Hivatalos Leírás

chu

Az intenzív angol és TOEFL® felkészítő program középpontjában, hogy a diákok megtanulják a nyelvet a teljes merítés környezetben. A készségek területén (szövegértés, beszéd, olvasás, írás, és a nyelvtan) beépülnek egyes osztályok használata révén téma, amely keretében a kommunikáció. Minden tanfolyam egy erős integrált projekt, hogy megnyomja a nyelvtanuló, hogy nyúlik a folyékonyan szinten. A TOEFL ITP-® vagy Accuplacer® tesztet használjuk értékelő eszköz, amely megadja a program külső validálás méréséhez tanulásnak.

Előfeltétel Tanfolyamok és egyéb felvételi követelmény a program:

High School Diploma vagy ekvivalencia; Elhelyezés alapuló részének pontszámok (nyelvtan / használat, hallgat, és olvasás) származó számítógépes adaptív ACT Compass angol mint második nyelv teszt vagy Accuplacer® teszt.

Program tanulási célok:

Hogy teljes legyen az intenzív angol és TOEFL ® előkészítő program, a hallgató köteles:

  • Komplett 6 fokozatosan haladó tanfolyamok
  • Javítsák TOEFL ® vagy Accuplacer® vizsgálati pontszám
  • Javítsák folyékonyan mind az öt készség területen: hallás, beszéd, olvasás, írás és nyelvtan
  • Mutassa felkészülés főiskolai szintű munkát, vagy egy angol nyelvű munkakörnyezet

GYFK/Válaszok

Kérdés: Mi az on-campus lakóingatlan, mint a?

A. A kollégiumok a központi harmonizációs megfizethető és szórakoztató. Ők sétatávolságra minden osztályban, a könyvtár és más egyetemi források. Ez is könnyen elmegy campus számos helyi üzletek és éttermek, és ez közel a tömegközlekedéshez.

K: Azt beilleszkedni?

A. Chu egy nagyon multikulturális, többnemzetiségű és többnyelvű környezetben a diákok több mint 40 országban, így a legtöbb diák úgy érzi, azonnal kényelmes az új otthona új barátok a közös nyelv, a vallás és a kultúra gyakran igen első nap az egyetemen. Ön nincs egyedül, mert a személyzet mind a felvételi és más szervek is a különböző országok és kultúrák, és teljesen érthető a kérdés, amit lehet, hogy a belépő egy új környezetben egy új országban, és segít, hogy ezt az átmenetet a sima és lehető legkényelmesebb legyen.

Q. Will CHU segíteni biztosítsa CPT és OPT pozíciókat?

A. Diákok, akik az F-1 állapot jogosultak CPT (tantervi gyakorlati képzés) és OPT (opcionális szakmai gyakorlat), amennyiben megfelelnek bizonyos kritériumoknak. A tanácsadás személyzete CHU segítségével a diákok megértsék a követelményeket, és töltse ki a papírokat, hogy jogosultak és szerezzen CPT és / vagy OPT pozíciókat.

Program oktatási nyelve:
Angol
This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 Év
Nappali
Price
5,825 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint