INFORMÁCIÓS RENDSZEREK ÉS BIZTONSÁG

Általános információk

Program leírás

Az információbiztonság a vállalkozások működésének fenntartása a Való Világban azáltal, hogy megvédi az adatokat az illetéktelen hozzáféréstől. A mai technológiaalapú világban létfontosságú az adatok védelme az ellopás, beszivárgás vagy sérülés ellen.

Ha kedveli a számítógépeket, és „kulisszák mögött” akar dolgozni az információbiztonság területén, akkor imádni fogja, amit a Western Technical College oktatása kínálhat Önnek.

Társult munkatársaink az információs rendszerek és a biztonság területén szerzett diplomát nyújtanak Önnek ahhoz a képzéshez és képesítéshez, amelyre szüksége van ahhoz, hogy "kapuőrként" dolgozzon ebben a gyors tempójú és evolúciós iparágban.

Utoljára frissítve jan. 2021

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Western Technical College is a fourth generation, locally owned college, proudly serving the El Paso community since 1970. This is the place where you can take your passion and turn it into a career y ... Tovább

Western Technical College is a fourth generation, locally owned college, proudly serving the El Paso community since 1970. This is the place where you can take your passion and turn it into a career you love. Kevesebb