Read the Official Description

Milyen jogi angol; Milyen jogi angol nem.

Jogi angol egy iskola utáni pálya célja, hogy megismertesse a hallgatókat az amerikai igazságügyi és szabályozások. A hangsúly a szókincs és terminológia az USA jogrendszer. A diákok megvitatják a különböző jogágak, tanulmány mérföldkő esetekben és keresse fel a helyi törvényszék megtekintéséhez jogi eljárásokban. Jogi Angol nem ügyvédi pálya, ezért a diákok elvárják, hogy oktató, hogy összpontosítson a jogi nyelv, és tudja, az amerikai jog általánosságban, hanem részletesen.

Ki tanítja Jogi angol?

Jogi Angol tanítják tapasztalt angol nyelvű oktató. Bár ez a tanfolyam tanítják, aki lehet, hogy nincs jogi háttér, akkor kell tanítani egy képzett NESE tanár, aki képes arra, hogy kapsz megértéséhez jogi nyelv.

Én egy ügyvéd hazámban. Van Jogi angol megfelelő számomra?

Mivel az oktató az ebbe az osztályba nem rendelkezik jogi hátterét, akkor számíthat arra, hogy többet megtudni a jogi kérdésekben, mint ő. Azonban, akkor élvezni fogja megvitatni az USA jogi terminológia és esetekben az összehasonlításhoz. Bár Jogi angol nem egy bevezető törvény természetesen helyénvaló azok számára, akik tervezik, hogy jogot tanul a jövőben.

Hogyan lehet regisztrálni a Jogi angol?

A részvételi szándékot az természetesen egyszerűen megy NESE a Felvételi Iroda. Kérjük, ne feledje, hogy csak azokban a NESE januári, július és augusztus ülések, öt diák regisztrálnia kell Jogi angol vagy az osztály törlésre kerül. Alatt NESE januári, július és augusztus ülések, Jogi angol mindig ajánlott, függetlenül attól, hogy a diákok száma, akik regisztrálnak. A lemondás esetén a teljes visszafizetés. Felhívjuk figyelmét, hogy befejezése 7. szint, vagy a kezdeti elhelyezés NESE szinten 8 van szükség, hogy ezt a tanfolyamot.

Program taught in:
Angol

See 3 more programs offered by The New England School of English »

This course is Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
4 - 48 hetek
Nappali
Price
1,778 USD
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment