Hivatalos Leírás

ÜDVÖZÖLJÜK New York City és a legjobb internetes tréning BÁRHOL!

KÓD IMMERSIVES SZAKMAI All inclusive, foglalkoztatható tananyag.

Kód magával ragadó kifejezetten, hogy maximalizálja a foglalkoztathatóság és a lehetséges. A tananyag mélyebb, átfogóbb és megy hosszabb ideig, mint bármelyik versenytárs programot. A tanterv is ki végez semmilyen "boot camp" program. Ez a tananyag célja közvetlenül közreműködött a bérleti személyes Google és az Amazon. Csak tele a magával ragadó programok pénzügyi támogatásra jogosultak és veterán előnyeit - és ez a program.

Oktatás $ 13,000
anyagok díj $ 1895 (tartalmazza a Mac laptop)
Technológia Díj 110 $
Regisztrációs díj $ 100
Program összesen $ 15,105

HTML

Hypertext Markup Language, vagy HTML, a leíró nyelv, amely létrehozásához használt weboldalakat. Ez képezi az építőkövei az összes honlap, és tartják sarokköve technológia együtt CSS és JavaScript, amely széles körben használják a felhasználói felületek webes és mobil alkalmazások és tetszetős oldalak honlapok.

CSS

CSS vagy Cascading Style Sheets egy stíluslap nyelv leírására használt okmány bemutatása mellett írt egy jelölőnyelv. Együtt HTML és JavaScript, CSS teszi ki a három alapvető nyelveket létrehozásához használt vizuálisan megnyerő oldalain legtöbb honlapok.

JavaScript

JavaScript (JS) egy magas szintű programozási nyelv létrehozásához használt webes és mobil alkalmazás interfészek és tetszetős weboldalak. Ez egy prototípuson alapuló, több paradigma nyelv első osztályú funkciókat támogatja az objektum-orientált és funkcionális programozási stílus.

jQuery

jQuery egy JavaScript könyvtár. Azt tervezték, hogy a kliens oldali script HTML egyszerűbb. Ez egy cross-platform, a szabad és nyílt forráskódú szoftverek.

Rubin

Ruby egy általános célú nyelv, melynek célja a 1990-es évek közepén a Yukihiro Matsumoto. Ez egy dinamikus, fényvisszaverő és objektum-orientált programozási language.Ruby merít Perl, Smalltalk, Eiffel és néhány más. Ez egy olyan nyelv, hogy a már tervezett fokozott összpontosítás inkább emberi, mint a számítógépes igényeit.

sínek

Ruby on Rails vagy "Rails", mivel sokkal ismertebb egy keretrendszer webes alkalmazások, hogy a már írt Ruby. Ez megkönnyíti a használatát webes szabványokat, mint a JSON vagy XML adatátvitelre és a HTML, CSS és JavaScript kijelző és felhasználói felületeket.

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus Digital Film Academy and Code Immersives »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 Év
Nappali
Price
13,000 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date