Read the Official Description

Intenzív 30

Az Intenzív 30 kurzus heti 30 órával a legmerészebb kurzusunk. Középpontjában a legmagasabb szintű beszélgetési vagy üzleti kínai megszerzésére összpontosít, ugyanakkor felkészíti a hallgatót a kínai HSK vizsga átadására.

Az Intenzív 20 tanfolyamhoz képest az intenzív 30 tanfolyam két további délutáni órát tesz lehetővé naponta, ahol délután megtanulják, hogy délután hatékonyan szórakoztató módon gyakorolják. Ettől eltekintve az Intenzív 30 tanfolyam egy péntek délutánt tartalmaz az osztálytevékenységből: a diákokat kívülről veszik, ahol a valós világban a mandarinot gyakorolhatják. Az osztályméret kicsi, maximum 8 tanulóval.

Az intenzív tanfolyamok a legalkalmasabbak azok számára, akik:

• szeretné mélyrehatóan ismerni a mandarin minden aspektusát, hallgatni, beszélni, olvasni és írni;

• a mandarin gyors és teljes megismerését szeretné;

• jobban szeretne felülvizsgálni és gyakorlani az osztályteremben, nem csak otthon.

Módszertan

Tanítási módszertanunk különbözteti meg bennünket más iskoláktól. Ez teszi a diákok tanulni FASTER és a FUN. Különösen a mi úttörő Slow Motion technika rendkívül népszerű a diákok, mert megtanítja őket mandarin csak egy szabály helyett több tucat, és amelyeket a tanuló nem szereti ezt? Nézd meg magad a videók fülén !

Termékek

Az osztályteremben saját fejlesztésű eszközöket használunk, amelyek segítenek megérteni, memorizálni és használni a kínai nyelvet. Többek között a nagy képernyőn bemutatott PowerPoint prezentációk a kínai nyelvtani konstrukciókat és a kínai struktúrákat ábrázolják. A Talking Flash kártyákat segítjük a kínai karakterek megismerésében, és segítséget nyújtani neked egy alkalmazásnak, hogy elvégezze a házi feladatot.

HSK vizsga egyidejűleg

2 IN 1-ben, azaz a tananyagunkban, hogy megtanítsuk a Conversational Chinese / HSK-t. Ezzel a tantervvel 2 eredményt adunk meg 1 tanfolyamon. Meg fogja tanulni a mindennapi életet beszélő kínai és (azok számára, akik szeretnék), hogy lehetősége van HSK vizsgák egyszerre. Valóban, a tantervünknek megfelelően, nincs szükség további HSK előkészítő órákra, érdemes lehet a HSK vizsga, amely időt és pénzt takarít meg Önnek.

2 PLUS 1, vagyis tananyagunk az üzleti kínai / BCT tanításához. Üzleti kínai tanításunk alapjaként a 2 IN 1 beszélgetés / HSK kínai tanításunkat alkalmazzuk. Ezen felül szókincset, struktúrákat és kifejezéseket adunk a következő üzleti kínai témákhoz, tehát valóban 2 PLUS 1-ig. A tanfolyam azonban nem csak ezeket a tipikus üzleti témákat tanítja, de betekintést nyújt a kínai üzleti kultúrába, szokásokba és etikettbe is, ami kiemelkedő jelentőségű Kínában.

Beszámolók

"Az elmúlt néhány évben több mint 5 különböző mandariniskolát próbáltam ki, és megállapítottam, hogy a Silk Mandarin messze a legjobb. Amit érdekel a Silk Mandarin érdekessége, hogy folyamatosan javítják oktatási módszertanukat, Mandariniskola, amivel eddig találkoztam, a tanárok és a menedzsment mind rendkívül érintettek és szenvedélyesek a kínai tanításban: valóban valami különleges, kétéves Silk Mandarin részmunkaidős tanulmányok és a mandarin tanulmányozásának korábbi tapasztalata után most hogy HSK5-es osztályokkal kezdjék, nem gondoltam volna, hogy ez gyorsan javítanám a mandarinomat, ez az iskola valóban valami különleges, és sanghaji barátokkal ajánlottam (sikeresen), akik most szintén fix ügyfelek.

Daniel - Hollandia

"Elkezdtem kínai Silk Mandarin a Silk Mandarin miután két barátom kiváló kínaiakkal erősen ajánlotta őket: 2 évig éltem Kínában, teljes munkaidőben, félig szexuálisan tanultam, 1 éves egyetemi kínai, de nagyon reménykedtem a Silk Mandarin hogy a tanulmányaim kifizetni fognak, ami nagyon sokat táplált, nagyrészt az volt, hogy diktáltam, mit akartam tanulni, és mi hasznos lenne a munkámat és a mindennapi életet, ami önmagában nagyszerű volt, de nem az a helyzet, hogy a Silk Mandarin más iskolák mellett elkülönítettem, hanem az a nagy dolog, amit ezek a srácok csinálnak, hogy megtanítsák a nyelv logikáját, egy nagyon egyszerű és könnyen érthető módszert használva, de azt, amit korábban még soha nem hallottam az egyetemen vagy más magániskolákban: miután a tanár elkezdett tanítani engem, olyan sok darab jött össze velem a mondatszerkezet szempontjából és hogyan működik a kínai Az én nyelvem igazán ellentmondásos volt korábban, és soha nem voltam biztos benne, hogy hova kell elhelyeznem a szavakat, mert különböző szabályokat ismerek, de nem egységes. Szóval azt mondanám, ezek a srácok hihetetlenül barátságosak és rugalmasak és hűvösek, de ők is nagyon ismerik a cuccukat. Natív angolul beszélő szerkesztő / író szakember vagyok, aki megvilágított és a kínai tanítóm ismerte az angol beszédrészeket jobban, mint én ... meg kell értenünk a nyelvet, hogy megtanítsam, és ezek a srácok lefoglalják :) "

Simone - USA

"Az életem során számos országban több nyelvi iskolában tanultam, hogy azt mondhatom, hogy a Silk Mandarin különböző okokból kiemelkedik a többi iskolából, az alapítvány olyan lelkes és barátságos emberekből áll, akik mindig támogatják tanulási folyamatunkat, észrevehető, hogy valóban motiváltak abban, hogy különböző megközelítéseken tanulhassunk, nem csak könyvek használatával, hanem saját anyagainkat, például flash kártyákat, beszédes tollakat, testre szabott alkalmazásokat és akár SMS-csoportokat kínálva, hogy folyamatosan foglalkozzanak velünk, és végül a nyitottság kérdése a visszajelzések jogszerűek és mindig a lehető legjobban megpróbálják javítani tapasztalataikat a testreszabott osztályokkal, igényeinknek megfelelően. "

Jess - Brazília

Program taught in:
Angol

See 2 more programs offered by Silk Mandarin »

Last updated June 4, 2018
This course is Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date