Hivatalos Leírás

Áttekintés

Coaching for Change büszke arra, hogy felajánlja a Leadership and Management (ILM) 5. szintű Coaching és Mentoring képesítést. Ez a minősítés célja, hogy támogassa a vezetőket az irányítási coaching és mentori készségek fejlesztésében, valamint segítse őket abban, hogy azonosítsák a coaching, a mentorálás és az üzleti célok elérésének kapcsolatát.

Mit jelent az ILM 5. szintű Coaching minősítése?

Ez a képesítés két megközelítéssel nyerhető:

  1. 7 napos tanulás;
  2. Három napos tantermi tanulás keveréke, majd további belső tanulással töltött idő a saját kényelmében.

Bármelyik ilyen megközelítés közül választhat, akkor 12 órányi időt kell töltenie a szervezeteden belüli időzítéssel, felépítve a gyakorlati gyakorlatot és a munkád naplózását.

Kapsz 121 coaching oktatóanyagot és "felügyelt munkameneteket" egy dedikált oktatótól. Tudjon meg többet a minősítésről az ILM Minősítési áttekintése letöltésével.

Ki az a képesítés, melyre célzott?

Ez a minősítés a középvezetésen és azon túl. A képesítés összehasonlítható a felsőoktatási oklevelekkel, az alapítványi fokozattal és a magasabb nemzeti diplomákkal (HND).

Hogyan kell alkalmazni?

Készen állsz arra, hogy ILM 5. szintű képzési bizonyítványt keresj? Ezután hívja a Coaching for Change a 44 1246 808 040-es telefonszámon, vagy töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat további információkért.

Program oktatási nyelve:
Angol

5 további kurzus Coaching for Change »

Utoljára frissítve September 24, 2018
This course is Campus based, Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
12 Óra
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date