Read the Official Description

Az intenzív angol program célja, hogy képessé a diákokat, hogy az angol nyelv használata társadalmi, tanulmányi és a munka. A szakértelmen alapuló tananyag alkalmaztak, ahol, beszéd, olvasás és írás egyaránt mérlegelni. Vannak huszonegy óra osztályok elosztva 10 (tíz) héten annak érdekében, hogy a tanulók részesülnek a teljes órán kiosztott félévenként.

Tanterv

IEP a tananyag téma alapján, és a legtöbb a leolvasás, a szókincs és az osztály megbeszélések középpontjában a téma a héten. Ahhoz azonban, hogy ez van egy különös hangsúlyt mind a makro-képességek: olvasás, írás, hallás és beszéd, valamint egyértelmű progresszió nyelvtan a kezdő / Elementary szinten Intermediate / Felső Intermediate Advanced. Tanulás zajlik belül és kívül egyaránt az osztályteremben. Osztályok kicsik és a diákok kapnak az egyéni figyelmet tapasztalt oktatók.

Felvételi követelmény

English_wood-cube-abc-kocka betűkkel-48898

A minimális követelmény teljesítését High School vagy Gimnáziumban. Diákok, akik nem fejezték be a középiskolát fogják értékelni eseti alapon.

KÉRELEM Felvételi

A diákok akár alkalmazzák online, vagy manuálisan. Minden kérelmet kell kitölteni és benyújtani egy hitelesített másolatát útlevél adatoldalt, School / University átiratok és teljesítési igazolás.

Program taught in:
Angol

See 1 more programs offered by University of the South Pacific USP »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
feb. 2020
Duration
By locations
By date
Start Date
szept. 2019, feb. 2020
Application deadline

szept. 2019, feb. 2020