Közgazdaságtan

University of Algarve

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Közgazdaságtan

University of Algarve

University of Algarve Középkori Campusja június 10-16-án kerül megrendezésre. A program INGYENES , reggelente pedig sport- és kulturális tevékenységeket szervez (például hajókirándulások, kirándulások, kulturális érdeklődési helyek látogatása stb.). A szállás és minden étel is benne van. Az eljövendő és visszatérő kirándulások a diákok kizárólagos felelőssége. A résztvevőknek 18 éves vagy annál idősebbeknek kell lenniük.

CÉLKÖZÖNSÉG

Ez a kurzus célja a diákok és fiatal kutatók, akik szeretne beiratkozni egy nemzetközi MSc program területén a menedzsment, a közgazdaságtan és a turizmus. A pályázóknak rendelkezniük kell egy BA tanulmányok megszerzésével vagy megszerzésével. A diákoknak angolul kell beszélniük. Nem kötelező portugálul beszélni.

FŐ CÉLOK

Ez a kurzus célja, hogy a hallgatók számára a betekintést, hogy mit várnak, ha beiratkoznak az egyik nemzetközi MSc kurzusok által kínált Economics School. Különösképpen a résztvevők lehetőséget kapnak a kar tagjai, diákjaink és intézményi és magánpartnereink találkozására. Azt is megtudják, hogy a Közgazdaságtudományi Iskola a kutatás és a tanítás terén jelenleg mit csinál.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve April 23, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
Június 2019
Duration
Időtartam
7 napok
Locations
Portugália - Faro, Faro District
Kezdet : Június 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Június 2019
Portugália - Faro, Faro District
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt