Az Angol Nyelvű Intézet (ELI) egy egész éves intenzív angol nyelvű program, amelynek célja a nemzetközi hallgatók felkészítése az amerikai egyetemre való felvételre az egyetemi, szakmai és társadalmi angol nyelvtudás fejlesztésével.

Az intézet az North Central College , egy négyéves átfogó bölcsészettudományi egyetem campusán található, Naperville-ben, Illinois-ban.

Angol nyelvi Intézet diákjainak tapasztalata:

 • Órai órák 20 órája;
 • Kiváló minőségű programozás professzionális oktatókkal;
 • Teljes hozzáférést biztosít az észak-közép számítógéphez, szabadidős, kulturális és egészségügyi létesítményekhez;
 • Részvétel Észak Közép-klubokban, beleértve a Nemzetközi Klubot, a campus egyik legaktívabb klubját;
 • Baráti családi program;
 • Különleges kultúra tanfolyamok és kirándulások;
 • Kényelmes lakhatás az egyetemi hallgatók amerikai egyetemi hallgatói egyetemen;
 • Napi lehetőségek az amerikai egyetemi hallgatókkal való interakcióhoz;
 • Sétaút Naperville belvárosától és Chicagóba közlekedő pályaudvarról;
 • Ingyenes egyetemi internet és mosoda.

85093_On_the_Riverwalk.jpg

Miért válassza az ELI-t?

Kiváló minőségű osztályok és programozás

Az osztályokat olyan professzionális ESL oktatók tanítják, akiknek felsőfokú végzettségük van az angol nyelv második nyelvtanításában. A diákok olyan osztályokba merülnek, amelyek segítik nekik az egyetemi diploma megszerzéséhez szükséges tudományos és kulturális ismereteket és készségeket az Egyesült Államokban.

Kis, személyre szabott osztályok

Az ELI-ben a legtöbb osztálynak kevesebb mint 10 hallgatója van. Kis osztályzatok lehetővé teszik a magasan képzett oktatóink számára, hogy ismerkedjenek meg önnel nem csak hallgató, hanem személyként. Mi érdekel a hallgatói siker, és dolgozunk azon, hogy olyan osztályokat hozzunk létre, amelyek kihívást jelentenek, és segítenek abban, hogy a diákok gyorsan teljesítsék tudományos céljaikat.

Biztonságos, akadálymentes elhelyezkedés

Minden ELI osztályt az Illinois North Central College Naperville-i North Central College tartanak, mindössze 45 kilométerre Chicago-ból, Illinois-ból. Naperville a Money Magazine "Legjobb helyszínei" egyikének, és könnyű hozzáférést biztosít a Chicago O'Hare nemzetközi repülőtérhez. Mi is sétatávolságra a Chicago vasútállomástól és a Naperville belvárosába. A diákok könnyű hozzáférést biztosítanak a nagyvároshoz, miközben egy biztonságos, gyönyörű városban élnek.

Tudományos kiválóság

North Central College a tudósok kiváló múltja van. A Forbes magazin az Észak-Közép-Amerika egyik legfontosabb kollégiumaként elismerte, és a Princeton Review Észak-Közép-Európában a "Legjobb a Közép-Nyugat" egyikében.

Az 1861-ben alapított Kollégium elkötelezett a globális munkaerőre felkészült vezetők fejlesztése mellett. Hasonlóképpen, az ELI elkötelezett a hallgatói sikerhez, és felkészíti a tanulókat arra, hogy vezetők legyenek az osztályteremben és azon túl.

Pathway az North Central College egyetemistákba

Az ELI egy kitűnő Pathway az egyetemi diplomára az North Central College . Ha az Ön szakképzési programjára és az angol nyelvtudás kivételével minden tudományos követelmény teljesítésére vonatkozik, akkor feltételes felvételre jogosult. Az ELI felső szintjén lévő diákok is elindíthatják az North Central College osztályokat. Ez a lehetőség lehetővé teszi a diákok számára, hogy alkalmazkodjanak a főiskolai kultúrához, fejlesszék angol nyelvüket, és ugyanabban az időben dolgozhassanak diplomájukon.

Kiváló személyzet és hallgatói szolgáltatások

Az ELI hallgatók teljes körű hozzáférést kapnak az összes észak-keleti szolgáltatáshoz, és sok lehetőség van arra, hogy a diákok részt vegyenek a campus közösségben. Reméljük, hogy kihasználja könyvtárunkat és oktató szolgáltatásainkat, klubjainkat, edzőtermünket és rekreációs létesítményeinket, valamint az egészség- és wellnessközpontot.

Az ELI munkatársai, a Global Education Center és a felvétel mind a hallgatói sikerre szentelnek. Dolgozunk együtt annak biztosítására, hogy Ön átállhasson az ELI-ről az egyetemi, a posztgraduális vagy a következő szakmai színpadra.

Azért vagyunk itt, hogy segítsenek a kérdések megválaszolásában és a problémák megoldásában. Szeretnénk segíteni abban, hogy sikeresek lehessünk, és azt szeretnénk, hogy az Észak Közép-Európában töltött idő boldog legyen, produktív és emlékezetes legyen.

8 hetes intenzív program

A 8 hetes intenzív nyári programban a diákok hallgatnak és beszélnek, olvasnak és írnak, és választhatnak a kurzusokon. A diákok hetente 20 órát tanulnak angolul, és kirándulnak Chicagóba és más helyi érdeklődési körbe.

Miért válassza a 8 hetes intenzív nyári programot?

 • Kicsi, kihívásokkal teli osztályok diákokkal a világ minden tájáról.
 • Személyre szabott tanfolyam a diákok gyors eléréséhez.
 • Biztonságos, könnyen elérhető helyen - Naperville a Money Magazine "Legjobb helye az életnek".
 • Kirándulások és tevékenységek Chicago-ig és más helyi érdekességekhez.
 • Az angol nyelvtanítással rendelkező felsőfokú oktatók.
 • Teljes hozzáférést biztosít az észak-közép létesítményekhez, beleértve a könyvtárat, a fitneszközpontot és a nyelvi erőforrás központot.
 • Opcionális intézményi TOEFL teszt a nyár elején és végén.

85092_StudentsinClass.jpg

Vízum információ

A 8 hetes intenzív nyári programhoz hallgató (F-1) Visa szükséges.

A programban való részvételre jogosultak egyéb vízumállományok birtokosai.

kiadások

Az Angol Nyelvi Intézetnek három, 10 hetes feltétele van szeptember és június között. Az Angol Nyelvi Intézetnek egy 8 hetes nyári időszakot is tartalmaz július és augusztus hónapjában. A támogatható hallgatók részmunkaidőben is részt vehetnek az Angol Nyelvi Intézetben és fizetnek egy kurzusdíjat.

A 10 hetes, a 8 hetes és a kurzusonkénti költségbecslési adatok az alábbiak. Ezt az információt útmutatásként kell használni, amely segít Önnek az oktatás megtervezésében.

2019-2020 Költségek (10 hetes futamidő)


85098_Cornerstone.jpg

Program oktatási nyelve:
Angol
Utoljára frissítve November 24, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
30 hetek
Részidős oktatás
Nappali
Price
8,546 USD
10 héten át.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció