Indiai polgári légi közlekedési főigazgatóság több hajtóműves kereskedelmi kísérleti program

Aviation Study Centre

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Indiai polgári légi közlekedési főigazgatóság több hajtóműves kereskedelmi kísérleti program

Aviation Study Centre

Program áttekintése

Ez a kurzus kifejezetten célja, hogy felkészítse a pilóták számára a foglalkoztatás Indiában régióban. A tanfolyam magában foglalja a kereskedelmi pilóta szakszolgálati engedéllyel (CPL), valamint DGCA Légitársaság / Multi-motor jóváhagyását képzés. A kereskedelmi pilóta szakszolgálati engedéllyel (CPL) az engedélyt meg kell dolgozni, mint egy pilóta. Képzés a licenc tartalmazza alapképzés (hasonlóan a szabadidős és saját licenc képzés), valamint több komplex képzési, hogy meg tudja-e biztonságosan kezelni sokféle helyzetben. A CPL is további elmélet a tudás és a fejlett repülő órát. A kurzus integrálja több hajtóműves óra képzés követelményeinek teljesítése által megállapított Főigazgatóság polgári légiközlekedési Indiában. Jelenlegi PPL vagy CPL tulajdonosok is alkalmazni ezt az utat, és kap elismerést az előzetes tudás frissíteni, vagy átalakítani a jelenlegi pilóta képesítést. Kínálunk a jóváhagyott indiai DGCA CPL Airline / Multi programot Gold Coast (Ausztrália).

Belépési követelmények

Akadémiai: az ausztrál 12 évvel megegyező középiskolai végzettség kedvelt. Azok a diákok, akik a 12. év alatti képzést kívánják kezdeni, örömmel fogadják és eseti alapon fogják figyelembe venni. Kor: 18 év. A fiatalabb diákok szívesen alkalmazzák, és esetenként fogják tekinteni. Angol: 6,0 IELTS vagy egyenértékű a közvetlen belépéshez. Az alacsonyabb angol nyelvű diákok ezt a programot a jóváhagyott angol nyelvű programunkkal csomagolhatják. RPL: Az eddigi képzéssel vagy repüléstechnikai tapasztalattal rendelkező diákok előzetes ismeretek elismerésére alkalmasak. Kérjük, érdeklődjön a részletekért. Orvosi: A csalódás elkerülése érdekében javasoljuk, hogy a kérelmezők orvosi vizsgálatot végezzenek a hazájukban lévő pilóták vagy ideális esetben egy ausztrál CASA által jóváhagyott orvosi vizsgáztatóval. Kérjük, vegye fel velünk a részletes tanácsokat.

Hogy lehet jelentkezni

A pályázati eljárás célja a nemzetközi diákok és általában gyors és egyszerű. Kérelmek benyújtására online és a csapat készen áll, hogy válaszoljon a kérdésekre, illetve további támogatás. Kérjük, regisztrálja érdeklődését az információs űrlap.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve December 6, 2017
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
Nyílt Beiratkozás
Duration
Időtartam
13 - 22 hetek
Részidős
Nappali
Price
ár
25,000 AUD
Rugalmas díj részletfizetési terv áll rendelkezésre.
Locations
Ausztrália - Gold Coast, Queensland
Kezdet : Nyílt Beiratkozás
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Nyílt Beiratkozás
Ausztrália - Gold Coast, Queensland
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt