Intenzív angol nyelvtanfolyamok

Általános információk

Program leírás

Nem helyettesítheti a nyelv és a kultúra elmélyült angol nyelvtanulását!

A Pittsburg State University intenzív angol programja különféle nyelvi és kulturális szolgáltatásokat nyújt a nemzetközi hallgatók számára. Az IEP fő célja a hallgatók angol nyelvének szintjének emelése minőségi tantermi oktatás útján, és a hallgatók felkészítése a Pittsburg State University folytatott felsőoktatási programjaikra. Ezenkívül az IEP arra törekszik, hogy lehetőséget biztosítson a hallgatók számára az amerikai kultúra megismerésére és megismerésére.

Az Intensive English Program (IEP) egy teljes munkaidős program, amely két, 15 hetes félévet (őszi és tavaszi) foglal magában a tanév során, és egy 9 hetes foglalkozást a nyár folyamán. Az osztályokat két szinten kínálják: közép- és haladó szintre. A hallgatók hetente kb. 18 órát töltenek az osztályban, nyelvtan, olvasás, hallgatás / beszéd, írás és előkészítés tanfolyamaival. A program rugalmas, és minden erőfeszítést megteszünk az egyéni hallgatói igények kielégítése érdekében.

Az intenzív angol nyelvű program felsőfokú (akadémiai előkészítő tanfolyam) sikeres teljesítése megegyezik a 79 TOEFL pontszámmal, és helyettesítheti a TOEFL követelményt a Pittsburg State University számos egyetemi és posztgraduális képzésben részt vevő programra.

I took this photo in a private school in Italy (Bologna) and I found beautiful these two girls studying together.

Készségfejlesztési források

Minden PSU hallgató szabadon hozzáférhet a következő angol nyelvtudás-fejlesztési erőforrásokhoz és támogatási szolgáltatásokhoz:

 • Íróközpont
 • Beszélgetőpartnerek
 • Diákok Sikeres Központja
 • PSU könyvtári szolgáltatások
 • Toastmasters
 • Pitt Pal program
 • Friendship Family Program

Kulturális és nyelvi tevékenységek

Az Intenzív Angol Program minden szemeszter során tevékenységeket szervez, hogy segítse a hallgatókat az Egyesült Államok megismerésében és az angol nyelv gyakorlásában. Ezek a tevékenységek magukban foglalhatják ünnepi ünnepeket, partikat, bowlingot, múzeumokba való kirándulásokat, kirándulásokat a helyi érdekes helyekre, bevásárló kirándulásokat, piknikeket és egy nagyobb nagyvárosi területre vagy látnivalóra való kirándulásokat.

Az IEP hallgatói használhatják a PSU szabadidős létesítményeit, például racquetball pályákat, kosárlabdapályákat, úszómedencét, rekreációs központot, tornatermet és egy súlytermet. Ezen kívül koncertek, sportesemények és egyéb egyetemi tevékenységek nyitottak az IEP hallgatói számára.

Költség

Az alábbiakban bemutatjuk a félév (őszi, tavaszi vagy nyári) becsült költségeit a 2018/2019-es tanév alapján.

Egy féléves nem rezidens arány

Tandíj és díjak $ 6514
Megélhetési költségek $ 3889
Egészségbiztosítás $ 713
Könyvek és kellékek 500 $
Tájékozódás / Compliance $ 55
Teljes $ 11.671

Egy szemeszter lakosok aránya (Kansas-Paraguay hallgatók)

Tandíj és díjak $ 3649
Megélhetési költségek $ 3889
Egészségbiztosítás $ 713
Könyvek és kellékek 500 $
Tájékozódás / Compliance $ 55
Teljes $ 8806

Ösztöndíj

Az Intenzív Angol Program félévenként akár 1000 dolláros ösztöndíjat kínál, amíg rendelkezésre áll a támogatás.

Fizetési ütemezés

A fizetés az osztályok első hetében esedékes. Fizetési terv áll rendelkezésre az Ön számára, hogy négy havi részletet fizessen a szemeszter során.

Alkalmazás

bevitel

 • Őszi szemeszter (augusztus-december)
 • Tavaszi szemeszter (január-május)
 • Nyári ülés (június-július)

Azoknak a hallgatóknak, akik csak 8 hétig akarnak részt venni az IEP-en, januárban, márciusban, júniusban, augusztusban vagy októberben csatlakozhatnak külön engedélyekkel. Ez csak a középszintre vonatkozik. A hallgatók felelnek az összes korábbi tanfolyam tartalmáért.

1. lépés

Nyújtsa be jelentkezését és fizessen be a jelentkezési díjat.

 • IEP alkalmazás:
  • Online alkalmazás (preferált)
  • Nyomtatható alkalmazás PDF
 • Fizessen be a 60 dolláros pályázati díjat (vissza nem térítendő)

2. lépés

Nyújtsa be a következő dokumentumokat:

 • Hitelesített bankszámlakivonat vagy pénzügyi garancia
 • Támogatási nyilatkozat képernyő
 • Levelezési cím és levelezési díj űrlap
 • Az útlevél másolata (ha rendelkezésre áll)

Ezeket a dokumentumokat e-mailben lehet elküldeni az i-admit@pittstate.edu címre.

A tudományos programba történő feltételes belépéshez be kell nyújtania az iskolai átírásokat / tudományos feljegyzéseket (és az angol fordításokat).

3. lépés

Töltse ki az online Duolingo angol tesztet előzetes értékelés céljából.

Kérjük, töltse ki ezt az online tesztet minden olyan számítógépről, amely rendelkezik internet-hozzáféréssel, webkamerával és mikrofonnal / hangszórókkal. A teszt bármikor elvégezhető az Ön kényelme érdekében, és kb. 45 percig tart. A teszteredményeket 48 órán belül elküldik a PSU-nak. A tesztre való jelentkezéskor válassza a Pittsburg State University . A költség 49 USD. Miután megérkezett a PSU-ba, és beiratkozott az IEP-be, a 49 dolláros tesztdíjat visszatérítik Önnek tandíjmentesség formájában, átvételi igazolással.

TOEFL, IELTS vagy PTE pontszámot is benyújthat az előzetes értékelés céljából.

Az IEP felvételi követelményei

 • A pályázóknak középiskolát kell teljesíteniük, hogy felvételt nyerjenek az IEP-be.
 • A feltételes belépéshez a jelentkezőknek meg kell felelniük az akadémiai program felvételi követelményeinek. Csak egy alkalmazás szükséges. A feltételes felvételi eljáráshoz kérjük fejezze be az egyetemi vagy posztgraduális pályázati eljárást.
Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

Looking for a university with a traditional campus feel, competitive academic programs, and an incredible surrounding community? Look no further than Pitt State.

Looking for a university with a traditional campus feel, competitive academic programs, and an incredible surrounding community? Look no further than Pitt State. Kevesebb