Read the Official Description

1915-ben AA Milne írta a Winnie the Pooh-ot a fia szerelmére alapozva egy kis, Manitoba nevű Winnepeg nevű medve nevű macskájára, amelyet gyakran látogatott az állatkertben. Kanadai YFU diákként Ön is megtalálhatja a legjobb barátait a kanadai Hundred Acre Woodban (több mint 2.250 milliárd acre fa)!

Pillantás

Ösztöndíjak állnak rendelkezésre

 • 384 - YFU Pénzügyi Segélyalap

Kor követelmény

Tavaszi távozás: 2000. január 2. - 2003. január 1. A bázisidőszak: 2000. szeptember 1. - 2003. szeptember 1. A diákok, akik nem felelnek meg ennek a kor követelménynek, vagy akik a program kezdete előtt végzik el a középiskolát, eseti alapon. A diákok nem tudnak 19-et bekapcsolni a program során.

 • Nyelv: francia és angol. A francia Immersion programba beiratkozott hallgatóknak legalább 2 év korábbi francia nyelvvizsgával kell rendelkezniük.
 • Host család elhelyezés: Egy önkéntes kanadai házigazda családdal fog élni, és a diákok angolul beszélő családokba kerülnek.
 • Iskola: Ön részt vesz egy helyi, angol nyelvű középiskolában, hacsak nem jelentkezik egy francia bemeneti programra.
 • Mulatság: Jégkorong, síelés, snowboardozás, kempingezés, túrázás, vitorlázás, curling.

Akadémiai programok

Kanadai YFU diákként egy önkéntes kanadai családot fogsz élni, és részt vesz egy helyi középiskolában. A hallgatók angolul beszélő házigazdák és iskolákba kerülnek, hacsak nem alkalmaznak egy francia merülő programot. Tapasztalatának egy része:

Iskola: A diákok általában a 10. vagy a 11. évfolyamos iskolákba kerülnek, és általában francia, angol, tudományi és matematikai tanulmányokat folytatnak az atlétikai, művészeti, üzleti és nyelvi választásokkal együtt. Az iskola évente két félévből áll. Mint cserediák, bizonyos rugalmasságot kapsz ahhoz, hogy kiválaszthasd azokat a kurzusokat, amelyek érdeklődnek, vagy amelyeket meg kell tennie ahhoz, hogy az amerikai középiskolán végzett.

Tanórán kívüli tevékenységek: Az YFU-hallgatókat arra ösztönzik, hogy vegyenek részt helyi közösségeikbe, csatlakozva a helyi klubokhoz, sportcsapatokkal vagy akár önkéntességgel! Ön képes lesz részt venni az iskolán kívüli tevékenységeken kívül, de (mint például az Egyesült Államokban), ezek a tevékenységek az iskola alapján változnak.

Speciális programajánlatok: A diákok lehetőséget kapnak egy 4 napos Wilderness Camping Adventure-re való részvételre egy kutyaszán parkban. Ez a turisztikai utazás kb. $ 650 CAD, amely magában foglalja az összes téli kempingezést, étkezést és szállást. A tevékenységekről bővebben a www.chocpaw.com oldalon találhatók, ahol találkozhatsz a kutyákkal és ismerkedhetsz meg a kempingezővel!

Francia Immersion Program

A francia nyelvű programban élő diákok egy önkéntes kanadai családdal élnek, és francia nyelvű kanadai gimnáziumban vesznek részt. Míg a hallgatók francia nyelvű összes osztályán részt vesznek, és francia nyelvterületen élnek, lehetőség van arra, hogy a hallgatók angolul beszélő családban legyenek elhelyezve. A diákok a francia merülő program ugyanazokat az orientációkat, kirándulások és tanórák, mint a hagyományos akadémiai programok.

A tandíj magában foglalja

 • Elhelyezés egy gondosan kiválasztott gazdacsaláddal
 • Belépés egy helyi kanadai (vagy francia nyelvű) középiskolába
 • Reptéri transzferek
 • Belföldi és nemzetközi utazás
 • Minden indulás előtti és utáni érkezés
 • A képzett YFU-munkatársak előkészítő támogatása
 • Támogatás egy YFU Kanada terület képviselőjéből a program során
 • Átfogó biztosítás

Kiegészítő költségek: A tandíj nem tartalmazza az iskolába való bejutást és az iskolából történő szállítást, szükség esetén iskolai egyenruhát (kb. 100 dollárt), iskolai igazgatási díjakat (kb. 125 dollárt), tankönyveket (kb. Az YFU Canada azt javasolja, hogy a diákok minden hónapban mintegy 250 dollárért tervezzék meg, hogy a programban vannak.

további információ

Tájékozódás: A féléves vagy évjáratra pályázó összes hallgatónak rendelkezésre kell állnia egy kötelező 3 napos nemzeti indulást megelőző orientációhoz, amely rendszerint július közepén történik. Ez a tájékozódás a program egy szükséges része, amelynek célja a diákok felkészítése a tengerentúli tapasztalataikra. Minden diák részt vesz az egynapos indulás előtti tájékozódásban májusban vagy júniusban. Amikor Kanadába érkeznek, a diákok részt vesznek a tájékozódásban és más, a világ minden tájáról érkező YFU-csere diákjaival, akik úgy döntöttek, hogy Kanadát otthonaikba helyezik. Az év hallgatói féléves orientációval rendelkeznek, és minden diák visszatérési irányultsága lesz, mielőtt hazatérnek tapasztalataikra. Minden orientációs költség szerepel a programban.

Vízum információ: A vízumokra és más bevándorlási folyamatokra vonatkozó információk a beiratkozáskor kerülnek átadásra. Ha többet szeretne megtudni, látogasson el a nagykövetség honlapjára itt: US / Canadian.Embassy

Jelentkezési határidő

A pályázati határidő minden téli és tavaszi távozási program számára (január-március) október 1 . Az ösztöndíjak benyújtásának határideje december 1 . A nyári vagy őszi indulási programok határideje (június-szeptember) március 15 . A programok a határidő lejárta előtt tölthetők be, ezért ösztönözzük a korai benyújtást!

Program taught in:
Angol
Francia

See 22 more programs offered by Youth for Understanding USA »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
1 - 2 félév
Nappali
Price
16,995 USD
Féléves program
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019