Kínában kulcsfontosságú egyetemként a Beijing Institute Of Technology ( Beijing Institute Of Technology ) a pekingi nagyvárosban helyezkedik el, amely mind a hosszú történelem, mind a modern jellemzők mellett büszkélkedhet. Mint a mandarin születési helye, Peking egy csodálatos hely a kínai nyelvtanuláshoz, és a BIT kivételes cél.

A kitűnő oktatási létesítményekkel és gyönyörű iskolai környezetekkel felszerelt BIT tökéletes lehetőséget kínál a nemzetközi diákok számára, hogy kapcsolatba lépjenek Kína hagyományos kultúrájával és történelmével, és közelebb hozza őket a látnivalókhoz és a természeti szépséghez.

Nyolc szintű (L1-L8) tanfolyamokkal rendelkezik, amelyek képesek mindenféle tanulók számára, beleértve a kínai nyelvtanulókat, az előkészítő egyetemi hallgatókat és a magas szintű diplomát.

Az osztály mérete 20 diákra korlátozódik. A tanfolyamok tudományosan megtervezettek, beleértve nemcsak a kötelező kínai nyelvű, kínai nyelvű hallgatást, beszédet és olvasást, hanem a megkülönböztetett szavakat is, mint például a szavak és a kiejtés képzése, a kínai kultúra, a kínai idegennyelvek és a mondatok, a modern kínai, Technológia, újság és folyóiratok, fejlett írások és mások.

Ezenkívül a BIT számos szakértőt felszólít arra, hogy ingyenes előadást tartson a HSK, a Tai Chi, a kalligráfia és a kultúra területén. Az intenzív oktatás és az ismételt gyakorlat révén a hallgatók javíthatják általános nyelvi képességüket.

Az osztálytermi oktatás hatékonyságának növelése érdekében számos érdekes tevékenységet szervezünk a diák számára, hogy gyakorolhassák a kínai nyelvtudásukat. A terepjáratok közé tartozik a Nagy Fal, a Nyári Palota, a Xiangshan, a Pekingi Főmúzeum, a Yuyuantan Park, a Kínai Nemzeti Múzeum, a Beihai Park, a 798-as Pekingi Művészeti Zóna és más látnivalók.

Ingyenes előadások kapnak a kalligráfiáról, a kínai festészetről, a papírvágásról, a fotózásról, a kínai zenei elismerésről és a klasszikus kínai film elismeréséről. A kultúra és sportversenyek közé tartozik a tollaslabda, röplabda, orális kínai, ének, fotózás, írás, hosszú távú gyaloglás és nemzetközi kulturális fesztivál. Az ilyen események a diákok esélyeit kínálják a jelenlegi nyelvi képességeik bemutatására. Ők is nagyon felkeltik lelkesedésüket, hogy jobban megtanulják a kínai nyelvet és kultúrát.

A diákok, akik befejezett tervezett tanfolyamok és a megfelelő tudományos feljegyzések a BIT lesz kiadott egy Beijing Institute Of Technology érettségi bizonyítványt .

Program oktatási nyelve:
Kínai
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date