Hivatalos Leírás

iPEP egy egyedülálló pálya a mi teljesen magával ragadó inlingua® Premium Program. Osztályok található a világszerte megbízható inlingua® módszer plusz élvonalbeli technológia és a teljesítmény edzés. Kínálunk két inlingua® Premium esti program menetrend: iPEP 24 & iPEP 16.

iPEP 24 két fő részből áll: az első rész a program egy külön ülés tanítják a mi oktató felhasználásával inlingua® módszer - a kommunikatív, interaktív megközelítés, amely lehetővé teszi a hallgatók, hogy elérjék a mélyebb folyékonyan gyorsabb. A hallgatók 70% -a beszél az idő!

A diákok, majd mozgassa a számítógép-alapú ülésén inlingua® Online képzés által vezérelve tanárok. A diákok képesek összpontosítani nyelvtani teljesítése közben az alapvető feladata gépelni egy angol billentyűzet - kulcsfontosságú eleme az írás főiskolai esszé vagy üzleti jelentéseket.

iPEP 16 tanuló van jelen minden a kategóriájában utasítás segítségével rendkívül hatékony inlingua® módszer. Új témák, szókincs és szerkezetek osztályba egészítik független tanulmány.

iPEP 24 kényelmes menetrend 5: 00-9: 30du hétfőtől csütörtökig (megfelelő F-1 vízummal). iPEP 16 menetrend 5: 00-8: 12:00, hétfőtől csütörtökig (nem engedélyezett F-1 vízummal).

Program oktatási nyelve:
Angol

5 további kurzus inlingua® Washington DC »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
4 - 8 hetek
Price
135 USD
Promotion 135 $ / hét (korlátozott ideig)
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció