Hivatalos Leírás

Intenzív angol (ESL) Day Program - 25 óra hetente

12 angol szinten, plusz TOEFL előkészítő

Hétfő-péntek, 25 óra hetente ILI étterem az intenzív angol napos osztályok két helyszínen: Dupont Circle, Washington DC és Gaithersburg Maryland. Washington, DC kínálunk 12 különböző 4 hetes szinten, kezdve a kezdő egyetemi szinten, plusz egy 8 hetes TOEFL előkészítő tanfolyam. Minden osztály tartalmaz utasítást a következő területeken: hallás, beszéd, nyelvtan, olvasás és írás.

Menetrend

Intenzív angol osztályok Washingtonban, beleértve a TOEFL előkészítő osztály, megfelel 5 osztály óra naponta, hétfőtől péntekig, 9:00-02:10, köztük egy 15 perces reggeli szünet, és egy 45 perces ebédszünet.

Kezdés időpontja

Új osztályok kezdődik hivatalosan 4 hetente. Azonban a diákok ténylegesen belépnek a program minden hétfőn. A szintfelmérés lehetővé teszi számunkra, hogy helyezze a hallgató megfelelő szinten.

A fennmaradó hivatalos 2016 kezdési időpontok a következők: November 21, december 19. Nincs alkalmazási határidők.

A hivatalos 2017 kezdési időpontok a következők: január 17. (kedd), február 13., március 13., április 10., május 8., június 5., július 3., július 31., augusztus 28., szeptember 25., október 23., november 20., december 18. Nincs alkalmazási határidők.

Beiratkozás

Ahhoz, hogy beiratkozik valamelyik angol vagy Test felkészítő programok, a hallgató kell töltenie a jelentkezési lapot, és fizet 50 $ jelentkezési díj. Az alsó korhatár 14. Az alkalmazás lehet kitölteni az interneten megy, mi Online jelentkezés oldalon, vagy a kitöltött papír Jelentkezési lap lehet e-mailben vagy faxon. A leendő hallgatók is jönnek a mi oktatási alkalmazni személyesen. Nincs alkalmazási határidők azonban, ha az F-1 vízum szükséges a kérelem benyújtásának 6-8 héttel a kért kezdő időpontja. Ház nem kötelező, és egy külön Ház alkalmazás.

I-20 Form / F-1 Student Visa

Az International Language Institute engedélyezett, a szövetségi törvény, hogy beiratkozik egyének F-1 tanuló vízum. Az International Language Institute, azonban nem igényel a diákokat, hogy tanuló vízum. Az I-20 űrlapot F-1 tanuló vízum adható ki a diákok a mi Intenzív angol napos program, beleértve a TOEFL, GRE és GMAT előkészítő tanfolyamok, akik legalább 16 évesek, és beiratkozik egy legalább négy hét. További információ szerezhető az F-1 Student Visa és követelményeket, valamint az I-20 űrlapot, kérjük, menjen a F-1 vízuminformációs oldalon.

ELHELYEZÉS VIZSGÁLATI

Minden új hallgatók kötelesek megtenni egy szintfelmérő tesztet az intézetben, hogy meghatározzák a szintet. Ez a vizsgálat nem adott online. Előnyös, meg kell venni, mielőtt az első nap az osztályban az intézetben.

fizetési feltételek

Új diák: Tandíj az első ciklus (4 hét) az összeg 780 $ (vagy $ 850 GRE vagy GMAT) meg kell fizetni teljes egészében, mielőtt a tanuló számára az osztályban. Amennyiben a hallgató beiratkozott kevesebb mint 4 hét, az összes tandíjat kell fizetni, mielőtt tanuló számára az osztályban.

Haladás

A végén minden négy hetes ciklusban, egy diák lehet átadni a következő szintre, ha ő / ő egy fokozatú átlagosan 70% és jelenléti átlagosan 80%. Ha a hallgató évfolyam átlag 70% alatt, ő / ő kell ismételni a szintet. Ha a hallgató látogatottsága 80% alatt van, ő / ő kell ismételni a szintet. A hallgató évfolyam határozza átlagolásával öt készség területen: átlagosan nyelvtani fejezet vizsgálati osztály, a végső hallgat értékelést, az utolsó beszélő értékelés a végső leolvasás értékelés és a végső írásban értékelést.

Tanúsítványok és értékelések

Minden diák, aki befejezni a programot kapnak egy igazolást részvétel a tanulmányaik végén kérésre. Minden diák folyamatosan értékelni és értékelő jelentés elérhető a tanulmányaik végén. Annak érdekében, hogy jogosultak a tanúsítványt kapnak a jelenléti ív vagy egy értékelést ILI, a hallgató köteles fenntartani részvétel legalább 80%.

Kérdése van?

Kérjük, forduljon Felvételi Hivatal + 1-202-362-2505 vagy ili@ilidc.com.

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus International Language Institute (ILI) »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
4 - 52 hetek
Nappali
Price
780 USD
780 $, 4 héten át (100 óra)
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció