Közvetlen dublini beiratkozás - Írország Nemzeti Színházi Iskola - Gaiety Színésziskola

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

acting

Miért Dublin?

A dublini színházi élet része lesz, amikor közvetlenül beiratkozik az Írország Nemzeti Színházi Iskolájába (Gaiety School of Acting). Ha részt vesz az NTSI-n (GSA), akkor jó alt = "színészi társaságban vagy: az iskola híres arcai között szerepelnek Liam Neeson és Colin Farrell öregdiákok, Stuart Townsend, Olivia Wilde, Aidan Turner és Brenda Fricker.

Mit tanulsz?

Az előadás intenzív, gyakorlati megközelítését kereső színház hallgatók számára készült. Ez egy magával ragadó, konzervatóriumi stílusú alt = "színjátszó program. Az Ír Nemzeti Színházi Iskolában (Gaiety School of Acting) más ír és nemzetközi hallgatókkal folytatott kurzusokon vesz részt. .

Az NTSI (GSA) által képviselt alapvető érték egy együttes. Ez a program fizikailag és érzelmileg igényes, és a hallgatók teljes mértékben részt vesznek a képzési folyamat minden aspektusában. Ha készen áll arra, hogy alkalmazkodjon egy teljesen új tudományos kultúrához, amely jelentős önálló munkát igényel, akkor ez a külföldi tanulmány alt = "színpadi program az Ön számára.

Mindennapi élet

Azt akarjuk, hogy otthon érezze magát Dublinban, ezért mindent megteszünk, hogy segítsen integrálni a város életébe. A házaktól a kulturális eseményekig a mi feladatunk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a lehető leg hitelesebb külföldi tanulmányi tapasztalat lehetséges.

akadémikusok

IES Abroad küldetése egyszerű: a lehető legjobb külföldi tanulmányi program biztosítása az Ön számára - amely magában foglalja a legmagasabb színvonalú tudományos és kulturális tapasztalatokat is. Ezért működöttünk együtt az Ír Nemzeti Színházi Iskolával (Gaiety School of Act).

Tanfolyamok

Őszi szemeszter

Ez egy teljesen integrált program, a hallgatók a helyi hallgatókkal vesznek részt. Az őszi szemeszter egy háromhetes intenzív IES Abroad színházi tanfolyammal kezdődik (TH352 Soundings from the Fringes - 3 kredit), amely ötvözi az előadóműhelyeket a színdarabok kritikai tanulmányozásával, és integrálja az osztálytermi munkáját a szeptemberi Dublini éves Fringe Fesztiválon. Az NTSI (GSA) tanfolyamai akkor kezdődnek, amikor október elején véget ér az IES Abroad tanfolyam. Az NTSI (GSA) tanfolyamok december közepén zárulnak le.

Tavaszi félév

Ez egy részben integrált program, mivel néhány modult megosztanak a helyi hallgatókkal, mások pedig nem integráltak, és az IES Abroad hallgatókra szabják őket. A tavaszi félév január elején kezdődik az NTSI (GSA) tanfolyamaival és egy IES Abroad színházi kurzussal (TH362 Northern Exposure - 3 kredit), amely az észak-írországi színházra összpontosít, egymást követve. Az NTSI (GSA) tanfolyam március végén ér véget. Az IES Abroad tanfolyam ezután április közepéig folytatódik, és egy teljesítményprojekttel zárul.

Az NTSI (GSA) tudományos tapasztalata egyedülálló, mivel egy meghatározott tantervet követ, amelyet az iskolában az összes első évfolyam diákja teljesít. Mivel azonban az NTSI (GSA) szokásos programja csak két évből áll, az elsőéves kurzusok tanfolyamai megegyeznek a köztes tanfolyamokkal. Az egyes tudományágakban számos témát vizsgálnak meg.

A következő tanfolyamokat kínálják minden futamidőre az NTSI-n (GSA), a hitelképesség időbeli eltéréseivel:

Hang a színpadra (őszi - 4 kredit; tavaszi - 2 kredit) - (hang, éneklés)

Koncentrálj a szokásaik tudatosságának fokozására, amelyek akadályozzák a hangod szabad és teljes kifejezését.

Színészi (őszi

Az előadási technikákat egyénként és együttes részeként fejlesztették ki a jellemzés és a szöveg feltárása révén, a hallgató érzelmeinek, képzeletének és fizikai képességeinek felhasználásával.

Mozgás a színpadért (őszi - 4 kredit; tavaszi - 2 kredit) - (mozgás, színpadi harc, tai chi, tánc, mime, tap)

Ez a tanfolyam bemutatja a testmozgás képességeinek alapképzését, lehetővé téve rugalmasság, erő és koordináció megszerzését.

Színháztörténet, szövegelemzés, színjáték és színházi látogatások (őszi - 4 kredit; tavaszi - 5 kredit)

Színházi művészetek

  • Hangok a rojtokból
  • Északi expozíció

Partnerintézet (ek)

Az Ír Nemzeti Színház Iskola - Gaiety Művészeti Iskola

Ha részt vesz az NTSI-n (GSA), akkor jó alt = "színészi társaságban vagy: az iskola híres szurkolói között szerepel Liam Neeson, Colin Farrell, Stuart Townsend, Olivia Wilde, Aidan Turner és Brenda Fricker.

Nézze meg az IES Abroad Dublin hallgatói rövid klipjét, amelyen megosztják, mit szeretnek az NTSI-n (GSA) való részvételről.

Az Ír Nemzeti Színházi Iskola (Gaiety School of Acting) a dublini premier alt = "színésziskola. Az NTSI (GSA) politikája a színház, a film és a televízió iparának képzése azáltal, hogy konzervatórium-szerű szakmai képzésben részesíti Önt. helyi alt = "színészi oktatók tanítják. Joseph Dowling, a nemzetközileg elismert színházi rendező 1986-ban alapította az iskolát.

NTSI-GSA kari profilok

A GSA oktatója oktat, akik lenyűgöző hitelesítő adatokkal rendelkeznek.

Elhelyezkedés

Az NTSI (GSA) a nemrégiben felújított 17. századi Smock Alley Színházból működik. Az órákat a Smock Alley-ben tartják, amely Dublin legrégebbi színházának helyén található. A színház a Temple Bar szívében található, a város művészeti és szórakoztató kerületében. A terület megújulása az 1980-as években megőrizte a szűk macskaköves utcákat és a galériák, kis színházak, valamint az iparművészet, a fényképészet és a film filmeinek történelmi raktárhelyiségeit.

tanácsadás

Közvetlen beiratkozási program keretében Ön a nemzetközi partnerintézményekben nappali tagozaton veszi fel Önt. Annak ellenére, hogy az Ön helyi fogadó intézménye, ahol elveszi az osztályait, még mindig itt vagyunk, hogy teljes mértékben támogassuk Önt.

tanácsadás

A külföldi tanfolyamok kiválasztása és közvetlen beiratkozása zavaró és túlterhelt lehet. Ezért ajánljuk Önnek az Ön igényeinek megfelelő tanácsadást. Célunk, hogy támogatást és iránymutatást nyújtsunk az alkalmazás és a beiratkozási folyamat során.

Helyszíni személyzet

Mint IES Abroad diák közvetlenül a helyi ír egyetemeken, akkor az IES Abroad Dublin Center és a személyzet kifejezetten az Ön igényeihez igazodik. Helyszíni munkatársaink együttműködnek Önnel és a helyi intézményükkel, hogy válaszoljanak az akadémiai követelményekről, a lakhatásról, a jólétről és a biztonságról.

Támogatás

A közvetlen beiratkozó hallgatók számára nyújtott támogatási szolgáltatásaink kifejezetten arra szolgálnak, hogy segítsenek a külföldi tanulmányi célok elérésében. Tudjuk, hogy külföldön való tanulás kaland, és időnként segítségre vagy csak valakire lehet szükség, hogy beszéljen velük - ezért dolgozunk az Ön számára.

Tanulmányi kirándulások

Annak ellenére, hogy kalandod Dublinban kezdődik, terepi kirándulásaink a városon túlra vezetnek, hogy felfedezzék a fogadó ország kultúráját és hagyományait. A költség egy részét megosztja az IES Abroad . Itt található néhány lehetséges úticél.

Észak-Írország

3 nap | Ősz és tavasz

Vegyen részt vezetett túrán Belfastban, látogasson el az Óriások Causeway-jére (az UNESCO világörökség része), és fedezze fel a vidéket a Game of Thrones élménytúrán.

Causey Farm

1 nap | Ősz és tavasz

Látogasson el egy nyitott farmra, ahol lehetősége van kipróbálni ír táncot, sütni hagyományos ír kenyeret, megtanulni játszani egy bodhrán nevű ír dobot és ugratni egy mocsárban.

Kelta eredete a Halloween

1 nap | Csak esik

Csatlakozzon egy vezetett túrához a Meath megye körüli történelmi helyekre, ahol több mint 2000 évvel ezelőtt született Samhain fesztiválja (manapság ma ismert Halloween).

Mindennapi élet

Annak érdekében, hogy otthon érezze magát Dublinban, mindent megteszünk annak érdekében, hogy biztonságban és gondozottan érezze magát. Legyen szó egy orientációs programról, amely előkészületeket érzi magát, jó elhelyezkedésű és kényelmes szállást, vagy a terepi kirándulásokhoz vezet, hogy elkerülje a legyőzött ösvényt - mindannyian a hallgatói szolgáltatásokkal foglalkozunk.

Irányultság

A program olyan irányultsággal kezdődik, amely bemutatja Önt az IES Abroad Dublin munkatársainak, diákjainak és Dublin városának.

Átfogó orientációnk

IES Abroad és az Írország Nemzeti Színházi Iskola (Gaiety School of Act) szintén közös orientációs ülést tartanak.

Ház

Szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy a legnagyobb kihívás eldönteni, melyik látnivalókat látja először vagy felfedezheti a legjobb kávézót - nem talál olyan helyet, ahol kényelmesen érezheti magát. Mindent megteszünk, hogy megtaláljuk a lakást, ami tükrözi a helyi diákok életét. Célunk, hogy amikor elhagyja Dublinot, otthon fog érezni.

Privát hallgatói rezidencia - Magán hallgatói rezidenciában él, saját hálószobával és fürdőszobával, négy vagy öt hálószobás apartmanban. Éljen más IES Abroad hallgatókkal, és teljesen felszerelt konyhával és nappalival rendelkezzen. Vegyes és egy nemű apartmanok állnak rendelkezésre. A magán diáklakás teljesen berendezett, és Wi-Fi-vel, valamint egyéb kényelmi lehetőségekkel rendelkezik. Nem tartalmaz étkezést.

Költség

Tekintsük ezeket az árakat kiindulópontnak. Javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot külföldi tanulmányaival, hogy megállapítsa a tényleges költségeket, amikor tényleges anyagi támogatást, ösztöndíjat, otthoni iskolai irányelveit és egyéb tényezőket figyelembe veszi.

2020 tavasz

kifejezés Oktatás Ház Biztosítás Teljes
2020 tavasz $ 14.480 $ 4280 $ 230 $ 18.990

ösztöndíjak

Program-specifikus ösztöndíjak

John Gearen Need-Based Dublin vagy fejlődő régiók ösztöndíja

Akár 1000 dollár; évente 2 diáknak ítélik oda.

John Gearen, az IES Abroad igazgatótanácsának sok éve tagja, és hat évig az igazgatóság korábbi elnöke, vezető ingatlanügyvéd és Rhodes Scholar, aki számos jótékonysági ügyben vesz részt. Gearen úr nagylelkűen létrehozta ezt az ösztöndíjat, hogy támogassa azokat a hallgatókat, akik iránti érdeklődés az IES Abroad Központban való tanulás iránt a világ egyik fejlődő régiójában (Argentína, Chile, Kína, Ecuador, Írország, Marokkó vagy Dél-Afrika).

Központunk

Az IES Abroad Dublin Center egy vörös téglából épült viktoriánus épületben helyezkedik el, amely eredetileg posta volt és teljesen felújították. A központ sétatávolságra található a St. Stephen's Green és a Trinity Főiskolától.

Jellemzők:

  • Nagysebességű internet, nyomtató, fénymásoló és szkenner hozzáférés
  • Egy hallgatói társalgó, íróasztalokkal
  • 4 laptop és 2 asztali számítógép
  • tantermek
  • Egy kis könyvtár és utazási tervezési terület
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectation ... Tovább

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectations. Our goal is to rock the world of some 6,000 study abroad students every year. Kevesebb
Chicago , Amszterdam , Arles , Auckland , Barcelona , Peking , Berlin , Buenos Aires , Fokváros , Christchurch , Dublin , Freiburg , Granada , London , Madrid , Milánó , Nagoya , Nantes , New York , szép , Párizs , Oxford , Quito , Rabat , Róma , Salamanca , Santiago , Shanghai , Siena , Sydney , Tokyo , Puerto Ayora , Bécs , Hong Kong , Puerto Baquerizo Moreno , Cambridge + 35 Több Kevesebb