Hivatalos Leírás

Francia Nyári táborok

Kínálunk élménydús megoldásokat a fiatalok szeretnének eltölteni a nyári franciául tanul.

Kínálunk francia nyelvtanfolyamok Párizsban és Biarritz Franciaország, valamint a Montreux és Leysin Svájcban. Minőségi tanfolyamok minden reggel, a tanulságokat a hangsúly az aktív gyakorlat a nyelv, amely lehetővé teszi a gyors előrehaladás kommunikációs készség. Ez tökéletes, ha együtt sport, aktivitás csomagolt délután és este!

Biarritz, Franciaország

Található 13 km-re délre keletre Biarritz, mi természetesen központja a furcsa baszk város St. Pée-sur-Nivelle, közel a strand és a hegyekre.

Leysin-Juniors, Svájc

Biztosítása ideális feltételeket a francia nyelvtanfolyam fiatal tanulók, a „Le Central-Résidence” Természetesen központ található, egy kőhajításnyira fekszik Leysin főpályaudvartól.

Leysin-Teens, Svájc

„Le Central-Résidence” Természetesen központ közel van a vasútállomás, és modern létesítmények, amelyek jól illeszkedik a nyári nyelvi tábor.

Montreux-Riviéra, Svájc

Található, a Montreux szívében, közel a vasútállomáshoz és csak néhány lépésre a szép sétányok mentén a Genfi-tó, a mi természetesen központ modern és barátságos.

Paris-Igny, France

Gyönyörűen meg egy öt hektáros parkban, a mi „Saint Nicolas” Természetesen központjában helyezkedik el, mindössze 40 perces ingázás a központja a fővárosban.

Mintegy francia

  • A francia hivatalos nyelv 29 országban.
  • Több mint 200 millió ember beszél franciául az öt kontinensen.
  • Francia a nyelv a főzés, a divat, a színház, a képzőművészet, a tánc és az építészet.
  • Ez egy hivatalos nyelvén számos nemzetközi szervezet, köztük az ENSZ, az Európai Unió, a NATO, a WTO és az ICRC.
Francia Nyári táborok

Miért franciául tanulni?

Sok oka van annak, hogy megtanulják a francia! Mivel a nemzetközi nyelv a sok kreatív tevékenységek, mint a divat, a színház és a főzés, francia nyithat sok ajtót. Ez egy egyszerű nyelvet tanulni és jó alapot, amelyből felvenni más nyelveken, mint a spanyol vagy az olasz. Hogy képes megérteni a francia is kínál alternatív világképet.

Program oktatási nyelve:
Francia

5 további kurzus Alpadia Language Schools »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Price
750 EUR
ból ből
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date