icm oklevél üzleti tanulmányok

NCBA National College of Business Administration

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

icm oklevél üzleti tanulmányok

NCBA National College of Business Administration

ICM Diploma Business Studies

Az Institute of Commercial Management (ICM) Diploma in Business Studies által kínált NCBA bevezeti a diákokat, hogy a tudományos diszciplínák alapjául szolgáló hatékony üzleti menedzsment. A kurzus célja, hogy a leendő üzleti és menedzsment a hallgatók tudást, amely:


a) növeljék a foglalkoztatási lehetőségek

b) felkészíti őket az esetleges felügyeleti és igazgatási pályára az iparban és a kereskedelemben

c) biztosítsanak számukra olyan képesítést, amely lehetővé teszi számukra a haladást a magasabb szintű általános menedzsment, vagy speciális üzleti programokat egy későbbi szakaszában az üzleti vagy a tudományos pályára.

Ez egy 1600 Guided Learning órás program. Tanulás zajlik több szinten keresztül előadások, beszélgetés osztály beleértve probléma áttekintését és elemzését.Formális előadások nyújtanak alapot az információkat, amelyek a hallgatói épít keresztül irányított tanulás és az önálló irányított tanulás kívül az osztály. A diákok aktívan ösztönözni képeznek tanulmányi csoportok, hogy megvitassák tananyag, amely elősegíti a mélyebb tanulási tapasztalat. Ez egy két éves program. Minden évben a hallgatók kötelesek részt venni 15 óra előadás óra hetente 25 héten át, hogy támogassa a tanulmányok, és útmutatást kapnak arra, hogy befejezze a tanulási óra.Belépési követelmények

NCBA működtet 'Open Entry "politika tekintetében ez a kurzus, de leendő hallgatók legalább angol IELTS 5.5. Az ICM Diploma in Business Studies van megszerzéséről szóló valamennyi Part 1 & 2 témákról.Vizsga és tagsági díjak

Vizsgák a kívülről meghatározott és megjelölt ICM.Vizsgák tartják március, június, szeptember és december minden évben. A pályázóknak be kell jegyezni, és befizetett Student tagjai az Intézet időpontjában vállalják a vizsgálatokat. Tagság ICM költség £ 50 font évente. Exams ára £ 25 font per vizsga. Mind a négy modult kell ülni és át annak érdekében, hogy a tanúsítvány.

&nbsp

Ezek a díjak nem tartalmazzák tandíjat.


Tanmenet áttekintése


Első rész: Négy Kötelező Egység:


International Business Communications

A cél ez az egység, hogy felkészítse a diákokat, hogy foglalkozzon üzleti kommunikációs helyzeteket a karrierjük révén az írás feljegyzések, levelek, jelentések, önéletrajzok, elektronikus üzenetek, kézikönyvek withterms, mechanizmusok és utasítások, folyamatok elemzése, javaslatok, web mappákat; nyilvánított szóbeli előadások, annak érdekében, hogy az interperszonális készségek, továbbá hogy előmozdítsák a kritikus gondolkodás és problémamegoldó készségek az írás hatékony kommunikációs célhoz üzleti szcenáriók / helyzetekben.

&nbsp


Business Management & Administration

A készülék bemutatja a tanulót, hogy egy sor olyan tanulmányok, amelyek hasznosak megértése az emberek a munkahelyen. Megvizsgálja fogalmát menedzsment a globális üzleti környezet és az értékelést az üzleti ügyek, a különböző megközelítési módok.

A készülék felkészíti a tanulókat a várható jövőbeli szerepükre vezetők szervezetek. Arra ösztönzi őket, hogy szintetizálni tudást és tapasztalatot szerzett más egységek tekintve versengő perspektívák a természet irányítását. Arra ösztönzi őket, hogy elgondolkodtatja a hozzájárulást, hogy elképzelhető, hogy az egyének az irányítási folyamatot, és vizsgálja meg a saját képességeit, mint potenciális vezetők, keretében a szakértői csoport.Az egység megérinti gyakorlati, erkölcsi és etikai dimenziói irányító szerepe, és megvizsgálja a legfontosabb problémák és dilemmák merülhetnek fel az érdekeltek a kortárs szervezetekben.

&nbsp


Értelmezése és elemzése Information (számolási & Statistics)

A célja ennek egység, hogy felkészítsen a szükséges készségekkel, hogy értelmezze információk végeznek számítást, és az eredmények értelmezése az, hogy az információ, majd később, hogy felkészítsen néhány analitikus készségek, amelyek relevánsak a tanulmány Business Studies egészének .

&nbsp


Marketing vezetőinek

Ahhoz, hogy a hallgatók egy alapítvány elemzése marketing belüli szervezetek, beleértve a döntéshozatali folyamatokban, szegmentáció, szerepe információt, és a marketing információs rendszer, a marketing mix, belső és külső hatásoknak érintő stratégia, versenytárs elemzés és elhelyezése.Második rész: Négy Kötelező Egység:


Számviteli technikák.

Ez az egység bemutatja az alapvető számviteli elmélet és a gyakorlat, és fejleszti a könyvelési technikák és készségek szükségesek, hogy egy alapot a további tanulmányozás és gyakorlati tapasztalattal.

Közgazdaságtan for Business

Bevezetés a Business Law

Ez az egység célja, hogy bemutassa a hallgató egy tanulmányt a jog az üzleti környezetet. Bevezeti jogforrások és a jogi eljárás, az üzleti szervezetek és a jogviszonyok, szerződések többek között az árukhoz és szolgáltatásokhoz, ügynökségi megállapodások és civil sérelmeit az üzleti környezet, beleértve gondatlanság és kellemetlen.

Elemzése és javítása Szervezeti magatartás

Ez az egység hozzá fog járulni a diákok elemzését, és a hatékonyság belül, egy sor munkaszervezetek.A készülék megvizsgálja megközelítések javítása személyes és szervezeti hatékonyság révén összpontosító belső természetét szervezetek azonosítására alternatív struktúrák és közös viselkedési minták. Bevonása a fogadó szervezetek munkájában egység biztosítja fontos kereskedelmi hátteret a teljes programot, és a kiterjedt kutatási elem lehetőséget biztosít a diákoknak, hogy fejlesszék kutatási, tervezési és szervezési készség.


Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
25 hetek
Nappali
Locations
Írország - Dublin, County Dublin
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Írország - Dublin, County Dublin
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt