Intenzív héber ulpan

Tel Aviv University - International Office

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Intenzív héber ulpan

Tel Aviv University - International Office

A programról

Minden egyetemi félév vagy év hosszú program TAU Nemzetközi előzi kötelező intenzív héber kurzus nevű Ulpan. Ez a diákok a lehetőséget, hogy fejlesszék a héber nyelvi készségek, és előkészíti őket az élet Izraelben. A Ulpan is nyitott, akik csak azt, hogy jönnek a nyári / téli és megtanulni héberül.

Osztályok tartják vasárnaptól csütörtökig 8:30-01:00

Számos módja van:

 • Téli Ulpan (január / február) január 23 - február 23 2017 tanított több mint négy héttel azelőtt, hogy a tavaszi félévben (4 kredit)
 • Kezdők Ulpan (június / július) június 11-július 23., 2017. tanított több mint hat hét (csak kezdőknek) (4 kredit)
 • Rövid nyári Ulpan (minden szint) (július / augusztus) július 30 - augusztus 27, 2017 tanított több mint négy hét (4 kredit)
 • Nyári Ulpan (minden szint) (július / szeptember) július 30 - szeptember 17, 2017 tanított több mint 6-7 hétig (6 kredit)

Diákok, akik továbbra is a féléves programot hozhat további Héber tanfolyamok. Ezek tanítják a különböző szinteken.

Díjak és költségek

 • Kezdők Ulpan (4 kredit): 1450 $
 • Rövid nyári Ulpan (4 kredit): 1450 $
 • Nyári Ulpan (6 kredit): 1700 $
 • Ház négy hetes program: 800 $
 • Ház öthetes program: $ 1,000
 • Ház hat-hét hetes Ulpan: $ 1,200

Héber Tanulmányok kurzusok

A héber tanulmányok tananyag célja, hogy megtanítsa a nyelvi készségek, valamint összpontosít kapcsolatos témák izraeli élet, mint a földrajz, a környezetvédelem, a történelem, és a jelenlegi kulturális események. Meggyőződésünk, hogy a diákok a program jött Izraelbe a várható megszerzése nyelvű kulturális, történelmi és kortárs kontextusban.

A program magában foglalja utak különleges látnivalókra, vezetett megtekintését izraeli filmek kitett héber irodalom és a hangsúly az izraeli művészet, színház, zene, és a tánc.

A tananyag lehet tanulmányozni a 11 szinten.

 • Kezdő szinten: Ezt tanítják, mint egy intenzív tanfolyam csak. A többi szint kínálják mind az intenzív és szemeszter hosszú tanfolyamok.
 • Alap szinten: szint 1, 2 és 3 oktatják intenzív kurzusok vagy félév tanfolyamokat heti 8 órában
 • Intermediate szinten: szint 4., 5. és 6. tanítják intenzív kurzusok vagy félév tanfolyamokat heti 8 órában
 • Magasabb szinteken: Szint 6 és 7 tanítják intenzív kurzusok vagy félév tanfolyamok 6 órát hetente
 • Haladó szinten: szint 8, 9 és 10-11 oktatják intenzív kurzusok vagy félév tanfolyamok 6 órát hetente

Ulpan Ösztöndíjak

A Rothschild Foundation (Hanadiv) Európa:

Ez az ösztöndíj finanszírozza majd 5 támogatások legfeljebb USD 1.450 végzős hallgatók és posztdoktori kutatók of Jewish Studies in Europe, aki részt vesz Tel Aviv Egyetem Nyári Ulpan. Az ösztöndíj fedezi a tandíjat a nyári ulpan program és a E támogatás célja az, hogy megszerezzék, vagy javítani a nyelvi készségek szükségesek a kutatás. Posztdoktori kérelmezők kell kapnia a doktori fokozatot nem több, mint 5 év zárónapja előtt a jelenlegi támogatási körben. Támogatható diákok kell származnia az EU és bemutatni, hogy a héber Ulpan hozzájárul a kutatás és tanulmányok területén a Jewish Studies. A jelentkezőknek meg kell már elkészítették a BA, hogy jogosultak az ösztöndíj. Töltse ki és kövesse az utasításokat az ösztöndíj formájában és az alábbi irányelveket kell alkalmazni.

Az utolsó dátum alkalmazások: Július 1., 2017. jogosult uniós posztgraduális és doktori hallgatók kutatói Jewish Studies kérheti az ösztöndíj. Kattintson ide a formákat.

Ralph és Paula Atlas és Joel Atlas Skirble Alapítvány Alap Ulpan diákok

Egész életében, Ralph Atlas mutatott szenvedélyes elkötelezettség Izrael Állam és a fejlesztő a zsidó közösség. Egy angol-héber fordító Wingate és az amerikai hadsereg 1940-ben, aki nem csak szolgált a kapcsolat az Egyesült Államok és Izrael érdekeit, hanem az is jóvá bevezetése számos modern héber szó, amelyek ismeretlenek az ősi héber. Érettségi után diplomát légiforgalmi mérnöki a Carnegie Mellon University (majd Carnegie Institute of Technology), az Egyesült Államokban, aki visszatért Palesztinába. Kezdve a középiskolában dolgozott az egyik vagy a másik a Hagana. A második világháború idején ő volt a kapitány a brit hadsereg volt vezetője fegyverek gyakorlati oktató zsidó munkatársakat.

A háború után, Ralph jelöltek ki a Brit Nagykövetség, Washington, és később visszatért Pittsburgh. Egész életében szentelték Izrael és a zsidó ügyekkel. Ő volt az alelnöke a Pittsburgh ZOA volt választott tagja a zsidó Sport Hírességek Csarnoka. Feleségével, Paula, az Atlas család felruházva egy alapítvány elkötelezett a támogató intézmények, kutatók és szoruló személyek Izraelben.

Ma, a Ralph és Paula Atlas és Joel Atlas Skirble Alapítvány alap elkötelezetten folytatja Ralph Atlas örökölt támogatásával héber oktatás Izraelben. Ez az ösztöndíj nyitott minden hallgató tanul héberül a TAU Nemzetközi Ulpan Program egy olyan program, Ralph lánya, Rosanne Skirble volt résztvevője.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2018
Duration
Időtartam
4 - 10 hetek
Nappali
Price
ár
1,450 USD
$ 1,450 - $ 3,150.
Information
Deadline
Contact school
Locations
Izrael - Tel Aviv-Yafo, Tel Aviv District
Kezdet : okt. 2018
Jelentkezési határidő Contact school
A befejezés dátuma Contact school
Dates
okt. 2018
Izrael - Tel Aviv-Yafo, Tel Aviv District
Jelentkezési határidő Contact school
A befejezés dátuma Contact school