Kísérleti számítástechnika

exMedia

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Kísérleti számítástechnika

exMedia

srykdyul

A kísérleti számítástechnika a KHM kéri az alapvető követelmények és lehetőségek a mai tervezési és gyártási.

Különösen a szerepe az információs folyamatok, valamint azok kölcsönhatását is ki kell vizsgálni az anyagi folyamatokat. Hol fordulnak elő minden információt, és algoritmusokat, mint ők gyártják, közölték, feldolgozni és integrálni tervezési és gyártási folyamatok? Hogyan emberi értelem és az érzékelés fizikai anyagok és hogyan közvetítik szemiotikai folyamatok?

Röviden, a mód, ahogyan azok kölcsönösen függnek ok és műalkotás, és milyen szerepe van a karakter? Az a tény, hogy eddig nem tudománya leletek létezik, a így a "know-how", amelyek túlmutatnak a puszta kérdés készítés, tekinthető az egyik fő oka annak, hogy a cég még soha nem igazán elsajátította a művészet intellektuális. Nem a technikai "know-how", ezért a középpontjában a gondolkodás és kísérleti megközelítés, de tükrözik a feltételeit annak lehetőségét termelő tevékenységét és a kérdés milyen kikötéseket szeretnénk fejleszteni a keletkező technológiák és egyáltalán működik?

Hozzáférés az e bonyolult kérdés alapvetően kísérletileg. A rendszer segítségével a tárgyak, kis struktúrák és folyamatorientált berendezések területén Poietischer akciók művészi és gyakorlatilag vizsgálta és kritikusan.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Német
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
Nappali
Locations
Németország - Cologne, North Rhine-Westphalia
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2019
Németország - Cologne, North Rhine-Westphalia
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt