Intenzív angol program (IEP) és IELTS előkészítő tanfolyam

Általános információk

Program leírás

Az Intensive English Program (IEP) egy teljes munkaidős képzés, amely felveszi a hallgatókat az angol nyelvi készségekkel, amelyek szükségesek az angol nyelven tanított főiskolai vagy egyetemi szintű programok elvégzéséhez. Miután elérte a szükséges jártassági szintet, készen áll a Sunway egyik tudományos programjára.

A program magában foglalja mind a szóbeli, mind az írásos komponenseket, különös tekintettel az angol nyelvű akadémiai célokra. Az oktatási és tanulási stratégiák szisztematikus felépítése lehetővé teszi a tanulók számára, hogy megbízható alapot teremtsenek angolul.

A felsőoktatási hallgatók választhatnak, hogy különleges, részmunkaidős előkészítő kurzust tartanak az IELTS (International English Language Testing System) számára. Ez a tanfolyam célja, hogy felkészítse a hallgatókat az IELTS-re, egy angol nyelvvizsga, amely megfelel a nyelvi belépési követelménynek számos felsőoktatási intézményben világszerte. Az IELTS előkészítő tanfolyam további 30 óra tandíjat tartalmaz egy 10 hetes időszak alatt.

bevitel

Július, április, július

tartam

10 hét (200 óra) minden szinten

Programszerkezet

A program szóbeli és írásbeli komponensekből áll. A szóbeli elem hangsúlyozza a hallgatást és a beszédet, míg az írás az olvasásra és az írásra összpontosít.

A programban részt vevő hallgatók négy szintről érkeznek, attól függően, hogy jártasak. Minden szint 10 óra alatt 200 órányi oktatásra terjed ki:

  • 1. szint - kezdő
  • 2. szint - elemi
  • 3. szint - Pre-Intermediate
  • 4. szint - Közbenső

Az elhelyezést a belépés előtt adják be.

A hallgatók különböző szinteken helyezhetők el a program szóbeli és írásbeli elemei számára. Ez az elhelyezés biztosítja, hogy minden hallgató képes maximális hasznot húzni a programból.

A program végén a hallgatók megkapják a kitöltési igazolást és egy előrehaladási jelentést, amely jelzi kompetenciaprofilt.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

For almost 32 years Sunway University has established a reputation both in Malaysia and overseas, as an inspiring educational leader. Perfectly harnessing the highest quality of academic personnel and ... Tovább

For almost 32 years Sunway University has established a reputation both in Malaysia and overseas, as an inspiring educational leader. Perfectly harnessing the highest quality of academic personnel and an exceptionally diverse range of programmes any global educational powerhouse would be proud of. Kevesebb