Kalapszalon mesterkurzus: hőre lágyuló szakműhelyben

Általános információk

Program leírás

1

Van egy nemzetközi hírnevét a magas színvonalú divatáru tanulmány kínálunk. Sok diák a kalapszalon tanfolyamok már hazai és nemzetközi díj nyertesei és mentek, hogy sikeres lesz a szakmai kalapostűk, bemutatva munka London Fashion Week és egyéb magas rangú kiállításon.

Tanfolyamok tanítják a szakemberek egy speciális kalapszalon stúdió és diákjaink képesek, hogy egy kis ízelítőt, milyen érzés dolgozik, mint egy kalapos keresztül élő projektek számára. A mi kapcsolatok sok brit kalapostűk tudjuk megkönnyíti munkatapasztalattal lehetőség azok számára, akik szeretnék folytatni divatáru, mint a karrier. Örülünk, hogy rugalmas tanulmányi programok, hogy megfeleljen a tanulók egyéni igényeinek.

Tanfolyam áttekintés

Ezek az új high-tech thermo műanyagok forradalmasítja és megváltozik a teremtünk kalapszalon. Mi fog összpontosítani, hogy a legjobb három új anyagok, és meg fogja vizsgálni, hogy a rendkívüli tulajdonságait és előnyeit. Megtanulják, hogyan kell blokkolni koronák, peremek és borítások. A gyors és könnyen használható, valamint a könnyű, öntapadós (nincs vezeték, merevítő vagy száradási idő szükséges) formájában megtartja a formáját is. Ez is varrt kézzel vagy géppel, festett, fedett, ollóval és sokoldalú.

A lehetőségek végtelenek, ezek belemennek is minden formáját divatáru fentről sapkák szobrászati ​​könnyű headpieces valamint a hagyományos korona és színültig kalap. Ők is fantasztikus színházi kalapszalon és kellékek. Van egy hőre lágyuló minden alkalmazáshoz, így helyes megválasztásához egy kritikus. Hőre lágyuló csökkentheti idő és anyagok, valamint növelik a nyereséget.

Kérjük, hogy: nagy háztartási olló, műanyag kötény (opcionális) hőlégfúvó (ha már van), fedje le, és sorban a thermo műanyag (stretch legjobb) rézsútosan szőtt, szilikon foltos kertészkedés kesztyű (feszes) vagy gumiból blokkoló csapok és / vagy kapcsolatok (ha már van).

Lesz szállítjuk hőre lágyuló - további 50 £ terhelhető az osztályban.

  • Campus: Chelsea Központ
  • Times: Sze / Cs 16:00-21:00
Utoljára frissítve júl. 2016

Az iskoláról

Welcome to Kensington and Chelsea College. Ensuring that you are on the right course is important to us which is why we have a team of dedicated, qualified advisors ready to help and support you in ma ... Tovább

Welcome to Kensington and Chelsea College. Ensuring that you are on the right course is important to us which is why we have a team of dedicated, qualified advisors ready to help and support you in making this decision to study with us. Our friendly, supportive staff are on hand to make sure you have a brilliant experience from the word go. This includes our highly qualified teaching and lecturing staff who are among the best industry connected and award winning tutors you could wish for. Kevesebb