési lap felhasználásával és az igazoló dokumentumok benyújtásával. Kérjük, vegye figyelembe: Az RPL nem vezethet olyan nemzetközi hallgató számára, aki kevesebb mint egy teljes munkaidős tanulmányi terhelést (20 óra).

Tanítási módok

Minden téma más lehet. Fontos, hogy tanulmányozzák a téma körvonalát. A támogatók a részleteket a téma kezdetén magyarázzák meg. A leckéket a PowerPoint diákok és a vizuális témák tartalma támogatja, a gyakorlati idő, a bemutatóidő és a kiegészítő készségek oktatása. Az elektrotechnológia alanyai a szemtől-szembeni facilitátor által vezetett oktatás (mind a workshop, mind az osztálytermi környezet) kombinációját és a munkahelyi szimulált alkalmazást kombinálják. Az anyagokat a tanfolyam részeként nyomtatott és digitális másolattal látják el.

Értékelési módszerek

Az értékelések magukban foglalhatják az írásbeli ismeretek tesztjeit, a megbeszéléseket és szóbeli kommunikációs bemutatókat, az írásbeli jelentéseket, a webalapú kutatást és a jelentéseket, megfigyeléseket és zárójelentéseket. Ahhoz, hogy a lehető legjobban elvégezhesse a munkáját, előfordulhat, hogy az órákon kívüli értékeléseken dolgozik.

Pathways és foglalkoztatási eredmények

Miután elérte az UEE22011 II. Tanúsítványt az Electrotechnology (Career Start) programban, számos Pathway opcióval rendelkezik. További tanulmányokat végezhet a Tec-NQ vagy más kereskedelmi intézeteknél. Kérjük, olvassa el www.myskills.gov.au a foglalkoztatás kimeneteleit. Kérjük, vegye figyelembe: A vízummal, lakóhellyel és állampolgársággal kapcsolatos követelményeknek lehetnek hatásai Ausztriában további tanulmányokra és foglalkoztatásra.

Tandíjak

A következő díjakat kell alkalmazni:

 • Regisztrációs díj - 250,00 USD AUD (vissza nem térítendő)
 • Tanfolyam - 5500,00 AUD AUD
 • Egységes költség - $ 227.70 AUD (a változtatás joga fenntartva)
 • Helyhez kötött költség - $ 367.64 AUD (a változtatás joga fenntartva)

Kezdő dátum

2017 május 1 - szeptember 29

Tanterv

 • UEENEEE101A Alkalmazza a munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági előírásokat, kódokat és gyakorlatokat a munkahelyen Core $ 304.80
 • UEENEEE104A Problémák megoldása dccircuits Core $ 1215.20
 • UEENEEE141A Rutinberendezések / berendezések / technológiák alkalmazása az energiaágazat környezetében Core $ 911.60
 • UEENEEE148A A rutinmunkák végrehajtása az energiaágazat környezetében Core $ 607.60
 • UEENEEE179A Az energia szektorban végzett munkákhoz tartozó alkatrészek, tartozékok és anyagok azonosítása és kiválasztása Core $ 303.80
 • UEENEEK142A Környezetvédelmi és fenntartható eljárások alkalmazása az energiaágazatban Core $ 303.80
 • UEENEEC001B Dokumentáció karbantartása Választható $ 303.80
 • UEENEEC010B Szolgáltatás nyújtása az ügyfeleknek Választható $ 303.80
 • CPCCOHS1001A Biztonságos munkavégzés az építőiparban Választható $ 91.14
 • HLTAID001 Kardiopulmonális újraélesztés biztosítása Választható $ 60.98
 • UEENEED101A A munkahelyhez kapcsolódó számítógépes alkalmazások használata Választható $ 273.42
 • UEENEEE102A Készítsen, szerelje össze és szüntesse meg a közüzemi ipar komponenseit Választható $ 546.84
 • UEENEEE105A Fix és biztonságos elektrotechnikai berendezések Választható $ 273.42

Tec-NQ fenntartja a jogot a kurzus struktúrájának módosítására. A hallgatói vízumon részt vevő hallgatóknak teljes munkaidőben be kell jelentkezniük.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

3 további kurzus Tec-NQ »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
jan. 2020
Duration
20 hetek
Nappali
Price
5,500 AUD
Tanfolyam díja
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date