Áttekintés

Coaching for Change büszke arra, hogy felajánlja a Leadership and Management (ILM) 5. szintű Coaching és Mentoring képesítést. Ez a minősítés célja, hogy támogassa a vezetőket az irányítási coaching és mentori készségek fejlesztésében, valamint segítse őket abban, hogy azonosítsák a coaching, a mentorálás és az üzleti célok elérésének kapcsolatát.

Mit jelent az ILM 5. szintű Coaching minősítése?

Ez a képesítés két megközelítéssel nyerhető:

  1. 7 napos tanulás;
  2. Három napos tantermi tanulás keveréke, majd további belső tanulással töltött idő a saját kényelmében.

Bármelyik ilyen megközelítés közül választhat, akkor 12 órányi időt kell töltenie a szervezeteden belüli időzítéssel, felépítve a gyakorlati gyakorlatot és a munkád naplózását.

Kapsz 121 coaching oktatóanyagot és "felügyelt munkameneteket" egy dedikált oktatótól. Tudjon meg többet a minősítésről az ILM Minősítési áttekintése letöltésével.

Ki az a képesítés, melyre célzott?

Ez a minősítés a középvezetésen és azon túl. A képesítés összehasonlítható a felsőoktatási oklevelekkel, az alapítványi fokozattal és a magasabb nemzeti diplomákkal (HND).

Hogyan kell alkalmazni?

Készen állsz arra, hogy ILM 5. szintű képzési bizonyítványt keresj? Ezután hívja a Coaching for Change a 44 1246 808 040-es telefonszámon, vagy töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat további információkért.

Program oktatási nyelve:
Angol

5 további kurzus Coaching for Change »

Utoljára frissítve September 24, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós, Vegyes online és egyetemi
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
12 Óra
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date