Intenzív angol program

Általános információk

Program leírás

Az Intenzív Angol Program Krisztus-központú, minőségi angol tanítást biztosít a nemzetközi hallgatók számára a Dallas Baptist University egyetemi és posztgraduális programjaiba való belépés előkészítésekor, valamint más, a hagyományos életkorú és felnőtt hallgatókkal kapcsolatos személyes célok előkészítése céljából, a szolga vezetők előállítása érdekében, akik képesek integrálni a hit és a tanulás a saját meghívásukon keresztül.

Az Intenzív Angol Program ideális módja az angol nyelv tanulásának és az egyetemi szintű oktatásnak az Egyesült Államokban való felkészülésére. Az Intenzív Angol Program teljes munkaidős heti oktatást kínál professzionális, magasan képzett tanárok számára, akik anyanyelvi anyanyelvűek. Kommunikációs képességeid jelentősen javulnak, és jobb tanulási és kutatási képességeid is fejlődnek. Ingyenes oktatóprogramot is kínálunk, amely megadja az egyéni segítséget a gyorsabb sikerhez! Az intenzív angol program magában foglalja a gyakori kulturális kirándulásokat és az amerikai házak látogatását, amelyek segítenek többet megtudni az amerikai kultúráról. Az intenzív angol program sikeres elvégzése után jogosult jelentkezni a DBU tudományos óráira anélkül, hogy elvégezné a TOEFL vagy IELTS vizsgákat.

Az intenzív angol programban történő tanulás előnyei:

  • Kicsi, egész évben nyitva tartó, nyolchetes tanfolyamok.
  • A félévenkénti három óra akadémiai kredit az IEP költségébe beleszámít.
  • Alap-, közép- és haladó szint.
  • Nincs szükség TOEFL-re vagy IELTS-re.

A CEA által akkreditált

A Dallas Baptist University intenzív angol programját a Bizottság akkreditálta az angol nyelv program akkreditációjáról 2017. augusztus és 2021 augusztus közötti időszakra, és vállalja, hogy fenntartja az angol nyelvű programok és intézmények CEA szabványait. A CEA-t az Egyesült Államok oktatási minisztere az országos elismeréssel rendelkező akkreditáló ügynökségként ismeri el az angol nyelvű programok és intézmények számára az Egyesült Államokban

Az angol nyelvű program akkreditációjának bizottsága (CEA) megköveteli az összes akkreditált programtól, beleértve a Dallas Baptist University Intenzív Angol Programját, hogy fenntartsák a CEA szabványokat.

PDPics / Pixabay

Oktatás

Ez a Dallas Baptist University intenzív angol programjának jelenlegi díja. Az árak a 8 hetes és a 16 hetes foglalkozásra vonatkoznak.

-

8 hét (egy ülés)

16 hét (két ülés)

Tandíj és költségek

4500 $

8000 $

DBU ház és élelmiszer

2500 $

4500 $

Egészségbiztosítás

600 $

600 $

Teljes

$ 7,600

$ 13,100

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Founded in 1898, DBU has one mission—to transform the lives of students who will transform the world, all for the glory of God.

Founded in 1898, DBU has one mission—to transform the lives of students who will transform the world, all for the glory of God. Kevesebb