Read the Official Description

A kínai nyelvű program olyan diákok számára készült, akik hajlandóak kínaiul tanulni. Amikor a diákok először csatlakoznak a programhoz, azokat az elhelyezés teszt eredménye alapján különböző osztályokra helyezik. A program befejezésekor a tanulók nagymértékben javítják kínai nyelvtudásukat, kihasználják a kínai nyelveket a napi kommunikációban, és nagyszerű alapot nyújtanak a szakértői tesztekhez, mint például Hanyu Shuiping Kaoshi (HSK) és Hanyu Kouyu Shuiping Ceshi (HKC).

A diplomások azt is választhatják, hogy alkalmazni a kínai egyetemek további tanulmányok. Az elmúlt években a diplomásokat elismert kínai egyetemek és szakiskolák elismerték a folyékony kínai és a HSK és a HKC kiváló minősége miatt.

Diákok szolgáltatásai

A TICC határozottan a diákok fejlődésére összpontosít, és sok erőfeszítést szentel annak érdekében, hogy minden hallgató számára ne csak a tudósok számára, hanem a karrierjükhöz is a legjobb módszert találja. Célunk a kétnyelvű globális vezetők ápolása.


Követő tanulmány

Ha a diplomások nagyobb szerepet akarnak szerezni a versenyképes munkaerőpiacon, akkor kiválaszthatják az előkészítő egyetemi programot. A stratégiai partnerség számos híres egyetemmel rendelkezik. Például, miután sikeresen kitöltötte a tanfolyamot, és átadta a HSK 5-öt, a diákok garantáltan átadják partnereink egyetemét, hogy folytassák az alapképzést. Kínai nyelvtanulót 2 évig vagy más nagy kiadóként 3 évig választhatnak. Az egyetemek ösztöndíj lehetőségeket kínálnak diplomások számára.


Karrierfejlesztés

Annak érdekében, hogy megtaláljuk a legjobb módot minden egyes hallgató számára, különféle munkahelyi és szakmai lehetőségeket biztosítunk a diplomások foglalkoztatási követelményeinek kielégítésére. Jó kapcsolatot tartunk fenn néhány híres vállalkozással. A toborzók célpontja a kollégiumnak, mert jobb az oktatás minősége, és diplomások nagymértékben alkalmazhatóak. Szorosan együttműködünk a toborzókkal, hogy otthont adjanak a campus toborzási eseményeinek.


Különféle hallgatói tevékenységek

Főiskolánk rendszeres tevékenységeket szervez az összes hallgató számára nyelvi készségeik fejlesztése érdekében, például szemináriumok, találkozók és üdülési felek számára. A kínai hagyományos fesztiválokkal vagy túrista kirándulásokkal kapcsolatos különleges eseményeket szervezünk Tianjinban vagy a közelben lévő városokban (pl. Peking). A diákok jobban megérthetik a kínai kultúrát és életstílusát, ha ezeket a helyi tevékenységeket feltárják. Emellett a diákok is több barátot tudnak létrehozni olyan különböző területeken, akik különböző osztályokat vesznek fel főiskolánkban, így kibővíthetik személyes hálózataikat, például üzletembereket és felnőtteket.


Költség és díjak

 • Tandíj: ¥ 7000 / szemeszter
 • Alkalmazási díj: ¥ 500
 • Biztosítás: ¥ 400 / szemeszter
 • Könyvek és kellékek: ¥ 500 / szemeszter


Finanszírozási lehetőség

Egyes programokra ösztöndíjat adunk. Az ösztöndíjat külön kell alkalmazni.


Kezdő és befejező dátumok

Beiratkozásunk folyamatosan egész évben zajlik.


Pályázati folyamat

 • Készítsünk fel pályázati anyagokat, és küldje el őket admissions@ticc.net.cn;
 • Ütemezés és interjú.
 • Ha beiratkozik, fizessen egy 500 RMB feldolgozási díjat és 3500 RMB tandíjat.
 • Küldjük ki a befogadási levelet és a JW202 űrlapot a vízumkérelemhez.
 • Kérje a diákvízumot a kínai konzulátuson a saját országában.
 • Írja be Kínát X1 / X2 vízumával; gondoskodjon a repülőtéri transzferről, ha szükséges, és teljes körű nyilvántartásba vételét a kollégiumunkban a megadott jelentési határidőig.


Dokumentumok szükségesek

 • Befejezett jelentkezési lap a nemzetközi hallgató számára;
 • Az útlevél személyes adatlapjának másolata;
 • Egészségügyi vizsgálati űrlap másolata;
 • A legmagasabb fokú bizonyítvány másolatát;
 • A HSK vagy HKC tesztjelentésének másolata (opcionális).
Program taught in:
Angol
Kínai
Tianjin International Chinese College
Last updated September 28, 2018
This course is Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
Price
7,000 CNY
szemeszterenként.
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date