Célunk

Az Intensive English for Internationals (IEI) program a University of Memphis átfogó tanulmányt tesz közzé az angol nyelvről a világ minden tájáról érkező hallgatók számára. A tanterv rendkívül tudományos jellegénél fogva az IEI felkészíti a hallgatókat az Egyesült Államokban végzős és egyetemi programokba való belépésre. Emellett az IEI program tanfolyamokat kínál a Memphis régióban élő nemzetközi szakembereknek, hogy javítsák angol nyelvtudásukat. A diákoknak sokféle lehetőségük van arra, hogy kölcsönösen együttműködjenek a baráti és szakmai tanulási környezet többi résztvevőjével, és az egyetemi közösség szerves részévé váljanak.


Programunk

A University of Memphis nem hitelintenzív angol nyelvű tanulmányokat kínál az egyetemi hallgatók számára, valamint mások számára, akik angolul akarnak jártas lenni. A tanév során öt 8 hetes foglalkozást kínálunk január, március, május, augusztus és október kezdő időpontjaival. Az osztályok kicsiek, és kommunikációs és tudományos képességeket fejlesztenek angolul azáltal, hogy beszélnek, hallgatnak, olvasnak és írnak.

Hat szintű oktatást kínálunk az elejétől a fejlettig. Azonban a diákok elvárják, hogy alapvető ismeretekkel rendelkezzenek angolul belépéskor. Az új hallgatókat minden munkamenet elején tesztelik, és a megfelelő szintre helyezik. A nappali tagozatos hallgatók heti 23 órát tanulnak. Az F-1-es hallgatóknak teljes munkaidőben be kell jelentkezniük; akik nem rendelkeznek F-1 vízummal, teljes vagy részmunkaidőben részt vehetnek. Az igazgató segíthet az ilyen diákoknak megfelelő osztályok kiválasztásában.

A Reading / Writing és a Grammar osztályok minden reggel hétfőtől péntekig tartanak. A délutántól csütörtökig tartó délutáni órák között vannak a hallgatói / beszélő órák és modulok. A program célja, hogy szigorú és kihívásokkal teli, és a diákok elvárják, hogy szorgalmasan dolgozhassanak az angol nyelv javítása érdekében. Van azonban idő mulatságra és barátságra, beleértve a terepjárókat a terület területére.


IEI tananyag

Célunk, hogy felkészítsük a hallgatókat az akadémiai és szakmai környezetre, olyan oktatást nyújtva, amely segít fejleszteni őket

  • nyelvtudás és pontosság azáltal, hogy tartalmi kérdésekkel foglalkozik és fejlesztik a metal-lingisztikus tudatosságot
  • a sikerhez szükséges készségek az akadémiai összefüggésekben, beleértve a forrásokból való írásukat, a tanulási készségeket és az elme megfelelő szokásait

Alacsonyabb szinten koncentrálunk a nyelvtan és az írás, a mondatok és bekezdések írására, az alapszókincs kifejlesztésére, valamint az informális társalgási környezetben való hallgatásra és beszédre. Általánosságban elmondható, hogy az osztályokon belüli témák sokkal inkább személyes jellegűek, de a hallgatókat olyan akadémiai szövegekhez és készségekhez vezetik be, mint például az összefoglaló.

A felsőbb szinteken az olvasás és az írás közötti összefüggésre koncentrálunk, az olvasás mint ugródeszkát és forrásanyagot használva, valamint stratégiákat dolgozunk ki a különböző célokra alkalmas és hiteles szövegek olvasására. A diákok különböző típusú esszéket és gyakorlatot írnak elő, és összefoglalják. Fejlesztik továbbá a kutatási készségeket, a feljegyzések és a formális prezentációs készségeket. Általában az osztály tartalma természetesebb.

Tananyag áttekintése


Tanulói értékelés

A hallgatók minden osztály végén levélminőségi osztályt kapnak. Meg kell kapniuk egy C vagy magasabb fokozatot ahhoz, hogy a következő szintre haladjanak. Minden évfolyam a teljesítményt, a részvételt és az együttműködést tükrözi. Az eredményességi bizonyítványt azoknak a résztvevőknek ítélik oda, akik sikeresen teljesítik az egyes IEI-szinteket.

Az IEI követi a The University of Memphis irányelveit a hallgatói magatartás és a fegyelem vonatkozásában. Tanfolyam részvételre van szükség. Azok a hallgatók, akiknek rossz a részvételi nyilvántartásuk, akik nem készítenek fel kijelölt feladatokat, vagy akik megsértik az egyetemi szabályokat és szabályokat, az IEI programból történő elbocsátásnak vetik alá.

Osztályozási skála


Tandíj (minden 8 hetes munkamenet)

Teljes idő


Időpontok

Nappali intenzív program

2018 nyarán


Közösségi osztályok

2018 nyarán
Program oktatási nyelve:
Angol
Utoljára frissítve June 23, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
8 hetek
Nappali
Price
1,850 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
End Date
Július 3, 2019
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Július 3, 2019