Read the Official Description

1

Kensington and Chelsea College sikeres története nyújt Továbbképzési tanfolyamok felnőtteknek. Kínálunk széles körű nappali és részidős képzéssel szívében London.

Gyakran számos oka a tanuláshoz visszatérő később az életben, akkor egyszerűen szeretné folytatni az új kamat vagy hobbi, vagy vegye fel, ahol abbahagyta az iskolában. Bármi is az oka, kínálunk legkülönbözőbb tanfolyamok alkalmas felnőttkori tanulás és támogatja keresztül programot a tapasztalt és támogató személyzet.

Tanfolyam áttekintés

"Javítani kell a angol Kreatívan" egy 2 hetes tanfolyam, amely fejleszti az angol a divat környezetben. Most megtudhatod, angol, míg az alapkészségek fejlesztése a divat technikák és illusztráció, a szaktanárok. A szintet kell B1-B2.

Kirándulások: 2 délutánonként heti (nem kötelező).

Ezek persze elérhető EGT-állampolgárok vagy más állampolgárok számára Tier 5 vízum vagy egyéb vízum, amely lehetővé teszi, hogy tanulmányozza az Egyesült Királyságban.

Jelenleg nem tudjuk támogatni önöknek szállást.

A díjak nem tartalmazzák a szállást, tankönyvek, étkezés, utazás, látogatások, illetve bármely olyan tevékenységet, amely lehet szervezni az Ön számára.

Ön kap egy igazolást, amely kimondja, a tanfolyam nevét és Summer School 2016.

Minden tanfolyam függ hallgatói kereslet és a tanfolyamok fent felsorolt ​​változhatnak.

  • Campus: Chelsea Központ
  • Times: hétfő-péntek 9:00-00:00
Program taught in:
Angol

See 130 more programs offered by Kensington and Chelsea College »

This course is Campus based
Start Date
Július 2019
Duration
2 hetek
Nappali
Price
300 GBP
Teljes díj £ 300
By locations
By date
Start Date
Július 2019
Application deadline

Július 2019