Két éve Diploma a Hotel és Idegenforgalmi Management


I-TIM kétéves Diploma Program kiterjed átfogó képzések irányába, amely a diplomások egy alapos ismerete a Hotel és Idegenforgalmi Management, nemcsak Ázsiában, hanem az egész világon.

&nbsp


Első év


A diákok az első évben a vizsgálati terv követi a tananyag a Certificate in Hotel és Idegenforgalmi Industry Management. Ez bevezeti a Hotel és Idegenforgalmi Management, vizsgálja a gyakorlati, üzleti funkciók egy szálloda egy felügyelő / junior menedzsment szempontjából a turizmus menedzsment, az európai gasztronómiai és éttermi szolgáltatás és menedzsment.


Végére az első évben a diákok megértsék a gyakorlati elemei működésének egy modern szálloda.A hallgatók is, hogy értik a társadalmi és gazdasági környezetben, amelyben működnek szállodák és szerepe a szervezetek, ezen belül környezetben. Sőt, akkor értsék mind éttermi szolgáltatások és az európai kulináris technikák.

&nbsp


Második év


A második évben épül, az elméleti és gyakorlati ismereteket szerzett az első évben. A hangsúly itt a működését a szálloda egy megyei vezető szemszögéből, és következésképpen a tananyag egy jelentős üzleti adminisztráció tartalmát. Diákok is meg kell érteniük az elmélet és a gyakorlati az éttermi szolgáltatásokra és menedzsment, valamint az európai gasztronómiai és turisztikai menedzsment. Mint a utolsó évében a fokozat, értékelés alapján a tanfolyam és vizsgálat.


Végére a második évben, a diákok bizonyítani elméleti és gyakorlati elvek turisztikai szervezés, éttermi szolgáltatások, és az európai kulináris technikák.

&nbsp


Swiss-amerikai tananyag


A program alakult az amerikai Science of Hospitality Management és a svájci rendszer Service gyakorlat. Minden évben tartalmaz egy öt hónapos gyakornoki program kiterjesztett fizetett külföldi lehetőségek a második évben a Diploma Program.

1 további kurzus International Hotel and Tourism Industry Management School »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Június 2020
Duration
2 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Június 2020
Jelentkezési határidő

Június 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date