Az Intensive English Program (IEP) egy teljes munkaidős képzés, amely felveszi a hallgatókat az angol nyelvi készségekkel, amelyek szükségesek az angol nyelven tanított főiskolai vagy egyetemi szintű programok elvégzéséhez. Miután elérte a szükséges jártassági szintet, készen áll a Sunway egyik tudományos programjára.

A program magában foglalja mind a szóbeli, mind az írásos komponenseket, különös tekintettel az angol nyelvű akadémiai célokra. Az oktatási és tanulási stratégiák szisztematikus felépítése lehetővé teszi a tanulók számára, hogy megbízható alapot teremtsenek angolul.

A felsőoktatási hallgatók választhatnak, hogy különleges, részmunkaidős előkészítő kurzust tartanak az IELTS (International English Language Testing System) számára. Ez a tanfolyam célja, hogy felkészítse a hallgatókat az IELTS-re, egy angol nyelvvizsga, amely megfelel a nyelvi belépési követelménynek számos felsőoktatási intézményben világszerte. Az IELTS előkészítő tanfolyam további 30 óra tandíjat tartalmaz egy 10 hetes időszak alatt.

bevitel

Július, április, július

tartam

10 hét (200 óra) minden szinten

Programszerkezet

A program szóbeli és írásbeli komponensekből áll. A szóbeli elem hangsúlyozza a hallgatást és a beszédet, míg az írás az olvasásra és az írásra összpontosít.

A programban részt vevő hallgatók négy szintről érkeznek, attól függően, hogy jártasak. Minden szint 10 óra alatt 200 órányi oktatásra terjed ki:

  • 1. szint - kezdő
  • 2. szint - elemi
  • 3. szint - Pre-Intermediate
  • 4. szint - Közbenső

Az elhelyezést a belépés előtt adják be.

A hallgatók különböző szinteken helyezhetők el a program szóbeli és írásbeli elemei számára. Ez az elhelyezés biztosítja, hogy minden hallgató képes maximális hasznot húzni a programból.

A program végén a hallgatók megkapják a kitöltési igazolást és egy előrehaladási jelentést, amely jelzi kompetenciaprofilt.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

22 további kurzus Sunway University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
jan. 2020
Duration
10 hetek
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date