Hivatalos Leírás

Ajánlatunk a következő tartományban spanyol csoport tanfolyamok egész évben, és minden szinten a spanyol nyelviskola.

Garantáljuk, hogy a spanyol nyelvtanfolyamok mindig kerül sor az év folyamán. Akkor foglaljon spanyol nyelvtanfolyam 1 hét, vagy akár egy néhány hónapra. Felhívjuk figyelmét, hogy mi a különleges árak hosszú távú Normál, intenzív és Szuperintenzív nyelvtanfolyamok, amelyek kiterjesztik több mint 8 hét.

A mi osztályok talál diákok minden korú és nemzetiségű. Egyre több „érett” diák látogasson el hozzánk, hogy a multinacionális osztályok és így a korosztály megy fel minden évben. Függetlenül attól, hogy a 50-es évek, 60, s, vagy akár az 70-es években, van egy hely, egy osztály, amely alkalmas az Ön számára.

Általános tanfolyam

Ez persze 4 óra egy nap lehetővé teszi a diákok, hogy kiegészítse a szabadság nyelvi tanulmány. Ajánljuk azoknak, akik szeretnék kombinálni a nyugodt nyelvtanfolyam a tanulmány a spanyol kultúra valós élethelyzetekben. A diákok kezdeni tanulni spanyolul a semmiből, vagy, hogy tovább javítsák a nyelvi készségek.

Intenzív tanfolyam - Szuperintenzív pálya

Ezek a tanfolyamok 5 vagy 6 óra naponta garantálja a maximális haladás közben egy rövid ideig. Ezek ideális emberek, akiknek ott Spanyolországban elsősorban a munka-orientált vagy tanulmányi alapú. Több spanyol osztályok adunk a Standard Course, a diákok a gyakorlatban a kommunikációs készségek tanult reggel ülés.

Standard Plusz 1 pálya / Standard Plus 2 pálya

Ezek a kurzusok egyesítik 4 csoportos órák 1 vagy 2 saját spanyol osztályok naponta. A csoportos órák interaktívak és segítik a diákokat, hogy javítsák a beszédkészségét. A privát osztályok lehetővé teszik az egyes tanulók fedezésére igénylő területek extra gyakorlat vagy tanulni speciális téma.

Program oktatási nyelve:
Angol
Spanyol

5 további kurzus Escuela Montalban Granada »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
1 - 50 hetek
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date