Read the Official Description

fff

Üzemanyag a szenvedély a film

Oxford Royale Akadémia Future Filmesek Program egy dinamikus és kreatív tanfolyam, amelynek célja, hogy a diákok „koncepció screen” alatt tíz hétig.

Magával ragadó bevezetés a gyakorlati filmkészítés, ez persze egy alkalmas a hallgatók szívesen, hogy az első lépést az üzleti, valamint azoknak, akik építeni, bővíteni a meglévő portfolió.

Általában a természetesen megfelel a diákok, akik bizonyítani egy erős vágy, hogy a munka az ipar részéről a személyes portfolió, filmmel kapcsolatos oktatás vagy az előző foglalkoztatás. Azonban nincs előzetes Film tapasztalat szükséges.

A jövő Filmesek Program egy 10 hetes bentlakásos képzést köré a termelés egy rövid film. Yarnton Manor egy kész film meg hemzseg a kreatív inspirációt: ORA diákok az egyedülálló lehetőséget, hogy élni és lőni a film történelmi Jacobean Estate.

Ez egy intenzív gyakorlati képzést, a forgatókönyvírók, producerek, rendezők és a holnap. A forgatás szempont a tanfolyam használ ipari szabvány gépek és lehetővé teszi a diákok, hogy a munka mellett a szakmai szereplők és a film legénység.

A hallgatók által vezérelt egész szakértők a területen, amely minden szempontból a "script-to-screen" folyamat mellett több gyakorlati elemei a filmipar. Valamint a kreatív irányba, a diákok arra ösztönzik, hogy fontolja meg a teljes életciklus egy kereskedelmi forgalomba, a forgalomból a marketing, hogy a szerződési tárgyalások körüli film értékesítés.

A jövő Filmesek program célja, hogy a hallgatók az első lépéseket egy sikeres film karrier: praktikus, magával ragadó élményt mellett szakmai szereplők és a stáb, valamint a jó minőségű rövid film alkalmas portfolió vagy egy iparág névjegye. Függetlenül attól, hogy megy rá a felsőoktatási vagy egyenesen az üzleti, diákok elhagyják Oxford Royale Akadémia egy konkrét skill-set és bizonyított filmkészítés tapasztalat.

Program taught in:
Angol

See 21 more programs offered by Oxford Royale Academy »

This course is Campus based
Start Date
márc. 2019
szept. 2019
Duration
10 - 10 hetek
Nappali
Price
14,995 GBP
By locations
By date
Start Date
márc. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
jan. 2020
Application deadline

márc. 2019

szept. 2019

jan. 2020