1

Van egy nemzetközi hírnevét a magas színvonalú divatáru tanulmány kínálunk. Sok diák a kalapszalon tanfolyamok már hazai és nemzetközi díj nyertesei és mentek, hogy sikeres lesz a szakmai kalapostűk, bemutatva munka London Fashion Week és egyéb magas rangú kiállításon.

Tanfolyamok tanítják a szakemberek egy speciális kalapszalon stúdió és diákjaink képesek, hogy egy kis ízelítőt, milyen érzés dolgozik, mint egy kalapos keresztül élő projektek számára. A mi kapcsolatok sok brit kalapostűk tudjuk megkönnyíti munkatapasztalattal lehetőség azok számára, akik szeretnék folytatni divatáru, mint a karrier. Örülünk, hogy rugalmas tanulmányi programok, hogy megfeleljen a tanulók egyéni igényeinek.

Tanfolyam áttekintés

Ezek az új high-tech thermo műanyagok forradalmasítja és megváltozik a teremtünk kalapszalon. Mi fog összpontosítani, hogy a legjobb három új anyagok, és meg fogja vizsgálni, hogy a rendkívüli tulajdonságait és előnyeit. Megtanulják, hogyan kell blokkolni koronák, peremek és borítások. A gyors és könnyen használható, valamint a könnyű, öntapadós (nincs vezeték, merevítő vagy száradási idő szükséges) formájában megtartja a formáját is. Ez is varrt kézzel vagy géppel, festett, fedett, ollóval és sokoldalú.

A lehetőségek végtelenek, ezek belemennek is minden formáját divatáru fentről sapkák szobrászati ​​könnyű headpieces valamint a hagyományos korona és színültig kalap. Ők is fantasztikus színházi kalapszalon és kellékek. Van egy hőre lágyuló minden alkalmazáshoz, így helyes megválasztásához egy kritikus. Hőre lágyuló csökkentheti idő és anyagok, valamint növelik a nyereséget.

Kérjük, hogy: nagy háztartási olló, műanyag kötény (opcionális) hőlégfúvó (ha már van), fedje le, és sorban a thermo műanyag (stretch legjobb) rézsútosan szőtt, szilikon foltos kertészkedés kesztyű (feszes) vagy gumiból blokkoló csapok és / vagy kapcsolatok (ha már van).

Lesz szállítjuk hőre lágyuló - további 50 £ terhelhető az osztályban.

  • Campus: Chelsea Központ
  • Times: Sze / Cs 16:00-21:00
Program oktatási nyelve:
  • Angol

130 további kurzus Kensington and Chelsea College »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 hét
Részidős oktatás
Price
340 GBP
Teljes díj £ 100; A nem EU-díj £ 340
Helyszínek szerint
Dátum szerint