Intenzív angol nyelvű akadémiai célokra / egyetemi Pathways

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Kap egy diplomát egy észak-amerikai intézménytől

Az intézményi partnereink listája minden héten növekszik minden új típusú programban. Kérjük, ellenőrizze a lista legújabb verzióját, hogy naprakész legyen!

Függetlenül attól, hogy tanulmányozni kívánja-e a könyvelést, vállalatvezetést, légiutas-kísérést, 3D-s nyomtatóval dolgozzon, dolgozik-e egy hotelben, vagy egy posztgraduális programba kerüljön, segítünk Önnek.

Az SC-GEOS évtizedes tapasztalattal rendelkezik, és segítettünk abban, hogy több ezer nemzetközi diák ér el oktatási célokat!

Hogyan léphetünk be az egyetemre vagy a Főiskolára az intenzív angol oktatási célú programunkon keresztül:

Sok partnerrel sok különböző kapcsolat létezik! Míg sok egyetem és egyetem nincs tesztelve az SC GEOS hallgatók számára, 3 módja van arra, hogy partnerintézményeinkbe lépjenek.

  • Közvetlen bejegyzés: Regisztráljon Intenzív Angol nyelvű Akadémiai célprogramunkra, és elérje azt a nyelvi szintet / fokozatot, amely szükséges ahhoz, hogy a TOEFL, az IELTS vagy egy másik nyelvvizsga nélkül közvetlenül egyet lehessen belépni egy 100 egyetemre / főiskolára. SC GEOS partnerek Észak-Amerikában elismerik a hivatalos SC GEOS nyelvvizsga bizonyítékát az angol nyelvtudás szükséges szintjéről.
  • Intézményi értékelés: Végezze el a szükséges SC GEOS szintet (5. vagy 6. szint), és adja át a standardizált angol értékelést az Ön által kiválasztott egyetemen vagy egyetemen. Nem szükséges TOEFL vagy IELTS.
  • TOEFL / IELTS előkészítő program: Az SC GEOS Nyelviskola felkészíti Önt az IELTS vagy TOEFL vizsgára, amely megnyitja az ajtókat egy angolul beszélő egyetemre vagy főiskolára!

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

With GEOS Languages Plus you’ll get an excellent education and an amazing experience abroad. Our classes and programs are optimized by making use of the latest ESL materials and teaching methods so yo ... Tovább

With GEOS Languages Plus you’ll get an excellent education and an amazing experience abroad. Our classes and programs are optimized by making use of the latest ESL materials and teaching methods so you’re sure to learn fast. Your classes will be taught by experienced teachers who can help you achieve your goals and continue to College or University with our Pathways Program! Students from around the world come to GEOS for affordable courses and programs. Kevesebb
New York , Costa Mesa + 1 Több Kevesebb