Kereskedelmi átvilágítás Ázsiában

Tanfolyam áttekintés


Ebben a két napos szemináriumot fog dolgozni a világ egyik 's mindenekelőtt a stratégiai gondolkodók építeni a kereskedelmi átvilágítás készségek és igazi hozzáadott értéket a vállalat ' s bővítési terveit kockázatának minimalizálását befektetési kudarc. A kurzus középpontjában egy strukturált megközelítést, hogy segítsen felmérni egy célvállalat 's jelenlegi és várható üzleti teljesítményt nyújt részletes vizsgálata a piac-és versenyképes környezetet.

&nbsp

Miért veszel részt?


Növekedés keresztül fúziók és felvásárlások Ázsiában lehet egy nagyon kockázatos lépés, hogy vállalják. Elvégzése megfelelő kereskedelmi átvilágítás Ázsiában az egyik leghatékonyabb módja, hogy a veszély csökkentése és jobb lesz az esélyed a sikeres tranzakciót.Ha az Ön cége a feltörekvő vagy a M & A, akkor kell, hogy alaposan megértsék, hogy a cég 's jelenlegi és a várható teljesítményt. Ez a két napos szeminárium felkészíti Önt a legújabb módszerek, hogy végezzen Kereskedelmi átvilágítási a potenciális M & A célok elkerülni a nem kívánt meglepetéseket, és rajzoljon egy átlátható és megbízható képet a megcélzott vállalkozás 's üzleti teljesítményét.

&nbsp

&nbsp

Szeretnéd

&nbsp

  • Miért fontos a kutatók egy kereskedelmi átvilágítás Ázsiában mellett más tudományágak átvilágítás?
  • Keresse meg az összes lényeges az Ön potenciális akvizíció cél előtt a beruházás?
  • Kap egy átfogó képet a potenciális akvizíció célpont 's üzleti teljesítményt?
  • Vetíteni a jövőbeli fejlődés a potenciális akvizíció cél vizsgálatával üzleti modelljét, az ipar és a piaci környezet, valamint azt a piaci pozíciót?
  • Sajátítsák el a gyakorlati szempontjait Kereskedelmi átvilágítás?
  • Elismerik, hogy fontos az integráció, hogyan lehet elkerülni a leggyakoribb buktatókat, és az azt követő sikertelen akvizíciók?
  • Meghatározza és számszerűsíti a lehetséges problémákat és a kötelezettségek?
  • Értsd esetleges problémák a határon átnyúló kereskedelmi átvilágítás, és hozzon létre stratégiák kezelni ezeket?

7 további kurzus Institute For Asia Strategy And Knowledge (I-ASK) »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
jan. 2020
Duration
2 napok
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

jan. 2020